0 oy
384 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (396 puan) tarafından
Eşim köydeki yigenleriyle çok ilgileniyor vari yoğu onlar eviyle onlarla ilgilendigi kadar ilgilenmiyo

10 Cevaplar

0 oy
(693 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Eşimde çok sever yegenlerini bende çok severim kendi yegenlerimi evlendikten sonra profil yapmıştı telefonuna durmadan oyuncaklar falan ilk başta sesimi çıkarmadım çocuk doğduktan sonra bidhaa izin vermem o ne saçmalık severde kendi çocuğu ailesinden önce gelir şimdi oyuncak falan da alamaz babası var o alsın ha durumumuz iyi olur kızıma alınca onlara da alır ama şimdi kendi kızımızdan çok ilgilenirse bile kıyameti koparırim kayinlarim sağlıkli durumları da bizden iyi bize düşmüyor sevmem asla öyle şeyleri
(396 puan) tarafından
Ben bişey diyemiyorum işte dediğim zaman beni evden kovuyor dün yengesiyle telefonda konuşurken duydum çocuklar benim için onemli ve değerli diye ***** önce kendi evindeki cocugunla karınla ilgilen
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Dünde buna benzer bir postun vardı sanırım sende eşinin yigenlerine karşı bir kıskançlık var yani ben öyle sezdim
(396 puan) tarafından
Kiskanma değilde haksızlık yapiliyor herkesin yigenleri oluyor kimse eşim gibi değil benimde iki tane yigenim var hiç onun gibi değilim severimde yigenlerimi onun gibi yapmıyorum ben
+1 oy
(2,138 puan) tarafından
İlgilensin ne olacak ki. Benim eşimde yeğenleri için ölür hiçte sorun etmem. Bende kendi yeğenlerime düşkünümdür.
(396 puan) tarafından
Kendi cocuguyla ve eviyle ilgilenmezse sorun yaparsın kesin
(2,138 puan) tarafından
Konuş o zaman kocanla rahatsız oluyorum diye.
(396 puan) tarafından
Konuşmaya gelmiyoki direk beni evden kovuyor
0 oy
tarafından
Niye evlenmiş kalaydi ya onlarla köyde 
(396 puan) tarafından
Bende kendi kendime öyle diyorum zaten
0 oy
(7,620 puan) tarafından
EEe yaniiii?
0 oy
(427 puan) tarafından
Alacaksın karşına güzelce konuscaksin bacim ilk önce eş çocuk anne baba sonra durumu yetiyorsa yigenleriyle mi ilgileniyor kimle ilgileniyorsa ilgilencek
(396 puan) tarafından
Çocukların annesi babası var zaten eşimin onlarla ilgilenmesi çok tuhafıma gidiyor onlar benim çocuğumla eşimin onlarla ilgilendigi kadar ilgilenmiyo
0 oy
(129,868 puan) tarafından
ilgilensin ne olcak cocuktur onlarda sonucta benide dedemle amcam buyuttu kendi cocuklarindan daha cok sever 
(396 puan) tarafından
Kendi eviyle ve çocuğuyla ilgilensin sonra onlarla ilgilensin zaten
0 oy
(1,831 puan) tarafından
Off aynı ben. Eşim yegenleriyle ilgilendiği zaman deli oluyordum o zamanlar bizim çocuk yoktu şimdi kimseyle görüşmediğimiz için kafa öyle rahat ki :D
(396 puan) tarafından
Yani insan çıldırıyor benimde 16 yaşında çocuğum var onla ilgilenmez öyle onlarla ilgilendigi kadar onları hep üstün tutar kendi çocuğundan
0 oy
(51,353 puan) tarafından
Sevsinde bokinu çıkarmasin
(396 puan) tarafından
Çıkarıyor yemin ederim bende oyuzden kafayı yiyorum
(51,353 puan) tarafından
İnsan ister istemez cocuklardanda soğur
(396 puan) tarafından
Hiç isinmadiki soğusun vari yoğu onlar
0 oy
(679 puan) tarafından
Cocugun varsa szamanla degisir bendr esimde yigenlerimizi cok severiz hele ben esimin yigenlerine herseyi alirim severim sonucta cocuk 
(396 puan) tarafından
16 yıldan beri değişmediki şimdi değişsin çocuğuna kıyafet filan almaz mesela onlara alır ne yaparsa yigenlerine yapiyo cocuguna okadar çok şey yapmaz
(679 puan) tarafından
Bilemedimki valla

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 401 göst.
0 oy
8 cevap 295 göst.
28 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (396 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 444 göst.
14 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde HarbiBarbie (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 388 göst.

408,520 soru

12,274,848 cevap

37,707 kullanıcı

Kategoriler

...