0 oy
158 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (74 puan) tarafından
Kızlar zor hamile kalıyorum kilom var o yüzden diyete baslicam neler önerirsiniz

8 Cevaplar

0 oy
(4,152 puan) tarafından

Valla benimde kilom var ve moralim çok bozuluyor.. az ye ;) azimli ol ekmek pilav makarna hamur işlerinden uzak dur 

-Reklam-
0 oy
(14,420 puan) tarafından
Önce yapabileceğine inan tatlım 

Ekmeği tatlıyı keserek başla abur cubur yeme,booool su iç 2;5 lık şişe doldur onu mutlaka akşama kadar bitir
(74 puan) tarafından
Dün itibari ile ekmeği makarna pilav kestim su içmeyi unutuyorum
(14,420 puan) tarafından
Şişe önünde olursa unutmasın bi süre sonra içmeden duramıyosun
0 oy
tarafından
13 gündür diyetteyim valla yemiycen canım tek o ve hareket spor yapabilirsen yap 
(74 puan) tarafından
Küçük çocuğum var
0 oy
(1,554 puan) tarafından
Canım çoğu diyetisyen ekmeği tamamen kesmiyo bu yanlış bı dusunce tam buğday ekmeği yiceksin kahve tüketme su tutucu özelliği varmış sonra sonra veriyo doktor türk kahvesini 
(74 puan) tarafından
Türk kahvesinide çok seviyorum evet ödem yapıyormuş
(1,554 puan) tarafından
Türk kahvesini pek sevmeyen yok canım ama ileriki zamanlarda tuketirsin yada günde 1 tane içmenin diyete etkisi nekdr olur bilemiyorum
0 oy
tarafından
Tuz, şeker, hamurişi ve yağı hayatından atarsan ya da en azından minimuma indirip bol su içersen verirsin.
0 oy
(5,407 puan) tarafından
Su içme programi indir o saat başı hatırlatıyor iyi bir program ben kullandım tavsiye ederim 3 lt den aşağı düşmek yatarken pulbiberli yoğurt ye hamur işini kes bende bir becerebilsem
0 oy
tarafından
İyi bir diyetisyen bulup diyetisyen eşliğinde zayıflaman lazim. Vitamin takviyesi sağlayacaktır bu şekilde sene için daha sağlıklı kulaktan duyma ile zayıflama olmaz.
0 oy
(1,466 puan) tarafından
İmkan var ise kesinlikle diyetisyen ile çalışılmalı bence aç kalmadan kilo verebilmek için 

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 137 göst.
17 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 1234e (713 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 360 göst.
0 oy
1 cevap 70 göst.
1 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde BsrByr (849 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 216 göst.
19 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde ptrck (917 puan) tarafından soruldu

410,226 soru

12,336,662 cevap

39,403 kullanıcı

Kategoriler

...