0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından
Ben elma receli var katkisiz annem yapdi onunla karistiriyorm ve ilik oluyor siz sogukmu veriyorsunuz nasil yapiuorsunuz

9 Cevaplar

0 oy
tarafından
Cici bebe muz yoğurt veriyorum bazen ekmeğin içini ezip yoğurt ve biraz pekmez bu arada bebeğim 6 aylık ben 4 aylıkken başladım 
(45 puan) tarafından
Iyi kuzum ne guzel bende karistiriyorm biseylerle tek yemiyor
tarafından
Evet benim bebiş de öyle asla tek yemez sende danino gibi karıştırıp ver afiyet olsun kuzucuga
-Reklam-
0 oy
(8,087 puan) tarafından
Veremiyorum yemiyor diye burada bekleyeyim en iyisi
(45 puan) tarafından
Sade benimkide yemiyor kuzum tatlandir
(8,087 puan) tarafından
Tatlandırdığımda da yemedi ama annem verince yiyor. Biraz da nazı bana
0 oy
tarafından
Ben soğuk veririm kendim nasıl yiyorsam öyle veririm bişeyle de karıştırmıyorum 
(45 puan) tarafından
Yiyormu oyle
tarafından
İkiside çok severek yerler çok şükür
(45 puan) tarafından
Masallah canim bizmki sade yemiyor
0 oy
tarafından
Vallahi dolaptan çıkarıyorum azcık bekletiyorum oyle veriyorum canım ya sade ya da meyve ile bazen da azcık pekmezle veririm çok sever öyle 
(45 puan) tarafından
Bende oyle az bekletim verim o zaman ilik da eksimsi oluyor
tarafından
Çok ılık olmasın
(45 puan) tarafından
Oyle yapim bari
0 oy
tarafından
Soğuk hiç bişi vermedim vermemde canim peteğin üzerinde iliyor içine muz bal katıyorum öyle yiyor benimkide sade nefret eder ağzına surduremem yoksa yada pekmez katıyorum kek yapıyorum sade onu ixine eziyorum muz katiyorum bal katıyorum iki tatlı kaşığı yiyor bebek ayı 14 
0 oy
(5,216 puan) tarafından
İçine meyve püresi yada gece maması bazen mandalima suyu bazen elma marmelatı katıyorum soğuk olmaz midesini üşütür ılık veriyorum canm
0 oy
tarafından
Yedirmeden 1 saat önce buzdolabından çıkarıyorum ya çorbayla yada meyveyle veriyorum bazen yoğurt çorbası yapıyorum ama hergun mutlaka vermeye çalışıyorum.
0 oy
tarafından
Benimki yoğurda bir şey katınca yemiyor yedirmeden yarım saat kadar önce dışarı çıkartıyorum zaten ılıyor
0 oy
(10,413 puan) tarafından
Öğlenleri corabanin yanında yada akşamları yemeğin yanında yediriyorum mesela yemeği 8 de yiceksek 7 den sonra çıkarıyom odaya getiriyorum oda ısısında oluyo yemek vaktine kadar

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 114 göst.
30 Nisan 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde ZeynApp (727 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 108 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (540 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 78 göst.
25 Temmuz 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde Aselinannesiiiii (67 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 131 göst.
15 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Sevimm12 (197 puan) tarafından soruldu

410,134 soru

12,331,867 cevap

39,237 kullanıcı

Kategoriler

...