+1 oy
219 göst.
Diğer kategorisinde (13 puan) tarafından
Kızlar doktorum korona aşısı olmamamı söyledi ama sağlık ocağındaki kadın sürekli korona aşısı olmalısın diye arayıp duruyor sizce olmalı mıyım olmak istemiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
(164,150 puan) tarafından
dr larda bi degisik kini ol der kimi olma
(13 puan) tarafından
Valla ya ne yapacağımı şaşırdım
-Reklam-
0 oy
(2,136 puan) tarafından
Sağlık ocağında ki kadın dediğin kim canım? Ebe mi? Doktor mu? 
(9,921 puan) tarafından
Ebeler ondan prım alıyolar cunku normal asılardan daalıyolar maasları kesılıyo
(13 puan) tarafından
Ondan dolayı o zaman bırakmıyor peşimi
(9,921 puan) tarafından
E yani ebelerin hemsırelerın cogu ısrarı bu yüzden galıba sonra alıyorlarmış o parayı ama beklemeleri gerekiyomus.
(2,136 puan) tarafından
Hamileyken aşı olmadım bende kimsede beni zorlamadı. Doğumdan sonra kendi isteğimle oldum. Bir daha ararsa doktorum izin vermiyor de canım.
(13 puan) tarafından
Öyle yapcam zaten olmak istemiyorum
0 oy
(9,921 puan) tarafından
Doktorunu dinle ve olma.Gebeysen asla olma
(13 puan) tarafından
Gebeyim 13 haftalık ve cidden olmak istemiyorum
(9,921 puan) tarafından
Tetanoz felan hıc bı asıyı yaptırma ben yaptırdım bılıncsızdım bebegım sorunlu dogdu olumden döndük.Tetanoz olabılmek oyle cok kolay bısey degılmıs zaten.Folık asit yerine hurma tüketmek demir yerine ıspanak et baklıyat yemek daha iyi sımdıkı aklım olsa hıcbırını yapmazdım
(13 puan) tarafından
Tetanozda mı kötü
(9,921 puan) tarafından
Gebelıkte vurulması tavsıye edılmıyor canım.Yıne sana kalmıs ama bişey kaybetmezsin emin ol
(13 puan) tarafından
Öyleyse onu da olmam
0 oy
(1,584 puan) tarafından
Benim doktorum olmam gerektiğini söyledi ben 4. Dozumu dün oldum tabi kendi bileceğin bişey bende  hamileyim bu arada 
(9,921 puan) tarafından
Kacıncı doza kadar vuracaklar acaba 4 doz aşı da en az16 hap ıcmek kadar sacma gelıyo bana mantıksız
(1,584 puan) tarafından
Hatırlatma dozu canım 4. Doz sinovac olanlar 4 biontech olanlar 3 doz bence saçma değil sağlık için ne gerekiyorsa yapılmalı tabi herkesin kendi bileceği bişey sonradan keşke demektense yaptırmak en doğrusu
(13 puan) tarafından
Yaptıran da yaptırmayan da aynı şu an benim gözümde sanki yaptıran kimse korona olmuyor mu ve çocuğuma ne gibi etkisi olacağını bilmediğim şeyi ona yapamam hem doktorum da olma dedi. Bünyem çok zayıf kaldıramayabilirmişim yani hiçte kendimi tehlikeye atmak istemiyorum
(1,584 puan) tarafından
Kimse kimseyi zorlamıyor zaten olun Veya olmayın diye o yüzden aşı olanlara kimsenin laf söylemeye hakkı olmayanlara da aynı şekilde bu şekilde ayrımcılık yapılmasi hoş değil siz olmuyorsunuz diye aşıyı kötüleme hakkına da sahip değilsiniz herkesin kendi kararı sonuçta olup olmamak
(13 puan) tarafından
Kötülemiyorum, olana da olmayana da saygım var. Kimse kimseyi zorlamıyor ama sağlık ocağı nedense gel gel gel diye tutturdu. Ondan bahsediyorum demek ki olmayana zorlama varmış. Hemde bak orda belirtmişim benim gözümde diye. Yani bu benim fikrim herkese saygı duyuyorsam herkeste benim düşünceme saygı duymalı :)
0 oy
(184 puan) tarafından
Demek ki net cevap vermemişsin canim sert çıkış yap bak bakalım ısrar ediyor mu aşı ol diye istemiyorum dr izin vermiyor de kapat konuyu 
(184 puan) tarafından
Bu arada 23 haftalik gebeyim bende olmadım dr ol dedi ama ben istemiyorum hamile iken aşı olmayı
(13 puan) tarafından
Bende hiçbir şekilde olmak istemiyorum, çünkü çocuğuma ne gibi zararı olacak bilmiyorum bilmediğim şeyi de ona yapamam

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 157 göst.
13 Aralık 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yavrunun annesi (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 418 göst.
6 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 462 göst.
29 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde 1993cagla (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 189 göst.
29 Nisan 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ege'nin annesi❤️ (2,564 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,787 soru

24,435,610 cevap

352,847 kullanıcı

...