0 oy
249 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (24 puan) tarafından
Merhaba hanımlar.. Yüzüm karma çok yağlı ve siyah nokta oluyor. Cildiyeye randevu bulamıyorum.. Yüzüm kabuk değiştirsin temizlensin istiyorum.. Cildi temz tutan ışıltı veren kullanıp da memnun kaldığınız kremler var mı? 

7 Cevaplar

+1 oy
(11 puan) tarafından
Bir güzellik uzmanı olarak vereceğim tavsiye etraftan duyduğunu alma :) ona iyi gelen sana iyi gelmeyebilir. Bir çok yanlış ürün kullanımında yağ bezeleri oluşabiliyor, cildin yapısı değişiyor ve cilt bariyerini inceltebiliyorsunuz. Bu yüzden ya bir güzellik merkezine ya da eczanede cilt tipinizi net öğrenmeniz. Eczane veya güzellik merkezinden alacağınız doğru ürünü kullabmanız önemli. Market ürünleri tarım bakanlığı onaylı olduğu için içerisinde zararlı maddelerde bulunuyor. 
(24 puan) tarafından
Haklısın canım elbette öyle. Market ürünleri asla kullanmam zaten. Bi ara dr un bana verdiği krem kullandım tertemiz oldu yüzüm. Aradan yıllar geçti pek dikkat etmedim yine aynı .. Kremlern ismini unuttum yine alır kullanırdım. Bu tarz eczane ürün tavsiyesi gelir belki dedim :)
-Reklam-
0 oy
(14,926 puan) tarafından
MHRS baktın mı canım 
(24 puan) tarafından
Evet canım sürekli bakıyorum ama yok ya
(14,926 puan) tarafından
Bende bulamıyordum da en yakın tarih çıktı mesela hastane kısmına geçiyorsun ya fark etmez yazıyor ordan en yakın tarihlerde hastaneler sıralanıyor
(24 puan) tarafından
Ben İstanbulda oturuyorum canım. Bana yakın sadece şehir hastanesi var. Diğerleri uzak. Bebeğim de olunca zor oluyır işte
0 oy
tarafından
Gulsuyu kullaniyorum, dolapta duruyor fis fis fistliyorum sabah aksam ❤️
tarafından
Yani ben direk otaci kullaniyorum organik, hatta bebegime de yag falan kullanmam onun da cildigni gulsuyu ile nemlendiririm. Ama tabi cilt tipine bagli bazen ise yaramiyor olabilir
tarafından
Harbi la ne guluyon :)))
tarafından
Bugun sana iyi guldum yaaaa :D
tarafından
Niye la
tarafından
Hersey istatistikle basladi :))
0 oy
(2,533 puan) tarafından
Wlab kozmetik sayfasına bakın bütün ürünleri Medical madaleb ve beyazlatıcı kremi çok güzel parmaklıklı veriyor kuruluğu önlüyor lekelere de çok başarılı tabii istikrar şart 
(24 puan) tarafından
Tamam canım çok teşekkür ederim :)
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Loreal paris nem terapisi çok güzel bir krem ben hassas ciltler için ni kullanıyorum
(2,858 puan) tarafından
Aynn vmm ya asıri güzel
(24 puan) tarafından
Bakim canım çok teşekkür ederim :)
0 oy
tarafından
Ziaja nin peeling i var grastiste aldim yeni haftada 2 defa kullaniliyor kullanmaya başladım sanki etkisi olacak gibi siyah nokta ve sivilce izi için 
(24 puan) tarafından
Teşekkürler canım bakacam umarım iyi bişey bulurum ya
0 oy
(7,936 puan) tarafından
Şu sıralar nuxe aquilera kullaniyorum kullananlar cok memnun

İlgili sorular

+1 oy
12 cevap 232 göst.
0 oy
10 cevap 419 göst.
9 Temmuz 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Besteninannesi (110 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 125 göst.
29 Ağustos 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde OznurY (217 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 94 göst.

413,488 soru

12,448,304 cevap

46,219 kullanıcı

Kategoriler

...