+2 oy
1,456 göst.
Diğer kategorisinde (785 puan) tarafından
Kızlar biliyorsunuz ki ekonomi gittikçe kötüye gidiyor üçüncü bebeğime kazayla gebe kaldım zaten 4 .cü bebegi ekonomik olarakta bedensel olarakta kaldıracağımi hiç sanmıyorum rabbim isteyene versin inşallah doğumdan sonra tüplerimi bağlatmayı düşünüyorum devlet hastanesi bağlarmi sizce eğer devlet hastanesi baglamazsada son çare birikim yapıp özelde baglaticam birikim yapana kadarda hap + geri çekilme kullanmayı düşünüyorum bu yöntem sizce iyi olurmu 

40 Cevaplar

0 oy
(29,233 puan) tarafından

Sprial + kondom kullan 

Baglamazlar yani yaşın küçük daha 
(785 puan) tarafından
Spirali denedim vücudum kabul etmiyor canım ignede yine aynı şekilde aşırı yan etki yaptı eğer baglamazlarsa hap+ geri çekilme ikisini bir arada deneyecem bakalim
(29,233 puan) tarafından
Anladım kuzu
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından

Anam ben actim sandim postu :D ayy bacim bende 24 yasindayim kazayla 3 ye kaldim hemde oglum 4 ayliiken suamda 23 hafyaligim ben doktorla konustum devlet hastanesinde baglarim dedi baglatacam bi aksikik olmaz sa haoa siprale guvenemem artik dedigin gibi 4 yu hem maddi hem manevi kaldiramam 

(785 puan) tarafından
Ah ah kader arkadaşım benim :)beni en iyi sen anlarsın bende bı konusuyum bidaki kontrolümde bakalım inşallah benide kabul ederler
(1,929 puan) tarafından
Anlarum canim valla ceken bilir bilmeyen laf yapar anca Bana kendi dedi artik sana bjsey yapak diye bende baglayim dedim tamm dedi tek sikintim 40m ciktiktan sonra kapali delikle girip baglayacakmis cociklarimi birakacak kimse yok bende sezeryan yapsin annem isinden izin alir iyi olana kadar bakar boyle iko sefer ugrascak ben iki defa hastaneye yatacam nasi olcak bilmiyorum sen hangi sehirdesin
(785 puan) tarafından
Ben ankaradayim canım inşallah banada senin doktorun gibi anlayışlı bir doktor denk gelir
(1,929 puan) tarafından
Insallah ya doktorum devlet de ama sanki özel doktora gidiyomusum gibi cok tatli bi bayan nigdedeyim bende buralardaysan  hangi doktor olduvmgunu soylerim diye sordum canim
(785 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım düşünmen yeter ❤️
0 oy
(4,695 puan) tarafından
30 dan önce bağlatmiyolar spiral arti geri cekilme de iyi bence ben ilaç kullanmada hep unutan biriyim sende oyleysen sıkıntı olmasın sonra 
(785 puan) tarafından
Spiral ve iğne denedim vücudum kabul etmedi canım hapida unuturum son çare hap+ geri çekilme ikisini bir arada deneyecem eğer baglamazlarsa
0 oy
(5,407 puan) tarafından
Sezeryan mo dogumlarin
(785 puan) tarafından
Yok canım normal oldu ilk ikisi bu da şimdilik normal doğum gibi görünüyor son anda bı aksilik olmazsa
(5,407 puan) tarafından
Normal dogumda baglamiyorlar. Sezeryaj olursan bağlanır benim isteseydim bağlıyorlardi 28 yaşindayim ikinci bebegimdi ben istemedim şehir hastanesi
(785 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
(1,232 puan) tarafından
Bende 3.cüde devlette bağlatım canm 27 yaşındym 
(785 puan) tarafından
İnşallah benide bağlarlar şansımı bı deniyecem bakalım
(1,232 puan) tarafından
İnş canm
0 oy
(820 puan) tarafından
Devlette doğumdan önce serum takmışlardı.yanindaki kadın 2.cocuguydu.bagliyormusunuz diye oda istersen bağlarız dedi doktor.doguma girmeden konuş doktorla.ama.kadin sezeryan doğum yapicakti
(785 puan) tarafından
Aynen bı konusuyum bakalım ne diyecek teşekkür ederim canım
0 oy
(1,794 puan) tarafından
36 da ikinciyi digurucam Rabbim nasip ederse. Martta yani . Özele gitmeme rağmen doktor yanaşmıyor kocam zaten istemiyor kaldım oylece
(785 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun canım benim eşimde razı bakalım eğer kabul ederlerse bı sorucam
(1,794 puan) tarafından
Devlet zorluyor canım ama ısrar et.
(785 puan) tarafından
Şansımı deniycem teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Cnm devlet hastanesi yapmiyorum derse ozelde sezeryan olurken yaptirabilirsin. Sonradan zor olur ayni sezeryan ameliyati gibi 
(785 puan) tarafından
Şimdilik normal doğum olarak görünüyor son anda birşey olmazsa tabi nasip artık olurda eğer sezaryene dönerse mutlaka söylerim doktora teşekkür ederim canım
tarafından
Cnm demek istedigim baglatmakta kararliysan sezeryan ol o anda baglansin. Daha sonra ameliyat olup o agrilari cekme
(785 puan) tarafından
Şuan maddi imkanım yok maalesef canım zaten üçüncüyü düşünmüyordum prezervatif ile gebe kaldım yani hazirliksiz yakalandık birikim yapicak fırsatımiz olmadı gerekli olan ihtiyaçlarımızı anca karsilayabildik zaten bebeğimde küçüktü gebe kaldığımda yani üst üste geldi bebişler
tarafından
Anladım cnm Allah yardımcınız olsun rızkıyla gelir ins
(785 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(1,253 puan) tarafından
Canim.beni yanlış anlama ama baglatma bana kalirsa. Çünkü bende ikinciden sonra baglatacaktim ama kaynnam baglatma dedi iyikide.baglatmamisim.ilk cocugumu trafik kazasinda kaybettim. Dunyanin her bir türlü hali var seni uzmek.istemem.ama durum boyle
(785 puan) tarafından
Başın sağolsun canım Allah sana sabır versin evet dünyanın her türlü hali var bilmiyorum kafam çok karışık teşekkür ederim cevabın için
(1,253 puan) tarafından
Rica ederim
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Hap prezervatif geri çekilme  bu üçünü yapardim ben heralde korkudan 4. Gelcek diye 
(785 puan) tarafından
:))) zaten baglamazlarsa  hap+geri çekilme ikisini bir arada deneyecem artık
0 oy
(1,849 puan) tarafından
O yaşta ikinci bebeğin olsa belki bağlamaz ama üçüncüye bağlarlar bence. Sonra yine ameliyat gibi bağlanıyo bilgim kadarı ile karından küçük bı delikten girip yapılıyormuş
(785 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım umarım bağlarlar
0 oy
tarafından
Canim maşallah allah çocuklarını bağışlasın ama ben yaş sınırı  var diye biliyorum yasin daha çok küçük baglamazlar baglanmiyorsa Spiral taktir daha garanti 
(785 puan) tarafından
Amin kuzum cümlemizinkini inşallah spiral denedim ama vücudum kabul etmedi eğer baglamazlarsa hap+geri çekilme ikisini bir arada deneyecem artık
0 oy
tarafından
Maşallah kız bu yaşta . ❤️ Genç anne 
(785 puan) tarafından
:))) evet canım erken yaşta evlenince böyle oluyor
0 oy
tarafından
Eğer sezeryandan direk bagliyolat yasa bakmiyolar devlette ama söylemen lazım riskli olduğu için artık ama normalde malesef 35 beklemen lazım aksi bı durum yoksa
(785 puan) tarafından
Yok sezaryen değil ama yinede bı sorucam doktora teşekkür ederim canım
0 oy
(1,336 puan) tarafından
Canm daha yeni gittim devlete 3 tane bebem var 26 yasindayim bağlamadılar 29 veya 30 yasinda olman gerekir dedi yasakmış cok ısrar ettim ama malesef anca özelde veya buyuk üniversite gibi yerler baglar
(785 puan) tarafından
Anladım canım teşekkür ederim
0 oy
tarafından
Ablamda 24 yasnda 3.den snra baglattı. Yparlar muhtemelen
(785 puan) tarafından
İnşallah canım teşekkür ederim
0 oy
(4 puan) tarafından
Selam bağlatabildinmi bağlattıysan hangi hastane
(3,554 puan) tarafından
Canım 2 sene olmuş ta
Postunu görmez belki de yada girmiyordur
(4 puan) tarafından
Ne biliyim belki görür diye yazdım banada lazım
(3,554 puan) tarafından
Bence direk soru sor canım
Belki başka baglatanlarda vardir
(4 puan) tarafından
Haklısın onuda açıcam
0 oy
(225 puan) tarafından
25 yaşındayım 3 sezeryanim benimde doktor eşinle konuş seni bağlayalım dedi 4 tehlikeli olur senin için dedi şehir hastanesine gidiyorum özel değil ama normal doğum olanları bilmiyorum bağlarlarmi
(914 puan) tarafından
eski possst
(225 puan) tarafından
Eski postu kim hortlatiyo
0 oy
(792 puan) tarafından
Yok canım tabii ki bağlanırlar devlet Hastanesi'nde ben 23 yaşında 2 doğumumu yaptım doktor bağlatalım mı dedi ben istemedim sezeryandan önce sana soruyorlar zaten ya da sen onlara söyle bekleme
(914 puan) tarafından
eski possssstttt

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 301 göst.
7 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Esila han (145 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 204 göst.
28 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Evrim.34 (567 puan) tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,033 göst.
7 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu