0 oy
998 göst.
Aile kategorisinde (56 puan) tarafından
Ben bir babam beni sevsin istedim sevmedi kufürlerinden hakaretlerinden bıkıp babam gibi sevebilecegini sandıgım erkekle evlendim seviyor sandım daha beterine rastladım 21 yasında 2 cocuklu kocası tarafindan hakaretlere kufurlere ugrayan mutsuz bir kadın oldum babam yerine koyabilecegimi sandıgım adamda da mutsuz oldum hata yaptım senin yüzünden hata yaptım baba mutsuzum peki sen mutsuz oldugumu bilsen üzülür müsün ? Senin yüzünden mutsuz oldugumu bilsen üzülür müsün ? Su hayatta yaptıgım tüm hataların sebebisin sen babam...

17 Cevaplar

0 oy
(13,440 puan) tarafından
Yaa evliliği kaçış olarak gördün daha da kötü mü oldu '(
-Reklam-
0 oy
(7,480 puan) tarafından
Yağmurdan kacarken doluya tutulmak.:( Rabbim yar ve yardimcin olsun canim.:/
0 oy
tarafından
Ah kuzum ahh
0 oy
(2,635 puan) tarafından
Ailemizi seçemiyoruz maalesefki... Keşke öyle olmasalar..
tarafından
Çok doğru.. ..
0 oy
(3,799 puan) tarafından
Offf Allahım  ne zor

Yavrm Allah sabir versin dua et elbet kalbin ferahlar birgün
0 oy
tarafından
Evliliği kurtuluş sanariz sadece bizi sevsin güzel davransın deriz onlar daha beter olur  ALLAH sabır versin 
0 oy
(2,351 puan) tarafından
Allah yardmcin olsn canm  Allah islah etsn dogru yola getrsn ins
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun. 
0 oy
(161 puan) tarafından
Cok zorr canim seni iyi anliyorum ama tum hayatindaki yanlis secimlerini babani suclama canim baban icin degil senin icin diyorum suanki durumunu cok iyi anliyorum ne ailemden sevgi gordum nede kocamdan diye dusunuyorsun ama sunu unutma en guzel sevgi Allah sevgisi.. 2tanede evlatlarin varmis allah bagislasin. Bende babamdan cok zulum gördum ama evliligimi hem mantikli hem severek yaptim . Suana kadar yaptigim yanlişlzri ona yormadim. Cunki rabbim irade verdi bu dunyaya imtihana geldik ,evet yasadim yasamasaydim keske bende isterdim baba sevgisi. Ama esimden hic bir zaman baba szvgisini istemedim o ayri bu ayri beklentim bile olmadi. Canim sunu soyliyeyim ailelerimizi kendimiz secemiyoruz babani sucluyarak kendine yaparsin.. bence gecmiste takili kalma önune bak . Sevgiyle kal
0 oy
(1,635 puan) tarafından
Kızlar annelerinin kaderini yaşar derler canım. Allah yardımcın olsun 
0 oy
(5,437 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun cnm ya aile çok önemli işte :( arkanda duran bi gölge olacak ki kendini güvende hissedesin mutluluğu başka yerde aramayasın, bende aynı şeyi yaptım ama smdi mutluyum inşallah seninde düzelir cnm çok mutlu olursun :'(

0 oy
tarafından
Rabbim yardımcın olsun canım.
0 oy
(139 puan) tarafından
Yanlız değilsin bcm bu kervanda bende varim dun gece babasizligima hungur hungur bi kere daha agladim bize hic hayri olmadi adam gbi basimizda olsaydi blki zmninda yptigim hatalari ypmaz kimse de bni bu kdr üzmezdi ama olmadi rabbime sukur kocamdan da raziyim annemde de ama cok yanlizim hep bi yerim eksik yarım hiç takmiyomus gbi ypsamda icimi bide bna sorun babasizim dye kaynanam elimizde yok kizim elimden bunlar geliyo dedi sesim cikmadi simdi gelin aliyo akrabasi bacisinin torunu soz de bile neler ypmis bn sozum de elbise istedim yok ki dediler bn emanet giydim bu gelinini kuafore bile goturmus dunden beri agliyorum ALLAH'IM bni affetsin babasizligima isyan ettim istemesem de o olsaydi basimda bni byle pasif görmezlerdi  rabbim insani annesizlikle babasizlikla sinamasin icim aciyo ama eşimle tartismak istemiyorum icimi parcalaliyorum sessizce kalbimi kanatiyorum  uzulme ALLAH var sahipsz degiliz aslinda ama iste elden bisey gelmiyo
0 oy
(120 puan) tarafından
Ahhh ahh bi kere sacimi okşamadı babam bi kere kizimmm diyerek opup koklamadi hep bi kavga hep bi küfür ... 17 yasinda evlendim esim herseyin farkinda olmali ki sana baba merhametini anne sefkatini aratmiycam diyor ailemden uzakta oldugum icin sagolsun onlardan bin kat fazlasini veriyor ben babamin evinde dolabi bile zor acardim icinden bisey alip yerdim oyy oyy cok zor bilirim .. ama benm esimden yana yuzum guldu bin sukur ..
0 oy
(6,135 puan) tarafından

Buna "yağmurdan kaçıp doluya tutulmak" denir.

Bende öyleydim ama bu sözü aklimdan hiç çıkarmadım sabrettim bekledim baba evi gibisi yok dedim. 26 yaşında eşim cıktı karşıma 3 sene konuştum seviyordu emindim sonra "hadi evlenelim" dedim onu da akraba istemeye gelecekti de ondan dedim. Pişman değilim ha babamın huyları eşimde de var ama yinede huzurluyum beni üzmeye dayanamıyor.

Bir oğlum oldu eşimin ismini koydum "ona benzesin ama kaderi ondan güzel olsun" diye<3

0 oy
(3,148 puan) tarafından
Kader ortagim. Bende babamdan kacip baba sevgisinide yasatacak biriyle olayim dedim esimle kavip evlendik. 23 yasim bitti 2 kizim var. Cokta kotu sayilmayiz gerci ama ailesi araya girince hakatet kufur de ediyor dovmeyede kalkiyor. Ailesi isin icinde yoksa melek gibi oluyor. Allah yardimcimiz olsun. 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 94 göst.
18 Haziran 2021 Aile kategorisinde EbruMeva (111 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 583 göst.
27 Mart 2023 Aile kategorisinde Anneymben (573 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 302 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 132 göst.