+1 oy
1,421 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (411 puan) tarafından
Dün akşam eşimle gittik malum konu yüzünden doktor bunun normal olduğunu hastalık olmadığını söyledi önce tek tek içeri aldı sonra ikimizi bir eşime sordu esindne beklentin ne dedi kilo vermesi kendine bakması onu tek aldığında sesi dışarı geliyordu bende merak edip dinledim ilk eşinden bahsetti dedi ona karşı isteğim vardı ama şimdi eşime karşı birşey hissetmiyorum onu sevmiyorum sadece çocuk için yoksa başımı alıp gitmek istiyorum dedi bende ağlaya ağlaya annemi aradım dedidm beni kabul eder misiniz çocuğumla gene başladılar dayan sabret çocuğun az büyüsün öyle boşan neyse eve geldik dayanamadım dedim söylediklerini duydum madem sevmiyordun niye hayatımi kararttın işte yine bahanesi hazırdı yok seviyordum ama sen kendini bıraktın eskisi gibi bakımlı değilsin ya dedim fârzet ki kaza geçirdim yada tüp patladı yüzum yandı gene mi botle diecen nie olduğum gibi kabul etmiyon ses etmedi ben senin için istiyorum kilo ver ne istersen yaparım şimdi ailem gibi diyeceniz sende zayıfla kendine bak işte tm yapacam ama zoruma giden şey şu nice kilolu kadınlar var eşleri onları sevmiyor mu bu bahane mi çok karmaşık duygular içindeyim kendimi çok değersiz sevgisiz hissediyorum sevilen kadın güzelleşir sevilmiyorum ki hiç güzel söz duymuyorum ki elimi tutan mi var saçımı mı oksamais aşkım canım mi dmiş bilmiyorum boşluktaym

24 Cevaplar

0 oy
(463 puan) tarafından
Öncelikli sorun eşinin seni sevmesi beğenmesi değil. Senin kendini beğenip sevmen. Okuduklarımdan anladığım kadarıyla sen sevgi görmek beğenilmek istiyorsun. Yani onaylanmak istiyorsun. Öncelikle şunu kendine kabul ettir senden bir tane var. Bu hayatı bir kere yaşayacaksın. Bir günün dahi telafisi yok. Çok değerli ve çok güzelsin. Her halinle güzelsin. Özgüvenin yerlerde geziyor. Sen kendini sevmezsen kimse seni sevmez. Geç bu kiloydu güzellikti sevilmekyi mavralarını. Önce kendini olduğun gibi kabul et  ya da değiştir. Sen önce kendinle olan kavganı bitirip kendinle barış. Eşin sevmiyor mu sevmesin onun sevmesine onaylamasına desteklemesine gerçektrn ihtiyacın var mı önce bunu düşün. Unutma. Bu hayata yalnız geldin yalnız gideceksin. Önce kendin için yaşa
(411 puan) tarafından
İçimi okumussun aslında beni çok iyi anlattın aynen öyle kendime güvenim yok
(463 puan) tarafından
Burdaki insanların boşa tavsiyesini de görme. Sen kendini sevdikten sonra düzelecektir her şey. Önce sen kendinle olan problemi çöz. Sonrası eşinin problemi olsun
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kendisi de maymuna benziyordr kesin bekarkn zayifmydn çok kilo ii değil kilo ver işe gir sonra onu boşa 
0 oy
(2,096 puan) tarafından
Canım şu an ne durumdasın bilmiyorum ama benzer şeyleri yaşıyoruz. Eşim yüzüme karşı bu kadar kaba olmaz beni de sever biliyorum ama hisler aynı... Ve bunu yaşayan bir sürü kadın var öncelikle bunu bil. Evet gönül ister ki bizi olduğumuz gibi kabul etsinler ama yok öyle bir dünya. Bu konuda atılacak olumlu bir adım seni mutlu edecekse varsın ilk adımı sen at. Önce sen güzelleş sonra gelsin güzel sözler. Ama şunu da unutma. Bence tek sorun kilo ve giyim değil. Bir söz, bir bakış, bir tavır bile bazen erkekleri soğutabiliyor. Kendini de sorgula. İnşallah hayırlısı olur hakkında. 
0 oy
(189 puan) tarafından
51 kloydum 54 olunca eşim şakayla etlendin butlandın diyordu.anlıyordum kilolu sevmediğini.yaşlanınca kilo alırım diyordum izn vermem ben söylerdi.şimdi hamileyim 59 oldum bakalım 9 ayda kaça çıkıcam sonra o kiloları veremezsem napıcam bilmiyorum.

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 657 göst.
10 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Qelif (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 230 göst.
0 oy
4 cevap 653 göst.
19 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
10 cevap 378 göst.
23 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Su misali (224 puan) tarafından soruldu