+1 oy
502 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3 puan) tarafından
tarafından kapalı
Kizlar merhaba birsey sormak ıstiyorum  4 aylık evliyim kaynanamla anlsamiyorum eşime benim için şeytan demiş gizli gördüm bu msji sizce ne yapmalıyım lutfen yardim edin
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

11 Cevaplar

0 oy
tarafından
Esin ne demis o onmli 
tarafından
ne demiş eşi
-Reklam-
0 oy
(8,789 puan) tarafından
Eşin ne demiş peki ? Yani büyük konusmayim da o kaynanayi yolarim galiba :)))))
0 oy
(219 puan) tarafından
Eşin ne yazmış cevap olarak
0 oy
tarafından
Niye demiş canım konuşma mesafe köy eşinle konuş 
0 oy
(581 puan) tarafından
Bence sorun eşinde annesiyle senin aranda kalıyorsane annesini ezdirecek nede seni annesine ezdirecek 
0 oy
tarafından
4 ayda daha ne sıkıntı yasadınız da bu hale geldınız. Esın yanındaysa senı savunuyosa takılma bıle. Allah yardımcın olsun
0 oy
tarafından
Kaynananı boşver eşinin ne dediği önemli. Salla gitsin. 
0 oy
tarafından

Ah bide keşke yorumlara cevab verseniz :ermm:

0 oy
(959 puan) tarafından
Ben görümcemin mesajlarını gördüm önce eşimle tartısmıtık oysa o kadar alttan alan, anlayıslı, saygısızlık etmeyen biriyim ki eşimle tartısınca eşime "kimin ne bk oldugunu bilen biliyor bosanırsan bosan" yazmıs eşime uygun dille dedim bu mesaj ne böyle ve sen neden tepki göstermedin ben küsmek, kin tutmam evime gelse saygısızlık yapıp, yüzümü asmam gidelim desen ikilitmem ama çok kırıldım eskisi gibi abla diye saymam artık dedim eşim beni ikna etti ben senden memnunum o da bana kıyamadıgı için öyle dedi ben sonra aradım konustum karım öyle kötü biri değil bosanmam diye filan dedi neyse birgün sonra gidelim dedi gittik ve hiç o konuyu açmadım ama kayınvalideme dedim o demiş görümceme başka bir gün kayınvalidemin telefonunda gördüm eşim ve benim için "içi şeytan dolu bunların, hep kendileri haklı, çürük insanlar" yazmıs. Kimseye demedim gördüğümü sadece birgün bir konı varken ablam için zaten hep ben kötüyüm birgün saygısızlık, sevgisizlik etmedim ama ona göre benim içim pis, çürük, kötü, dedim. Kayınvalidem şaşırdı sen nereden biliyorsun bunları dedi bilmeme gerek yok Allah gösteriyor herşeyi niyetimi bildiği için, dedim. Ve o günden beri aşırı ama aşırı iyi hep gönlünü yapmaya çalıstı. Bunu anlattım biraz uzun oldu ama herkesin yaptığı hatayı yapıp yüz, göz olma alttan hallet olayı daha etkileyecei oluyor. Eşinle özellikle hiç kayınvalidenin mesajı için kötü olma anlayışlı bir adam ise içten fethet 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Herkesi kendisi gibi sanıyor demek ki esinle aranızda problem olusturmasina izin verme
0 oy
(264 puan) tarafından
Yani öncesinde ne oldu olayın gerçi şeytan demek nedir ya ayip

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 208 göst.
5 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Berrrins (3 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 1,381 göst.
0 oy
6 cevap 608 göst.
18 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu