0 oy
594 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (325 puan) tarafından
5 yildir evliyim eşimi çok sevdim iki çocuğumuz oldu çok sorunlar yaşadık eşim evliliğe alışamadı  evliligimde mutlu olamadım eşim benim imtihanim oldu genelde kötü alışkanlıkları yüzünden çok tartışırdık kendimi hepa ettim hepsi boşa mutsuz erkeği mutlu etmek çok zor sürekli hep aynı konular konuşmaktan o kadar sıkıldım ki umutsuzum artık... bazen mutlu bazen mutsuz bazen sinirli agresif konuşurken bile kötü laf çarpmalar sürekli eleştiri yapip duruyor evliliğimde mutsuzum ve napcam bılmıyorum. 

18 Cevaplar

0 oy
tarafından

Allah yardımcın olsun inşallah canim 

Mutluyuz çok şükür Allah bin kere razı olsun ❤
(325 puan) tarafından
Ah mutlu kalın hep:)
tarafından
Allah razı olsun kuzum Rabbım sizinde yuvaniza huzur mutluluk versin inşallah
-Reklam-
0 oy
(3,147 puan) tarafından
Konuştunuz mu hiç aile psikiyatrisine gitseniz bi 
0 oy
tarafından
Kimse dört dörtlük değil ki bacim. Herkesin ufakta olsa sorunu var. Çünkü herkesin karakteri farklı illa ki sorun oluyor. Bizimde var ama asilamayacak dertler değil elhamdülillah.  Sabır sabır sabır..  başka bir seye gerek yok.
0 oy
(415 puan) tarafından
Rabbim muhabbet sevgi mutluluk versin yuvanıza zor bı imtihan rabbim selamete çıkarsın 
0 oy
tarafından
Saririm artık herkez öyle kaç post okuyorum mutsuzum diye bende dahil olmak üzere 
0 oy
(164,050 puan) tarafından
allah sanada mutluluk huzur versin biz mutluyuz hamd olsun 
0 oy
(8,360 puan) tarafından
Biz de eşim bana göre çok daha ılımlı. Ben de genel olarak mutluyum ama aileme uzağım diye de mutsuzum
0 oy
(2,983 puan) tarafından
Tamda beni anlatmışsın kuzum seni çok iyi anlıyorum Allah yardımcımız olsun dicek bişe yok 
0 oy
(776 puan) tarafından
Çok şükür mutluyum. Rabbim sanada huzur ve mutluluk versin insallah.
0 oy
(8,580 puan) tarafından
Cok şükür ♥️
0 oy
tarafından
En büyük imtihanım eşim oldu bu hayatta çok şükür kötü günlerin ardından iyi günler geldi sabret sende Allah büyüktür 
0 oy
tarafından
Rabbine yönel ve dua et , seni duyacak ve duani kabul edecektir.

Sen sadece Allah'a sığın, inan ki birgün herşey çok güzel olacak.

RABBİM huzur, mutluluk versin inşallah
0 oy
(1,450 puan) tarafından
Sinirli insan kız ya da erkek hiç sevmiyorum gerçekten hayatta en sevmediğim insan tipi pozitif olması şart hayatımda olan insanın arkadS olsun iş çevresi olsun buna çok dikkat ederim, sevgili ve nisanliyken belli etmedi mi sana?
(325 puan) tarafından
Aksine ne kadar sakin biri dedim çok değişti ne hakaretler duyuyorum bilsen
0 oy
tarafından
Çok şükür mutluyum 
0 oy
tarafından

Kimine ceza kimine armağan senin ceza olmuş bacım 

Cokkk cokkk şükür şükrediyorum sadece 
0 oy
(416 puan) tarafından
İlk başlar da adaptasyon sorunu yaşadık evlenip ailelerden çok uzağa yerleştik ki bence en güzeli pişman değiliz tabii en başta o uzaklığın da baskısı vardı üstümüzde ama 2 yılı atlatınca oh be dedik şimdi 9 yıl oldu evleneli iyi ki de birbirimizi bulmuşuz bizim gibi kaç çift vardır mutlu olan diyoruz 
0 oy
(808 puan) tarafından
Bende 4 yıllık evlıyım severek evlendık ama o kadr cok sey yasadm kı 4 yıl ıcınde sogudum suan ıyımıyız ıyız 4 aylık kızım var sadece ona anne baba olmaya calsıyoruz sanrm cok seyı bitirdim gözümde baba kapısına gitmek ıstemıyorm kendı ayaklarmz uzerınde ne zaman durdum o zaman bosanmayı düşünürüm ele bakmak zor
0 oy
(4,658 puan) tarafından
Çok şükür yolunda herşey.

Dilerim en kısa sürede feraha ulaşırsın. Allah yardımcın olsun.

Önce bi kendini mutlu etmeye çalış bakalım eşin de peşinden gelebilir bakarsın düzelir herşey. Allah büyük 

İlgili sorular

0 oy
21 cevap 962 göst.
7 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
37 cevap 1,600 göst.
26 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Gul2727 (228 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 264 göst.
25 Ekim 2025 Diğer kategorisinde nurr001 (3,899 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,492,628 soru