0 oy
262 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Anneler oğlumu traşa götürdük eşimin berberine değil ama. Oğlum ağlayıp durmadığı için 3 numaraya vurdu geçti. Bu 2. Traşı ilkinde uğraşmıştı bildiğimiz berber. Uzundu saçları şimdi 3 numara olunca o kadar canım sıkıldı ki. Kökü onda uzar filan diyorum ama aşırı canım sıkıldı. Saçma gelebilir size ama cidden  teselliye ihtiyacım var. :')

7 Cevaplar

0 oy
(7,936 puan) tarafından
Üzülme kiz 2 gün sonra filizlenir bile 1 haftayada cikar
tarafından
Bekliyorum sabırsızlıkla
-Reklam-
0 oy
(519 puan) tarafından
Dediğiniz gibi kökü onda içiniz rahat olsun:)
tarafından
Biraz üzüldüm :')
0 oy
tarafından
Kız takıldığın şeye bak ya saçı olmasaydı bide öyle düşün varki kestirmişsin 
tarafından
Çok şükür öyle tabi ama alışana kadar biraz böyle gidecek gibi. Oğlum da 1.5 yaşında aynaya bakıp ağlıyo :D
0 oy
(769 puan) tarafından

Gecen bizde ilk kez tras ettik cok.seyrek.ve duzensiz uzadigi icin kel yaptık ay o kadar cirkin oldu ki tum orjinalligi bozuldu cocugin :D ama bi hafta oldu uzadi biraz 

tarafından
Bende sabırsızlıkla bekliyorum filizlenmesini :) bizimkinin maşallah papak gibi saçı vardı şimdi bayağa kel :)
(769 puan) tarafından
Uzarya bisi olmaz valla.bende kendimi oyle teselli ediyorum anamin aklina.uyfumda kestim pamuk gibi saçları vardi simdi  diken diken :D
tarafından
Hemen uzasın Amin:')
0 oy
tarafından
Bende kestim aynissini yasiyom kel olmuş çocuğum günahım gliyo doğduğunda keldi 
tarafından
:) sağlığı yerinde diyelim canımızı sıkmayalım. Teselli beklerken teselli veriyorum :D
tarafından
Ayy ewet kız;):)☺️
0 oy
tarafından
düzenlendi

Bende ağustos ayında eşime dedim yanlardan al biraz makina ile neyse beraber kestik üstleri de 6 numaraya vurayim dedi olsun dedim bi vurdu o da aynı 3 numara :D öyle moralim bozuldu ki aglayacaktim neredeyse. Neyse uzadı çok şükür 

Böyleydi 

tarafından
Bizim önceki daha saçlı sonrası aynen böyle:D  saç kesilirken bende ağlayacak gibi oldum ama şükür diyorum sağlığımız yerinde:) maşallah çok tatlı sağlıkla büyüsün
tarafından
Aynen sağlıklılar önemli olan çok şükür.teşekkürler
0 oy
tarafından
Hahaha derdin mi yok anam babam. :))) 

Üzüldüğün şey bu olsun. Evladının sağlığı yerinde şükür ❤
tarafından
Çok şükür evet şu an böyle düşünüp kendimi iyi hissediyorum :D

İlgili sorular

0 oy
37 cevap 1,117 göst.
18 Haziran 2024 Diğer kategorisinde fatos18 (1,750 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 261 göst.
9 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,632 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 333 göst.
16 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Sahan01 (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 306 göst.
24 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde zeynos1234 (3,631 puan) tarafından soruldu

411,130 soru

12,375,066 cevap

42,765 kullanıcı

Kategoriler

...