Anneler 14 aylık bir oğlum var rabbim vanini sağ ersin ama çok yoruluyorum şimdi diyeceksiniz yorulmadan annelik olurmu sizinde bebekleriniz böylemi oğlum hiç hit sekilde ek gıda almadı istemedi hiç bir şey yemiyor tek sevdiği cennet hurması muz az şehriye çorbası bu kadar
Sevmedikleri pirinç pialci bulgur pilavı yoğurt peynir zeytin kabak havuç domates salatalık yani tüm gıdalar hiç birini yemiyor anneler sabahları ne yapacağımı şaşırıyorum inaninki bide asla taneli bişi yemiyor mesela pirinç pilavı ni yutmuyor bulguru kabağı sıvı şeyleri seviyor ya taneli gıda yemeyen bebw olurmu ek gıdaya 5 aylıkken tadın 6 aylıkken püre yedi aylıkken. Hafif püreli yedirdim günlük bir vay bardağı kadar yoğurt mayaladim taze taze halende yapıyorum taze yoğurt ama yok bebe yüzüne bakmıyor yoruldum artık tükendim kilo alması gerekiyor amaliyat için ofd Allah'ım agliyarak yemek.yedirmeye çalışıyorum kaşığı eline veriyorum tutsun yedin diye yok ağzını kilitliyor yemiyor açmıyor radio açıyorum oyuncak veriyorum ama yok iki tatlı kaşığı miydesine gidiyor çok üzülüyorum kötü bir anne miyim diye düşünüyorum eşim alnimdam öptü daha hiç hasta etmedin şükürler olsun diye çok şükür Rabbime ben sadece bakanım Rabbime emanet bebeğim nerde yanlış yapıyorum düşünüyorum ......
Bunları gözüm dolu yazıyorum doktora gittiğimizde ya yetersiz kiloda olursa geri baştan dön amaliyat olmadı için yeterli kilo olacak ne yapayım siz söyleyin anneler kusuruma bakmayın uzun oldu ama ılık kemik suyu yaptım hatta post açtım yesin diye beslensin diye herşey söylenmiyor herşeyi alıyoruz aklınıza ne gelirse ama yok yüzüne bakmıyor