Yorumlara baktım da ne çok savunan var bide şikayet edeceklermis ya Allah aşkına işinize gücünüze bakın kadının canı yanmış evlatlari onlarda üstüne düşen görevi yapsınlar.
Allah her zman iyi insanlarla karşılaştırsın hem bizi hem bebeklerimizi. Bence yerine göre değişiyor ve tamamen işini sevmekle vicdanla ilgili bir durum. Bizde ozeldeki drdan memnun kalmadik, devlette çok iyi bir Dr denk geldi bebeğim sariliktan kuvoze alınmıştı çok iyi ilgilendi ben çok kötüydüm ağlıyorum diye,bebgim kuvozdeyken hemşireye video çektirmiş ben o an orda değildim ama eşime göstermiş bebeğiniz iyi annesi merak etmesin diye o zamandan beri bebgimin takibini o Dr yapıyor. Allah bin kere razı olsun çok çok memnunum çok iyi ilgili biri. Birşey sorduğumda eğer başka Dr görmesi gerekiyorsa hemen yeşil alan açıp diğer uzman Drlara yönlendiriyor . Ama sizin dediğiniz gibi drlarda vardır malsef Şikayet edin heryere ,eve gidince ateşi düşmezse bişey olursa sorumluluk kabul ediyor musunz diye sorsaydiniz.ben ateşten çok korkarım çok tehlikeli ailecek korona.olmustuk bebeğimin ateşini dusuremedik hastaneye eşim götürdü ben iyi değilim diye acile kabul etmek istememişler bebgim korona diye eşimde eve gidince bişey olursa sorumluluk kabul ediyor musunz heryeri arayıp şikayet etcem merakli.dedgilz 50 günlük bebekle burda kalmaya demiş sonra yatış yaptılar sonra Allah korusun tüm bebekleri. Şuan nasıl iyiler mi
1,491,822 soru
24,377,204 cevap
348,411 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın