0 oy
410 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde tarafından
Saciniza bakim yapiyor musunuz. Disari ciktiginizda seklini nasil yaparsiniz. Dogumdan sonra cok dokulmeye basladi hep topluyorum ben. Disari cikarken duzlestirir misiniz mesela. Bakimli bayanlar burda mi. 

16 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Geçen hafta ombre yaptırdım hepte düzleştiriyorum düz seviyorum 
tarafından
Gur sacim olsa brezilya fonu yaptirirdim. Dusunebilirsin onu
tarafından
Evet canim saçım gür brezilya fonu dediğin keratin mi
tarafından
Galiba o. Arkadaslar yaptirdi ne guzel dumduz oldu valla.
tarafından
2 yıl önce yaptırdım kuzum onu mesela gece banyo yapıyorsun kurutman lazım yoksa boşuna gidiyor bebekte olunca bazen durmadigi zaman yapamam diye yaptırmadım
-Reklam-
0 oy
(1,453 puan) tarafından

Valla açıkken çok bakım yapardım maşasız çıkmazdım ama şuan yüzümü zor yıkıyorum :D

tarafından
Gorunmuyormus zaten ugrasmana gerek kalmamis ne guzel
(1,453 puan) tarafından
Kendim için yapmayı çok severim ben saçlarıma da bayılırım ama vaktim yok işte
tarafından
Benim ince telli olunca hemen bozuliyor. Sabah ta yapamoyorum vakit olmuyor baglayip cikiyorum malesef
0 oy
tarafından
Surekli duzlestiriyorum canım evde olsam bile bazen de usenmezsem maşa yapıyorum 
tarafından
2 gune bir yikiyorum bozuluyor tabi. Surekli zor olmuyor mu cnm
tarafından
Yok alıştım artık canım bekarliktan gelen birsey heralde
0 oy
(164,216 puan) tarafından
sadece disari cikarken degil ben evdede yaparim dalgali saclarim benim cok duz dumduz seviyom ama masada seviyom ☺
tarafından
Dumduz seviyorsan brezilya fonu yaptirabilirsin cnm. Benim ince telli ve az olmasa yaptirirdim ben
0 oy
tarafından

Kız ben evde bile bakımlı dolaşırım :D masa yaparım düzleştiririm,ince orerim sonra açar yarım toplarım,ben çok severim sacimla oynamayı

Komple topladigimda bile çok hoş durur topuzum 
tarafından
Ne guzel cnm oyle olmak gerek. Benim sac nalan inki gibi cansiz ince telli. Hic birsey olmuyor ya
tarafından
Benim de o kadar kalın telli değil ya,hatta şekil falan çok güzel alır. Bak ben hep kendim boyarım,keserim herkes kuaföre gittim zanneder. Hatta bi kez kuaföre gittim,biliyordu hep kendim boyadigimi,aralara falan baktı valla helal olsun arkalarda falan hiç ton farkı ve eksik yapılan yer yok nasıl beceriyorsun demişti :D arkada gözün mu var der hep :D
tarafından
Severek yapmak bu olsa demek ne guzel
0 oy
tarafından
Tabii saçımı çok severim. Bı kadının en büyük aksesuarı. Ben genelde bakım kremi dışında yağlarla bakımını yapıyorum. Maşa düzleştirme çok sevmiyorum. Genelde kendi düzeninde :)
tarafından
Benimki ince telli ve az ya. Hic birsey olmuyor ki. Soyle gur bir sacim yok malesef. Camdaki kiz nalaninki gibi zayif
0 oy
tarafından
Evet çıkarken düzleştiririm veya  masa yaparim

tarafından
Oyle olmak gerek ne guzel
tarafından
Ama maske falan yapamiyorum vaktim yok bı ombrem var
0 oy
tarafından
Ben açıkken düz fön bide dalgalı fon kullanırdım dışarı çıkarsa cnm zaten 3ay oldu kapandm
tarafından
Kendime hayatta fon yapamam masallah becerikliymissin
tarafından
Ewet cnm kuofordede çalışmıştım zaten kas falan alırdım boya yapardm  ağda:))
0 oy
(614 puan) tarafından
Valla canım çok severim saçımı yapmayı makyaj yapmayı. Normal dışarı cikmiyck olsamda saçın kıvırcık çoğu banyodan sonra duzlestirirm
tarafından
Ne guzel cnm benim sac cok cansiz hep bagliyorum ya
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Yaparım canim seviyom ben.d
tarafından
Ornegin ise giderken nasil yapiyorsun. Her gun duzlestiriyor musun
(22,057 puan) tarafından
Ben biyere gitmesemde evin icindede olsam duzlestryom canim paspal dolanmayi sevmiyom hic
tarafından
Neguzelmis oyle olmak gerek
0 oy
(5,123 puan) tarafından

Kapalıyım, 3 sene oldu koyamadım kendi saç rengim tüm boyalardan daha güzelmiş:) 

Bakım olarak güzel şampuan güzel saç kremi güzel tarak bazen saç maskesi sürerim bu kadar, 
Hep temiz tutarım

0 oy
tarafından
Haftada bi avaladolu zeytinyağlı yumurtalı bakım yaparım dışarı çıkarken düzleştiririm ama toplarım cocukla zor oluyor açık sac 
0 oy
(6,160 puan) tarafından
Esim gelsin yoldan  randavu alcam yaptırcam keratin bakim yaptırıyorum omreden sonra evde topuz yaparim uzun sacim disarda ay kuyrugu bazen acarim nador sicakliyorum fazla acmam  su dalgasi gibi sacim genelde disari gidersem fön cekerim kendim 
0 oy
(6,400 puan) tarafından
Keratinli bi saç serumum var arada onu sürerim kapalıyım normalde düzleştirici dedin de aklma geldi gidip saçımı düzleştiriym bos bos oturuyoken :D
0 oy
(368 puan) tarafından
Gündüz örgü yaparım eşim geldiğinde açarım dalgalı kıvır kıvır maşalı gibi olur 
0 oy
tarafından
onemli bir yere gitmiyorsam anne topuzuyla cikarim, nasil oldugumu cok onemsemem rahatmiyim o onemli

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 133 göst.
18 Ağustos 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Anka (112 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
27 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Bakiderya (1,203 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
28 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Esra_esra (2,606 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 68 göst.
3 Temmuz 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde Heidi nin koylusu (3,770 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,553 soru

24,462,551 cevap

354,699 kullanıcı

...