+1 oy
227 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar bugün bnde doğurdum Allaha şükür fakat sütüm az bir de sizce alaturka tuvalet kullansam sorun olur mu evde alafranga da var fakat bn kullanmak istemiyorum bir de büyük tuvalete çıkarken de çok korkuyorum dikişlerim açılacak diye  tavsiyesi olan var mı lütfen 

10 Cevaplar

+1 oy
(13,436 puan) tarafından
Duphalac şurup al kullanmaya başla çok rahat çıkarsın şimdi aldır eşine 
tarafından
Aynn aklımdan bu geçiyordu bakalım artık
(150 puan) tarafından
ayy aman onu cok az kullanin vala ben doktorun dedgnden bile az kulldgm halde hc tutuamyrdum direk donuma kaciyordu bide lohusa psikolojisiyle benim kafam daha nerelere gtitti oyle olunca
tarafından
Valla ben ilaç kullanmadan o haldeydim nurnur piskolojim bozulmuştu ama hep için temizleniyo dediler
(150 puan) tarafından
bnmde psikolejm bzolmstu canm ozmblar ama şükür gecti
-Reklam-
+1 oy
(4,092 puan) tarafından
Klozet kullan dikişlerin açılır ki zaten canın acır oturamazsın ki öyle batikon sür iyice kurula gerekirse dön makinasıyla kurut nemli kalmasın 
tarafından
Anladım çok teşekkür ederim sağolun
(4,092 puan) tarafından
Benim sütüm beşinci günde geldi sıkıntı etme her ağladığında emzir bulgur ye bi de duşta bastırmadan masaj yap hayrlı olsun bebeğin
tarafından
Allah razı olsun
+1 oy
(3,061 puan) tarafından
Alaturka kullanımı hakkında bilgim yok. Rahat dışkılamak için sebze ye, sabah aç karna zeytinyağı iç, kuru incir ye. Yani kabız olmamaya dikkat et. Sut için de su bol iç ve en önemlisi bebeğini surekli emzir. Ne kadar emzirirsen sütün o kadar artar Allahin izniyle 
tarafından
Emziriyorum ama sütüm yok galiva
(3,061 puan) tarafından
Yok diyip  ümitsiz olma zamanla artar. Ben de cok uğraştım çoğunluk meme olarak devam ettim ek gıdaya kadar
tarafından
Allah razı olsun inşallah bnm de gelir
0 oy
(1,006 puan) tarafından
Klozete git canım ıkınma ıkinınca açılma olabilir temiz tut kuru tut 
tarafından
Önceki doğumda 1 hafta kabız kalmıştım bu yüzden
tarafından
Mecbur dikisler icin en iyisi bu bencede alafranga daha rahat olur
(1,006 puan) tarafından
Canım kabizlik için şurup iç olmazsın
tarafından
Neden dogum yapan kadinlar kabiz oluyo bende olmustum afedersiniz oluyodum valla hic bisey yiyemiyodum
(1,006 puan) tarafından
İkinamadigindan dolayı kabız oluyorsun canım
0 oy
(11,217 puan) tarafından
Kiz o halde alaturkayi nasil kullancan.Madem var klozete otur zorlama ilk bir kac gun.
tarafından
Klozete de alışkın olmadığım için zorlanıyorum kullanırken
(11,217 puan) tarafından
Emin ol bu halinle digerinde daha cok zorlanirsin.
tarafından
Anladım teşekkürler
0 oy
tarafından
İlk zamanlar hep afedersin ishaldim acıma olmadi ama sonradan çok zorlandim
tarafından
Keşke bnde azıcık ishal olsam ya
tarafından
Bol bol kayısı iç aksatma ishal olmazsan zaten dikişlerin ağrır kız
Hem sanada süt olur
tarafından
Sağolun :)
0 oy
(16,216 puan) tarafından
Ben alaturka kullandım hiç bişey olmadı sadece dikkat et kabız olma onun dışında bişey olmaz.zorlanmazsan 
tarafından
Sağolun yardımcı olduğunuz için
0 oy
(9,109 puan) tarafından
Canım hoşaf kuru incir tarzı şeyler ye. Hem süt yapar Rahat edersin. Valla ben hep klozet kullandım doğumdan sonra. Ikınma. Allah yardımcın olsun. Hayırlı olsun bebişin de :) 
tarafından
Allah razı olsun çok sağolun
0 oy
(621 puan) tarafından
Canım 2 yemek kaşığı yulaf 1 çay bardağı su ile kaynat sonra 1 saat sıcak suda kayısi beklet sonta ince ince parçala kayısıyi sonra tatlandırmak için pekmez koy az bişey sonra ister zeytinyağı iç ister  yulaflı kayısıyı koy ye hem doğal hem bebişin içinde İyi  kesinlikle denemelisiniz bende zor doğum yaptım dikişler im çoktu alaturkayi da kullandım alfranga da temizliğine kuruluğuna dikkat et günde 3 litre su içtim hem süt için de çok  iyi su  yeri geldi yemek yapamadm ama suyu bol içtim  sütüm azalmadı
tarafından
Allah razı olsun sağolun
(621 puan) tarafından
Kusura bakmayın bebekten dolayı bguzel anlatamadım inşallah anlamışsınızdır dediğimi Rabb'im kolaylık versin size

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 183 göst.
15 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ayse_Nur (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
31 cevap 662 göst.
16 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Tatlibiranne (673 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 216 göst.
6 Eylül 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 231 göst.

403,907 soru

12,100,089 cevap

36,410 kullanıcı

...