0 oy
148 göst.
Diğer kategorisinde (179 puan) tarafından
Vücudum da bu lekeler eşime karşı kendimi eksik hissediyorum artık özgüven desen yerlerde 

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Esin bunu dert ediyorsa bnce o kendini eksik hissetsin çünkü sen ona çocuk veriyorsun normal yani 
(179 puan) tarafından
Yazık eşim hiç sorun yapmıyır ama bana karşı öyle ben mesela leke memelerde kızı emziritkem bakmıyor pek allahım inşlh geçer
tarafından
Geçer ya deert etme benimde vücudum çok değişti hamilelik ten dolayı ama bir kez olsun eşim demedi dert etmedi kendine
(179 puan) tarafından
Ben sordum eşime kötü oldum falan iste diye ben sorun yapmıyorum dedi ama bana kalırsa bakmıyor bile bana fark ediyorum lekelere hiç elini sürmedi mesela çok üzgünüm bunu anlatamam
tarafından
Ya lütfen üzülme kendini sev ne olacak bnde da var göğsümde bacaklarım da ama Bn seviyorum kendimi
(179 puan) tarafından
Eşim için takıyorum ben fark ediyorum dokunmuyor lekeli yere fark ediyorum neyse çok üzgünüm
-Reklam-
0 oy
tarafından

Öyle deme ve öyle düşünme .

Kendini eksik hisedecek hiç bir durum yok.

Hamilelikten sonra geccecek o lekeler. 

(179 puan) tarafından
Doğum yaptım ben 6 ay, oldu yapalı dahada koyuldu lekeler geçmiyor doktora sıra aşafoö gidemedim
tarafından
O zaman sen bir doktora git , kesin vardır bir çözüm .
(179 puan) tarafından
Tamam canım
0 oy
(146,622 puan) tarafından
nasi bi lekeki
(368 puan) tarafından
Bende merak ettim
(179 puan) tarafından
Memelerde ve kaverngi inek deseni gibi tamda bana uyan emziyorum birde neyse ağlamocam Allah büyük

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 304 göst.
14 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Bsra77 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 539 göst.
6 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Bsra77 (179 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 134 göst.
14 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Sibel01 (928 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 285 göst.
2 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hayat nesemm (374 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,440,694 soru

23,683,172 cevap

310,405 kullanıcı

...