0 oy
238 göst.
Diğer kategorisinde (487 puan) tarafından

Canım hatunlar ciceklerimi soğuk olduğu için içerde bakıyordum fakat çok sinek yaptılar evde.bu yüzden balkona çıkardım ama ordada tesbih cicegim falan soğuğu sevmediği için buzusuyor.sizler nerede nasıl bakıyorsunuz ciceklerinize sonucta İstanbul soğuğunda 2 3 ay dayanirlar dimi bir tanesi solsa çok üzülüyorum ya..bu arada maşallah demeyi unutmayin:D<3

imagebu arada icerdede farkli çiçeklerim hatta biri ağaç oldu onlarda var ama özellikle kaktüsler sinek yapıyor bugün toprak ekledim biraz umarım çare olur..

9 Cevaplar

0 oy
(4,288 puan) tarafından

Hep balkonda benim çiçekler bi tek orkidem evde ;)) henüz üşüyen ölen yok yalova da oturuyorum:angel:

(487 puan) tarafından
Ay çok sevindim canım bu arada bnm memleket Yalova ♥️ tesvikiyeliyim
(4,288 puan) tarafından
Öyle mi memnun oldum;)) bende merkezde oturuyorum
(487 puan) tarafından
Annem tesvikeyede Yalova merkezde akrabalarım çok ama :) memleketimin her yeri güzel maşallah
(4,288 puan) tarafından
Evet bende çok seviyorum Yalova'yı;)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Eşim de bana çok gözlü saklıda menekşe getirdi 1 ay güzel açtılar büyüdüler ama kaynanamlar köyden geldi cam açamadım ev hava alamadı böceklendiler maalesef çoğu çürüdü en son eşim birine verdi toprağa eksin diye..yer ve hava şartları müsait olmalı öiçek bakarken..benim balkon da yok maalesef 
(487 puan) tarafından
Evet canım ben uzun zamandır çiçek bakıyorum kaybettiklerimde cok oldu maalesef ama bunlara bari birşey olmasın dedim
tarafından
Ev alırsam özellikle balkonlu alıcam çiçek bakmak istiyorum ama ev müsait olmuyor pek..seninkiler de güzeller maşallah
(487 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım Allah nasip etsin inşallah gönlüne göre bende hep öyle derim büyük balkonlu bir evim olsa hep çiçek doldururum diye Allah isteyen herkese nasip etsin
tarafından
Amin cnm
0 oy
(135,552 puan) tarafından
aylin cok sever bunlari ins gorur postunu
(487 puan) tarafından
İnşallah:)
0 oy
(8,111 puan) tarafından
Eğer çok etkileniyorlarsa poşet gibi bir şey geçirip ama hava almaları için delik aç poşete de. Sera etkisi oluşturabilirsin
(8,111 puan) tarafından
Rica ederim. Çiçekler benim alanım. Peyzaj mimarıyım ben
(487 puan) tarafından
Ne güzel maşallah canım.
(8,111 puan) tarafından
Dua et de okulumun şu son derslerini de hayırlısıyla verip iş hayatına atılayım
(487 puan) tarafından
İnşallah canım gönlüne göre olsun herşey çok çok başarılı olursun inşallah
(8,111 puan) tarafından
İnşaAllah canım
0 oy
tarafından

Benim  3 kaktusum var aldigimdan beri mutfakta duruo. image

(487 puan) tarafından
Yerini sevmisler demekki canım maşallah benimde hep balkondaydi yazın hep güneş alır bişey olmazdı ama işte soğuğu sevmez dedi diye bir yakınım içeri aldım bu seferde sineklendiler inşallah birşey olmz bakalim
0 oy
tarafından
Benim aloveram var evde odada bakıyorum onları bilmiyorum. 
(487 puan) tarafından
Oda vardı benim soldu evde :(
tarafından
Yaaa benim maşallah epey büyüdü
0 oy
(1,691 puan) tarafından
cok guzeller masallah
(487 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım ♥️
0 oy
tarafından
Ben kaktüsleri dişarda camın önünde bakıyorm orkidelerim içerde kuzum sadece , bende istanbuldaym kaktüslerime bişey olmadı maydanoz çilek domates ve salataluğımda var onlarda dişarda cam önündeker canm
(487 puan) tarafından
Maşallah canım bende biri soğuğu sevmez dedi diye içeri almıştım halbuki hep balkondaydilar ama sinek olunca çürür diye korktum balkonda kalsınlar madem.tesekkur ederim cvp için
0 oy
(7,128 puan) tarafından
Bu saksıları nerden aldın canim
(487 puan) tarafından
Saksılar trendyoldan almistim canım indirimdeyken

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 467 göst.
22 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,641 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 289 göst.
+1 oy
8 cevap 514 göst.
28 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Habis57 (2,349 puan) tarafından soruldu
+6 oy
22 cevap 605 göst.
2 gün önce Diğer kategorisinde MEHYASEL... (5,336 puan) tarafından soruldu

411,408 soru

12,384,458 cevap

43,422 kullanıcı

Kategoriler