0 oy
676 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (136 puan) tarafından

Kızlar bugün bimden bu takımı aldım lakin gözüme çok küçük geldi altı. 3-6ay yazıyordu. Sizce ilk doğduğu zamanlarda giydirebilir miyim ? Ilk bebeğim olacak gözümün pek ayari yok :) yoksa iade mi etsem :( alanlar varsa ya da bilgisi olanlar  fikirde bulunabilir mi ? 

image

19 Cevaplar

0 oy
(7,035 puan) tarafından
Yok kız o büyük bile gelecek :D
(136 puan) tarafından
Alt kısmının lastik kısmı dar geldi gözüme. Dedim heralde olmaz ama demek ki olurmuş :)
(7,035 puan) tarafından
Bebeğin çok iri değilse büyük bile olur
(136 puan) tarafından
Hamileyim daha alayım dedim . Hani korkum giydiremem küçük olur diyeydi. Yoksa büyük olsa da illa ki zamanında giydiririm
(7,035 puan) tarafından
Kız yok bende 2 sene önce aldım bimden yine bende tam olur küçük olur diyordum bir doğdu büyük bile geldi
-Reklam-
0 oy
(548 puan) tarafından
Yok canım merak etme daha büyük bile gelir o bebitoya:)))
(136 puan) tarafından
Ahaha içim rahatladi :)  sanki hiç yenidoğan bebek görmemişim gibi hissediyorum
0 oy
(12 puan) tarafından
Yenidogan giyebilir heralde canim belkide buyuk gelir bebege bagli 
(136 puan) tarafından
Yani büyük gelsin de kuçük gelmesin :)  bi tedirgin oldum
0 oy
(136,817 puan) tarafından
bedeni kac yaziyo buyuk o yeni dogama
(136 puan) tarafından
Alt kısmınin beli dar geldi gözüme. Yani sonrada giydiririm ama yeter ki olsun :) gözüme minnak geldi
inanki bebisin daha minnak olcak bacaklari bol bile gelcek ☺
(136 puan) tarafından
Ayy insallah Rabbim giydirmeyi de nasip etsin. Teşekkür ederim cevap verdiğin için :)
kac haftaliksin
0 oy
(1,850 puan) tarafından
3200 doğan bebegime büyük geldi 
(136 puan) tarafından
Inanın rahatladim şu an :) boş yere almışım gibi hissettim :) inşallah giydirebilmek nasip olur
(1,850 puan) tarafından
İnşallah. Bende geçen sene sanki 4 5 kilo bebek dogurcakmisim gibi büyük büyük almışım. Yaza denk geldi Allah tan sıcak olunca az büyüyünce giydi. Ama çıtçıtlı badileri 3 aydan başla al yeni doğan az al. Erkek bebekte bezi sıkıştırıyor
(136 puan) tarafından
Ben de öyle düşünüyorum canım. Insallah yaz beebeği olacak. 3 6 ay alırım çoğunluğunu. Teşekkur ederim cevapladığın için
0 oy
(2,126 puan) tarafından
Almışsın canm kalsın kullanirsin elbet
(136 puan) tarafından
Insallah canımm insallahh
0 oy
tarafından
Büyük bile gelecek canım ve sen çok şaşıracaksın :) 
(136 puan) tarafından
:) haklısın canım bunlar hep tecrübesizlikten :)
0 oy
tarafından

Post açarsın yaaaaa bunlar bebeğime büyük geldi ❤️❤️

Minnaciklar kız 
Ama baya 2 ay giydirirsin
(136 puan) tarafından
Daha yeni 18.haftamiza girdik. Dayanamadım aldım bir şeyler hevesle :) eve geldik bi minnak geldi gözüme :)
tarafından
Al al bu hafta çok iyi şeyler geldi
Rabbim bağışlasın
(136 puan) tarafından
Allah razı olsun canım teşekkur ederim
0 oy
(15,950 puan) tarafından
İçinde kaybolur bileeee 

Bende bebek bezine cokk küçük demistimm bol bile gelmistiii☺️☺️☺️ Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️
(136 puan) tarafından
Ahaha demek ki herkes yaşıyor bu problemi :)
Allah razı olsun canım . Rabbim herkesin evladıni sag salim kucağına almayı nasip etsin
(15,950 puan) tarafından
Aminn aminn Rabbim kimseyi darda koymasin
(136 puan) tarafından
Amin  aminn. Teşekkür ederim cevap verdiğin için canım
0 oy
(10,507 puan) tarafından
Kız zaten kedi yavrusu kadar bişey oluyo bebekler yenidoğan a olur bende Alcam kaldıysa birazdan
(136 puan) tarafından
Al valla beğendim baya güzel şeyler gelmişti bu sefer. Umarım kalmıştır :) teşekkür ederim cevap için
(10,507 puan) tarafından
Kalmamış :D
(136 puan) tarafından
Hadi ya üzüldüm canım. Millet sabah erkenden gidiyor ondan :)
0 oy
tarafından
Anca olur kuzum ama fazla kullanamazsn hemen büyüyo minnoşlar ❤️
(136 puan) tarafından
Ben heralde bunu hiç kullanamam dedim :)  ama demek ki ben abartmişım baya :)  teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
0 oy
tarafından
Giydirebilirsin ben Giydirmiştim 
(136 puan) tarafından
Insallahh  giydirebilmek nasip olur bana da. Teşekkur ederim cevap verdiğiniz için
0 oy
(14 puan) tarafından
Ne kadara aldınız ki acaba burda bırsuru bim var acaba var mıdır kalırmı ki 
(136 puan) tarafından
Ben daha yolun o kadar başindayim ki :) yarın 18 haftalık olacaz daha :)  Erken mi bilemedim ama yavaştan bir şeyler alayım dedim. Sanırım hevesleniyorum
(14 puan) tarafından
İlk bebek herhalde(: bende ogrenınce hemen almaya baslamıstım benim de ilk gebelik cinsiyet belli mı ki
(136 puan) tarafından
Evet kuzum ilk gebelik :) cinsiyetimiz erkek eğer sonradan  aksi olmazsa. 2 doktorumuz da kesin erken dedi. Renkli ultrasonla da baktı bi doktor :)
(14 puan) tarafından
Masallah saglıcakla gelsin ınsallah Allah aldıklarınızı da gule gule giydirmıyı nasip etsin ınsallah(:
(136 puan) tarafından
Aminn amin inşallah :)
0 oy
(2,625 puan) tarafından
Yok canım büyük bile gelir merak etme ben hastane çıkışı aldım minnacikti ama bebeğime büyük gelmisti herşeyi kollar uzun pijama uzundu çorap durmuyordu ayağında 1 2 aya biraz toparladı hastane çıkışı oldu 
(136 puan) tarafından
Kesin doğunca bunu diyecem eminim :)
(2,625 puan) tarafından
Aynen canım benim ellerim çok küçük oglumunda tabi küçücük bebekkende halende parmakları incecik babam kontrol kalemi gibi parmakları var prizlere dikkat derdi 1 yaşında filan Dr demiştim elleri büyümüyor Dr bı ellere bakmadihimiz kalmıştı dedi normal dedi kucucukty büyümüyor su sanki
(136 puan) tarafından
Yerim onların minnaklıklarıni ya. Rabbim  oğlunu size bağışlasın :)
(2,625 puan) tarafından
Amin rabbim sizin bebeğinizide sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin
(136 puan) tarafından
Amin amin Allah razı olsun
0 oy
(7,454 puan) tarafından

Lastiği sıkacak olursa utüyle açarsın kuzu ama büyük bile gelecek emin ol :D

(136 puan) tarafından
Aaa ütüyle nasıl açılıyor acaba ? :)
(7,454 puan) tarafından
Lastiğine ütü basıp elinle ayırırsın sıcağıyla açılır çoraplara yapıyoruz genelde ayaklarimiz tombik biraz :)
(136 puan) tarafından
Çok iyi bi fikir :) çok teşekkür ederim canim
(7,454 puan) tarafından
Rica ederim canım ❤
0 oy
tarafından
40 I çıkana kadar giyer 
tarafından
Evet o battaniyede çok güzeldi ben Martin 2.haftasi doğum yapıcam izmirde hava güzel oluyor alsammi almasammi diye bekliyorum
(136 puan) tarafından
Aynen  benimki de yaz bebeği olacak ama onu bi yere bile serip bebeği koyarsin diye düşünüyorum. Kullanışlıya benziyordu ama pek bi tecrübem yok tabi
tarafından
Yani alınabilir aslında
(7,454 puan) tarafından
Kız mart kapıdan baktırır derler mayıs bebeğiydi benimki bir ara bir soğuk geldi örgü ceket battaniyeyle durdu evde
tarafından
Yarın bulursam alım o zaman
0 oy
(10,875 puan) tarafından
Bunla böyle büyük görünüyor ama yeni doğan taş çatlasın 1 ay  giyer ida bebek zayıf dogarsa
(136 puan) tarafından
Haklısinız artık bakalım ne kadar giyecek :) teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
(10,875 puan) tarafından
Rica ederim canım 1 takım aldıysan onu giydiririm ama biraz takım aldıysan iade et bence
(136 puan) tarafından
Daha tam alışveriş yapmadım canım. Gördüm dedim alayım ilk olsun :)
0 oy
(14,154 puan) tarafından
O kadar minik doguyorlar ki bu elbise baya büyük geliyor :D 3bucuk kilo doğdu benim oğlum çok zayıf değildi ama elbiselerin içinde kayboluyordu ilk zamanlar sonra hemen toparlanıyorlar tabi hızlıca büyüyorlar 
(136 puan) tarafından
Ahaha minnaklar güzelce büyüsün de başka bir şey istemiyorum :) Allah sağlıcakla giydirmeyi nasip etsin :)
0 oy
(4,607 puan) tarafından
Cnm bel kısmi aşırı dar kız kardesimde boyke aldı altları olmadi ustlerini giydirdi ayri alt almak zorunda kaldı haberin olsun yine sen bilirsin
(136 puan) tarafından
Artık  bebiş doģunca görecem canım zaten bi takım aldım bimden. Nasip artık umarim giydiririm

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 182 göst.
20 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,729 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 307 göst.
11 Eylül 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 891 göst.
31 Ağustos 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,195 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 131 göst.

413,446 soru

12,447,317 cevap

46,189 kullanıcı

Kategoriler

...