+2 oy
702 göst.
Diğer kategorisinde (220 puan) tarafından

2019 da burası okadar güzel bir uygulamaydiki ben çok severdim çünkü insanlar yazdıkları şeyleri cümleleri severek anlayarak yorum yapardi  mesela yanlış post açıldığında  uyari verilse bile güzel verilirdi postu kapatan kişi bile çok güzel şeyler yazardi hele ben ozamanlarin en çocuk karakteriydim yaptığım resimlerle  eldiveni balon gibi şişirip surat cizerdim günde en az 10 postum mutlaka olurdu  ata buradaki kızlarla ortak bir oyunumuz bile vardi hay day  ozamanlar bence çok güzel di şimdi değil hergun giriyorum ve  yorumlar uyarılar  iki post ayni olunca hemen ayni postu açmayın diye kızıyor çoğu  mesela biri birşeyi iki defa paylaşsa  yaptıkları kek içtikleri yedikleri resmen burunlarindan getiriliyor  gayet güzel post açıyorsun sacma sapan uyari geliyor  derdin oluyor yazıyorsun pişman oluyorsun  bide bu ara butun yorumlarda daha yeni kayıt olmuşsun yazdığına bak gibi şeyler yazıyor  aslinda bu uygulamadiki herkes eski üye ve silip yeni kaydoluyor nedeni bazi üyeler sürekli o postan  bahsedip yorum yapiyor  mesela ben bişey yassam yarın başka bir şey yasam hemen sen dün şunu yazmışdin postun da şunu demişsin diye sürekli one çıkarılıyor ben yapmadım ama çok yaşadım ve gördüm  çoğu arkadaşları çok özledim ve hepsinin adi değişmiş eski isimleri yok ben gibi 

Boynu bükük dağ çiçeği:) BERİVAN

Uyarı gelirse yorumlar linç dolu olursa kapatırım:(:(:(

22 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bero senle hatırlıyorum cnm nasılsın doğum yaptın mı 
(220 puan) tarafından
Yaptım canım çok şükür iyim kızım 3 aylık oldu   sen nasılsın canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

Çok çok haklısın berivan bende ozmn ki kişileri çok özledim çok sevdiğim kişiler vardı şimdi malesef eski tad yok bi gruplaşma var inşallah oda bira önce yok olur çok ağır yorum yapanlar var çok severdim bi kaç kişi öyle gözümden düştü resmen,

Eskiden paylaşırdım dertlerimi şimdi açtığım postu bile kapatıyorum yarın öbürgün yüzüne vuruyorlar yoksa, 
(220 puan) tarafından
Aynen canım bazıları birlik çalışıyor

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 75 göst.
17 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde TOLGA123 (94 puan) tarafından soruldu
+5 oy
13 cevap 419 göst.
23 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,112 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 441 göst.
23 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Zzzzzz (1,714 puan) tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 523 göst.
22 Eylül 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

412,735 soru

12,426,718 cevap

45,514 kullanıcı

Kategoriler

...