+1 oy
413 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (300 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Sorum üste hanımlar :))

16 Cevaplar

0 oy
(300 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Görümceyi unuttum
-Reklam-
0 oy
tarafından
ALLAH RAZI OLSUN CNM Rabbim birini bin etsin inşaALLAH 
(300 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Amin☺
0 oy
tarafından
Eserekli davranır bir iyi bir kötü kafasına göre değişiyor bende o yüzden onu takmiyorum artık He diyip geçiyorum mesafeli davranıyorum görümcemde yok zaten 
tarafından
Sanki alınan da yabancı lan oğlun kazaniyorsa çocuğuna birsey aldım sokağa mı attım bu kaynanalar sanki yıllarca kendiler çalışıpta eşlerine bakmış eşlerinin parasını yememiş gibi davranıyor yaa deliriyorum
(696 puan) tarafından
Aynen valla sanki ben evlenmeden önce çalışıyordum da evlenince bıraktım gibi havası var :) bir de ne alaka o kelime eşime kalsa kupon kalacaktı e bebekten sorup eksik ihtiyaçlarını aldım bebeğin şakasına çok zekiyim dedim çalışmak kazanmak dediğimle ne alakaysa :)
tarafından
Aman onları duymayacaksin kuzum duyarsan hastalık sahibi olursun ben öğrendim kaynanama sagirim körüm dilsizim ne hali varsa görsün benden uzak olsun da
(696 puan) tarafından
Aynen öyle vallahi karıştığı zaman çoçuğuma aldığım şeyleri ben kocama bile söylemiyorum diyorum susup kalıyor kendime bişey alsam elbiseye para verilmez naraları atılıyor :) rabbim uzak etsin
tarafından
He de geç kız kendi çapında eğlenip dursun :)
0 oy
tarafından
Bir kötulugunu görmedım düşüncelı ıyıdır sagolsun 
0 oy
tarafından
Benimki iyi çok şükür eşi çok zor olduğu için evdede kızları kalmadı evlendi hepsi ben ve o tekiz benim onlara zararim onunda bana bize iyi yani sıkıntın yok 
0 oy
tarafından
Benim izin verdiğim şekilde davranır. Karşındaki kişinin sana davranışını sen belirlersin çünkü. Benim düşüncem.
0 oy
(798 puan) tarafından
gorumceyi pek sevmem havali ogretmen ters biraz kaynanam iyidir zamaninda cok sey yasadik ama.simdi iyiz
0 oy
(15 puan) tarafından
Yabancı gibi uzakda oturuyorlar sadece biz bayramda gidince görüşyoruz bize hiç gelmezler eltimi çok severler kızları gibi hergün konuşurlar gdip gelirler benim kızımı hiç sevmezler onun çocuğunu el üstünde tutarlar çok ayırdım yapıyorlar önceden takardım ama şimdi hiç umrumda deil böylesi daha iyi. :) 
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Kızıymışım gibi davranır bende annemmis gibi davranırım. Her şey karşılıklı...

0 oy
(603 puan) tarafından
Genel olarak iyi davranır ama arada da laf sokar dkskskd uzakta yaşadığımız için problem olmuyo 
0 oy
(175 puan) tarafından
Gorumcem yok.Kaynanamla kayinbbamla birlikde yasiyoruz ikiside iyi davranir sagolsunlar.4yillik evliyim beni kirmakdan cekinirler.Cocuguma yardim ederler.
0 oy
tarafından
Konuşmuyoruz 
0 oy
tarafından
Kötü kötü kötü
0 oy
tarafından

Işine geldiği gibi :woot:

0 oy
tarafından

Mesefaliyiz birbirinize kaynana gelin gibi degilde oyle cok muhabetti olmuyan komsu gibi arkadasinin annesi felan gibi. Kayinbabama siz derim hep. Bir insanin hocasiyla iliskisi nasilsa onunlada oyledir mesela. Ilk bastan beri cok yakinlasmadim samumi olmadim onlarla hep uzak ce soguk durdum. Onlarda bana kaynanilik gorumcelik yapamiyorlar. Bir ara yapmaya caluistilar. 2 yil sildim hayatimdan onlari.Zar zor simdi basladim konusmaya artik daha hic kalkisamazlar :)

(1,020 puan) tarafından
Aferin kız :)
tarafından
Esim hep soguklugumdan sikayetci ama iyilikten maraz cok muhabettende kavga cikar ona inanirim :)
(1,020 puan) tarafından
Mesafeni koru işte çok da yüz verme soğuk olsan bu sefer biz yanaşıyoruz o bize soğuk bizi sevmiyor diyecekler kendileri bayılıyor lar ya
tarafından
Zaten oyle diyorlar ama yanasmsalarindaki amac hep o kabugumu kirip mesafemi asip istedikleri kaynanaligi yapmak. Bir turlu istedikleri kosullari saglayamiyorlar 5.5 yildir : D ki 2 yil birlikte bile otrduk
0 oy
(1,367 puan) tarafından
Gerçek bi ANNE gibi 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 192 göst.
16 Mart 2024 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (569 puan) tarafından soruldu
0 oy
22 cevap 486 göst.
29 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde A.l.p1453 (75 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 723 göst.
28 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Humrayy (759 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 384 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Ulkemdeyabancistmyrm (50 puan) tarafından soruldu

408,601 soru

12,277,774 cevap

37,800 kullanıcı

Kategoriler

...