0 oy
211 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (54 puan) tarafından
Teyzemin tüp bebek ile ikiz kızları oldu şuanda 3 yaşındalar birinin bıngıldagi kapanmış fakat diğer kızının hala bıngıldagi açık köyde oturuyorlar o yüzden doktora gitmemisler köye arada bı doktor ve sağlıkçılar gelmiş onlarda normal demişler  not! Pandemiden  dolayı 1 senedir  hastaneye gitmemisler koyede sağlıkçılar geldiği icin ama geçmiş senelerde kendi doktorları kapanır demiş kısa zamanda bende yinede sizlere sormak istedim eğer normal değil denirse hemen gelip hastaneye gidecekler d vitamininide çok düzenli kullanmış aslında 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
D vitamini sadece ilaçla olmuyor güneş de görmesi lazım çocuğun..kapanmadıysa kemik yspısında sıkıntı olabilir..benim kızım 1.5 yaşında kapanmadı diye doktor raşitizm tanısı koyacaktı 2 yaşa kadar bekleyelim dedi kapandı 2 yaşa kadar 
(54 puan) tarafından
3 yaş bizimkiler bakalım doktora gidecekler en kısa zamanda
-Reklam-
0 oy
(25,196 puan) tarafından
D vitamini düzenli alsa da eksiklik olabiliyo önce kan tahlili yaptırsın 3 yaş çok geç
(54 puan) tarafından
Evet ama onlarda köye gelen doktor düzelir dediği için beklemişler aradım doktora mutlaka götürecekler
0 oy
(4,902 puan) tarafından
Ihmal edilecek bi durum değil kesinlikle bi doktor görmeli . 
(54 puan) tarafından
Söyledim mutlaka gidecekler
0 oy
(2,095 puan) tarafından
Benim kızımın da geç kapandı ama hata bendeydi, D vitamini ni çok aksattım bazen uzun süre vermediğim oluyordu ondan oldu. 
0 oy
(3,168 puan) tarafından
Benım de oğlum 18 aylık kapanmadı. Aşısını yaptırmaya gidince hemşire bakacak hala hiç kapanma yoksa gideceğim doktora. Önceden gittim 18 aya kadar bekle dediler. Bu ay gideceğim kapanma yoksa 
(54 puan) tarafından
Sizede geçmiş olsun inşallah önemli bişi yoktur Allahın izniyle

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 139 göst.
23 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Zelis... (446 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 190 göst.
24 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 128 göst.
24 Haziran 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu