Vala bazen cok.korkuyorum kizlar ya. Doguma 98 yaziyo icim kopuyo bazen vala. Annem de diyo bsi olcak olsa her zaman olur bunda korkulmaz diyo. Seytann vesveselerne kapilma bol.bol dua et diyo. Birde burda bazi dogumlari oyle bi anlatiyolar ki ayyy iste korkularm bndan oldu hep. Sizinde oluyomu.? Tek ben mi.boleyim ? Bazen cok mutluyum bazen korkuyorum ister istemez. Annemde diyo tek sna bole olmuyo herkeze oluyo flan diyo. Nasil kafamiz rahat olurki. Habire misafir gelsin ben.gideyim diyorum :))) oluyoda ama ne bilim kafayi yicem diye korkuyorum :)))
herkesin doğum hikayesi farklidir canim ben hic dinlemedim okumadim kimsenin doğum anisini benimki bambaska oldu cok sukur ben ve bebegim iiyiyiz zor bir surec hamilelik doğum ama sonrasi daha zor ve keyifli. emin ol dogumdan sonra misafire bikacaksin gelmesinler ddiye bekleyeceksin
Ben de başından beri normal doğum istiyorum ve sezaryen doğumdan inanılmaz dercede korkuyorum ve korktuğumun başıma gelmesinden daha çok korkuyorum. Olur da sezaryen derse doktor kalpten bile gidebilirim
Ben dogumdan degilde sonrasindan cok korkuyorum ya
Başkalarının ki zor oldu diye senin kide öyle olacak diye birşey yokki çok şükür iki dogum yaptım ikiside cokcok kolaydi bu yuzden bundada hic dogum korkum yok hamileliğin tadını çıkarmak varken kendinizi bu korkulara kaptırmayın sonra bu hamilelik dönemini çok özlüyor insan
Hayatım kendini kasma ve korkutma . Benim ablam ikiz gebeliğinde ne sıkıntılar atlattı. Hamile iken kalp krizi geçirdi . Herkes bir olmuyor
Sen sadece bebeğine odaklan Rabbimin izni ile bişey olmaz
Hastane de iğne olurken bile korkuyorum acaba bu doğum korkusunu nasıl yenecem yalnız değilsin canısı benim ki daha 196 valla şimdiden bende korkuyorum
Sakin ol canım bebeğinle buluşacağın o ana kilitlen herşeyi boşver
409,104 soru
12,295,620 cevap
38,316 kullanıcı