0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar haıyı silerken ne kullanıyosunuz  

12 Cevaplar

0 oy
(7,624 puan) tarafından
Kosla ve lif 
tarafından
Çok az var ya 2 3 ymek kaşığı yeter mı ki
(7,624 puan) tarafından
Yeter canım zaten cok etkili cay vs dökülürse direk üzerine azıcık döküp silerim ben
tarafından
Tamam canım sağ ol
-Reklam-
0 oy
(22,379 puan) tarafından
Silmem ben direk banyoya atarm oooh deterjanlar dururm inceleri ötekileri yıkamaya verecem 
tarafından
Kız benim banyo ufacık ya yıkamaya da esim vermiyor daha
(22,379 puan) tarafından
He benimde çok geniş değilde katlaya katlaya yıkadım eşimde kızdı ama dayanamadım napim silince temiz gelmiyo bana
tarafından
Ben makinaya atıyorum inceyğ ilk defa silicem  :Dd makinaya ata ata pert oldu halı
0 oy
tarafından
Perde kumaşı ve beyaz sabun en sonda beyaz pamuklu bezle durulama.
tarafından
Durulamasam olmaz mı ki
tarafından
Sabun yüzeyinde kalır zamanla kaliplasir bide halıya bişey düşse yenmez vs sağlık açısından hızlıca bı duurulayabilirsin.
0 oy
(3,149 puan) tarafından
Çay içecek vs dokulduyse önce havlu atıp bekletiyorum çekmesini sonra üzerine bulaşık parlatıcısı döküp siliyorum güzelce normal leke ise çikolata vs direk bulask parlaticisi döküp silip arkadan da makinaya atıyorum mis gibi çıkıyor herşey. Kalın halı ise yine aynı şekilde sıvıların üstüne önce havlu koyuyorum çeksin diye sonra aspirin/asperox/kosla/bulaşık parlatıcısı ne bulursam artık güzelce siliyorum gidiyor sonrada yıkamaya veriyorum zaten temizlik zamanı gelince :)
tarafından
Komple silecem caım aspirin haric hepsini koydum bakalım
(3,149 puan) tarafından
Bulaşık parlatıcısı çok güzel çıkarıyor ben onu çok kullanıyorum valla hadi inşallah güzel sonuç alırsın
0 oy
(6,160 puan) tarafından
Silmiyorum yikamaya verrim direk 
tarafından
Kocacımın gönlünü yapamadım iş başa dustu :D
(6,160 puan) tarafından
Ev isine karisan erkekleri anlamıyorum  ayy ben kocama kurban olayim ne yapdim verdim aldim yikattim hayatta karismaz isime evdeyse kaldirirmisjn askim adam alcK derim toplar kapının oraya koyar
tarafından
Kız benimkini görsen karıdan bozma derlwr ya öyle :D annem soruyor yaprak vereyim dolaba koy o atlıyo dolapta yer yok :D her işime karışır
(6,160 puan) tarafından
Yok artık ayy yok ben gelemem oyle ben tenizljk yapmayı cok severim kokulara bayılırım alirim yaparim buzlukda ne var ne yok bilmez işi olmz :))allah kolaylik versin sana cnm
0 oy
(14,955 puan) tarafından
Aspirinle silerim de tamamını hiç silmedim 
tarafından
Hiim ondan yok ben de şimdi ben d eilk olacak
0 oy
(790 puan) tarafından

image

koltuk ve halıyı bununla siliyorum çok güzel leke çıkarıyor bimden alıyorum
tarafından
Ben de alayım da bulunsun bari
0 oy
(22,059 puan) tarafından
Askom ben hangi deterjan varsa onu siliyorum farketmiyo canim lifle beraber
tarafından
Sağ ol canım ben de simdi kim ne diyosa koyyom
0 oy
(1,045 puan) tarafından
Arap sabunu ve sıvı ozon varya onla sıcak suyla az karıstırıp siliyorum gecen cay döküldü ilk basta havlu attım üstüne bastırdım. Sonra sildim gayet güzel çıkardı sabah bi baktım yine halının yüzüne çıkmıs sapsarı aynı şekilde 4 5 gün üst üste sildim sonra beyz sirke aklıma geldi bide onu üstüne döküp aynı yaptığım karısımla sildim o çok güzel çıkardı. Onun çıktıgı gün kayınbabam kahve döktü bu sefer ugrasamıycam diyip yıkamaya verdim :))
tarafından
Ben komple silecem ya mahvoldu halı ben de deneym sirkeyi
(1,045 puan) tarafından
Dediğim şekilde bi sil canım bakalım insallah çıkar lekeleri
0 oy
(25,185 puan) tarafından
Silmiyorum kız :D 
0 oy
tarafından
Bulaşık parlatıcı kunlanıyorum

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 175 göst.
14 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Miss.namaless (1,480 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 442 göst.
17 Mart 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 448 göst.
25 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
23 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Meleknur33 (104 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,458,669 soru

23,923,792 cevap