0 oy
1,021 göst.
Aile kategorisinde (1,145 puan) tarafından

Eşim başımın etini yedi her güzel günümüzün ardından anasını katmasa  olmaz bende şimdi al götür görsünler dedim giderken birsürü laf söyledi azarladi napayım bana yapılanlar aklıma geliyor içimden gelmiyor nefret ediyorum ya çok kendimi Tutamıyorum . Dertleri torun al gönderdim .. aslında dertleri benim torun falan  değil suan  içim içimi yiyor oğlum orda :'(  eşim aşırı baskı yapıyor hergün napcam bilmiyorum. 

12 Cevaplar

0 oy
(771 puan) tarafından
Ne oldu  bebek sensiz durabilecekmi ?
(1,145 puan) tarafından
Altını  değiştirin karnını doyurdum uyudu eşim babası geldi arabayla asagida bekliyormus yarım saat dur deidm tabi bi ton laf isitiim  bıktım hergün  hergün oyüzden gönderdim yoksa asla şimdi  gelcek doldurcaklar  onu seyret sinemayı offff
(771 puan) tarafından
Arada kavga olmasıda çok zor ya
(1,145 puan) tarafından
Psikolojik baskı kadar kötü bir şey yok inanki. Halbuki  evleri  10 dakika yürüyerek insan olsalar ilk torun  ama eşim  hala burunlarina girmeye meraklı .  Onun için annesi mutlu olsun  gerisi boş bir çöp yapmadilar ilk torun onlar yapmadigi  halde değerli  maneviyat desen  sıfır zaten onarlda maddiyat  zdesen var ama mezara  goturcek. .
(771 puan) tarafından
İnsllh bi an önce bişeyler yoluna girer
(220 puan) tarafından
Kiz kaynanalarimiz ayni olmasin ayni benimkini Anlatiyorsun
-Reklam-
0 oy
(125,076 puan) tarafından
Kiz bunlarin derdi hep gelinlerle nefret ediyolar bizden ne diye bebekleri gormek istiyolar beni sevmeyen bana eziyet eden bebegimide sevmesin bi zahmet
(1,145 puan) tarafından
Zaten  tinlamiyorlar  torunlarini eşim zorla götürüyor 1 çöp mu yapmışlar okadar durumları var
0 oy
tarafından
konuyu bilmiyorum ama gelip senin evinde senin gözünün onunde sevsinler o zaman canim yada sende git yarim saatligine
(1,145 puan) tarafından
Yüzlerini bile görmek  istemiyorum 4 yıl sonra  çocuğum  oldu doğuma gitcehim günden itibaren burnumdan getirdiler çok pis  syeelr söyledi kaynanam ablam annem  yanında oyüzden istemiyorum esimde baskı yapıyor en sonuna  gönderdim
tarafından
esin neden senin yanında degilki
(1,145 puan) tarafından
Eşim diyorki ben küs kalın  istemiyorum sus cevap verme diyor o istiyor ki onlar ne dese ben susayim istiyor çok ağır konusuyorlar  ben kaldiramam  esimle  sorunum  yok onalr 24 saat adamı  arıyorlar şikayet hep oyüzden
tarafından
esinde ister istemez sana tepki gosteriyor tabi onlar doldurdugu icin
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Maksat torun sevmek mi seni üzmek mi
(1,145 puan) tarafından
Beni üzmek ne olcak  5 tane  küçük  balık gondermisler  ay çok komik ya
0 oy
tarafından
Niye gönderdin kız yaaa
(1,145 puan) tarafından
Napayım bacim  napayım eşim başım etini  yedi artık
0 oy
(9,653 puan) tarafından
Canım benim sende gitsen?  Hiç mi icin den gelmiyor ? Görsünler gelir eşinle için rahat olsun babasıyla birlikte dışarıda oğlun bisi yok bunda
(1,145 puan) tarafından
Ayağım  gitmiyor inan yoksa giderim en son insanlık yaptım ama anlamadilar.  Düzelceklerini  bilsem gitcem göndermiş 5 tane balık ya ne komik
(9,653 puan) tarafından
Boşver kuzum bisi deme eşine ailesi daha çok doldurur sana karşı sen eşinle iyi ol yapicak bisi yok bi şekilde anlarlar inşallah kiymetini
(1,145 puan) tarafından
2 tane daha oğlu var evlenselrde  kurtulsam ya . Benim eşinle hiçbir sorunum yok zaten bunun  dışında gayet iyi hersey ama işte pes ediyorum bazen ...
0 oy
tarafından
Bizde altli ustluyuz kanlı bicakliyim onlarla sen düşün artık ama kızımı gindermeyince eşimle kavga ediyorlar çok bozuluyor araları o yüzden istemeye istemeye her akşam belli bir saat içinde götürüp getiriyor.  Allah kahretsin onları bende nefret ediyorum onlardan onların da amacı bizi ayırmak şimdi de bebegimi bahane ediyorlar çok istiyorlarsa yapsınlar bebek diyorum esime kahkaha atıyor o da istemiyor götürmek ama ailsri çok pis insanlar  arada bırakmamak için diretmiyorum diretcem varya ne pahasına olursa olsun gondermem ama eşimin hatri için yolluyorum. Bugün anasına yapan yarın danasina yapar iki yuzlu pislikler Allahindan bulsunla
(1,145 puan) tarafından
Ay nen  öyle bizimde. Eşim dio onalrla iyi oldumu baristimi  dünyalar benim olcak diyor hergün insan soylermi  bıktım artık gönderdim dertleri benim torun değil bahane
tarafından
Allah hidayet etsin esinin kararına saygı duyması lazım .  Esine yakın dur uzaklaştırma kendinden ama boyunda egme sen iyi de olsan kötü de olsan belli ki onlar için pek birşey ifade etmiyor o yüzden uzak dur ama bebek dediğin öyle gonderilmez annesi olmadan aynı apartman bile değilmiş ne mana yani . Offf gına geldi böyle bencillerden yeter artık ya
0 oy
(1,114 puan) tarafından
Zaten torun sevmeye ayaklarına çağırıyolar sevcek olan gelir sever bizimkiler de öyle çalışıyorum ona rağmen çocuğu getir özledik diyolae eşimde kiziyo Allah'tan sevcek olan gelir sever boşver diyo bu sefer o taraftan laf isitiyorum çocuğu gostermiyon sevdirmiyon diye 
(1,145 puan) tarafından
Ay herkes mi yaşar böyle sorun ya ne oluyor bunlara  çocuk olunca anlamıyorum ya
(1,114 puan) tarafından
Malesef cnm. Ama benim ailem ayağına çağırmaz özledikleri zaman gelip severler nednse bu taraf ayağına çağırıyor gelip sevmeyi bilmiyorlar
(1,145 puan) tarafından
Bilirlermi  ya 5 balikla göndermiş ya adamı bumu yani ne komik kadın herkes fitlemis kayinlarim  çok iyi çok severim  onlar Bike gelmiyor aramiyorlar ya düşün herkesi doldurmuslar  resmen
0 oy
(4,757 puan) tarafından
Küçücük bebeği nasıl tek başına gönderdin kız 
0 oy
(1,947 puan) tarafından
Noldu kız hayırdır 
0 oy
(338 puan) tarafından
Canım neden boyl3 bi duruma geldiniz bilmiyorum. Tabikide gitmeli sen sınır oluyorsun diye cocuklarinada bunu yükleme bu yükün  altına sokma. Ozluyorlardir. Benimde başımdan böyle bisey gecti.bende konuşmuyorum. Ama çocuğu yolluyorum.cunku sorunlari benimle. Ne kadar hazmedemesekte ne kadar sınır olsakta haksız duruşmada düşürseler sen yüce karakterinden ödün verme
0 oy
(2,483 puan) tarafından
Canim naptin eşin geldi mi

İlgili sorular

+1 oy
37 cevap 864 göst.
4 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde 1995 (1,416 puan) tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 738 göst.
2 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde ozgecangursoybursa (11,804 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 203 göst.
0 oy
14 cevap 1,084 göst.

407,238 soru

12,223,970 cevap

36,824 kullanıcı

...