0 oy
384 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,083 puan) tarafından
tarafından kapalı
Ben görücü usulü nişanlandım ama sonra sevdim nişanlandıgim kişi ise teyzemin oğlu ama daha sonra sıkıntılar çıktı ve babam nişanı atacam. Dedi bende kaçtım kacali 6 ay oluyor 12 haftalık hamileyim ama kaynanam hep laf sokuyor bugün ateşim var diye eşim görümcemi çağırdı gel bak. Ben anlamıyorum diye neyse kaynananmla birlikte geldiler kaynanam. Dalga geçti güldü eşime sen ilgileniyorsun diye bilerek yapıyor faln dedi görümcemle gülüp dalga geçtiler ama benim gerçekten başım ağrıyor ve ateşim var çok kötü oldum sonra da gidip mutfağı da yaptığım yemeklere baktı bende gelim dedim otur oğlumun evi faln dedi napmaliyim nasıl. Bir. Tepki koymaliyim ortaya bilmiyorum ailemle de konuşuyorum birtek siz varsınız bana akıl verecek lütfen  yardım edin
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

6 Cevaplar

+1 oy
(959 puan) tarafından
Ve bunu yapan kaç yıllık teyzen gülen kuzenin mi? Allah ıslah etsin bu insanları
(1,083 puan) tarafından
Amin bilmiyorum çok kötüyüm işte ben galiba çok ezdiriyorum onapra kendimi bu yüzden böyle yapıyorlar
tarafından
Hayır benim anlamadığım su teyzen sen evlenmeden öncede mi böyleydi yani sen onun yeğeniykendemi böyle yapardı yoksa gelini oldun diye mi böyle yapıyor ne değişti yani
Tepkini koy.ezdirme.kendini
(959 puan) tarafından
Aynen öyle eğer böyle biriyse evlenmeden önce tanıyordun keşke hiç böyle yola girmseydin o zaman
(1,083 puan) tarafından
Haklısın ama yaptım bir hata eşimle sorunum yok ama çok iyiyiz
-Reklam-
0 oy
tarafından
Hoşgeldin canım 
(1,083 puan) tarafından
Hoş buldum tesskurler
(5,924 puan) tarafından
Kaynanan yani teyzen ve kuzenin versenw agzlaribin payını kaçarak hata etmişsin onu inşallah ailenle duzelirsin ama ezdrme kndni silkelem hamilesin seni uzmelerine izin verme derim cnm
0 oy
tarafından
Demekki babanın bir bildiği varmış 
(1,083 puan) tarafından
Babam başlık parası istediği için kaçtım yoksa başlık parasını alsaydı iyi olup olmamaları sorun değil yine evpendirirdi babam. Para konusunda anlsmadi öyle bir mevzu olmasa zaten kaçmazdim ki
0 oy
(1,583 puan) tarafından
Bence eşinle konuş canm sen söylesen de anlamazlar eşinin seni ezdirmeyip karıma laf söylemeyin demesi lazım tabiki sende susma karşılarında ama saygını da bozma 
(1,083 puan) tarafından
Eşim arkamda duruyor Allah ondan razı olsun zaten teyzemin zoruna giden de bu biz eskiden böyle değildik şımartma şunu falan diyordu gözümün içine baka baka
0 oy
(2,560 puan) tarafından
İlk önce hoş geldin CNM alalh yardımcın olsun  ağırlığını köy çağırma gelmesinler evine
(1,083 puan) tarafından
Doğru diyorsun geç bile kalmışım onalr yüzünden eşimle tartıştım az evvel zaten
0 oy
(853 puan) tarafından
Öncelikle keske ailenin rızası ile olsaymış hersey ama olacağı varmis allah eşinin ailesinin gönlüne merhamet versin bn olsam mesafemi her türlü korurdum 
(1,083 puan) tarafından
Amin çok sağol bende onu düşünüyorum zaten  hayırlısı

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 382 göst.
5 Nisan 2021 Diğer kategorisinde Elifgeylani (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 672 göst.
13 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde Babysmom (774 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,100 göst.

411,465 soru