0 oy
310 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
2 hafta sonra bebeğimin kırkı çıkacak. Akika kurbanını da kırkında keseceğiz. Allah nasip ederse 2 kurban keseceğiz biri yetimhaneye gidecek diğeri mevlide gelenler için kavurma yapılacak kalanlarda komşulara dağıttılacak. Burada akrabalarımız çok ama kimse ne yapmamız lazım bilmiyorlar. Ben masa hazırlamak istiyorum. Masanın arkasında balonlar olsun istiyorum. Menü olarak kavurma, pilav, baklava olarak düşündüm. Alt katta erkekler oturacak bizim evde kadınlar oturacak. 2 tane hoca gelecek. Menü çok zayıf oldu sanki ama tekim biraz kalabalık olacak o yüzden pasta börek yapmakla uğraşamam. Neler yapmam lazım yardımcı olur musunuz? Bebeğimizi çok bekledik çok istedik. Her şeyi güzel olsun istiyorum 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Trileçe masanın baş köşesinde olmalı, çiğköfte güzel olur, cupcake, bide kuru pasta yeterli
tarafından
Of hiç sorma kuzu salgın mi var anlamıyorum Asel de öksürüyor bronşiti var ilaç veriyorum daha beter oldu benimde burnum akıyor napacaz bilmiyorum :(
tarafından
Aşkım fizyolojik serum al çocuğa geçmiyor yaa geçmiyor bu on gundir
tarafından
Kuzu güzel bi doktora götür ihmal etme yazık kıyamam kız canlari ne sanki
tarafından
Götürdüm yarın yine gidecem
tarafından
Götür aşkım çok geçmiş olsun öp yerime bebislerimi ❤️ Fırat'ımı poposundan ısır hatta❤️
-Reklam-
0 oy
(38 puan) tarafından
Kız zaten mevlit okutmuyor musun tatlıya böreğe ne gerek var. Dediğin gibi pilav et baklava bide olursa sarma yaparsın olur biter doğum günü değil ki. Allah kabul etsin şimdiden 
0 oy
(2,039 puan) tarafından
Kuzum kavurma ve pilav zaten doyurucu baklava da var birde ayran oldu mu ohh mis başka hiçbir şeye gerek yok masana lokum da koyarsın önden onu ikram edersin bitti gitti 
0 oy
(1,394 puan) tarafından
Cnm hazir su boregi alabilirsin 2 3 tepsi madem kalabalik anca yeter 

Allah uzun omur versin yavrunuza:)
0 oy
(164,089 puan) tarafından
baska hediyelik vs olabilir  icecek kuru pasta falan
0 oy
tarafından
Canim bebek mevludun şimdiden hayırlı olsun  sağlıkla büyüsün evladın.

Kavurma.pilav baklava + ayran zaten mevlutlerde  böyle olur. 

Doğum.gununde pasta çörekler olur bitanem.

Rabbim.gonlunce eylesin ⚘⚘⚘⚘

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 237 göst.
13 Aralık 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Brf.... (51 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 255 göst.
20 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Izmirlianne (496 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 177 göst.
24 Mart 2023 Aile & Aşk kategorisinde Poyrazinannesi12233 (132 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 122 göst.
2 Temmuz 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde byebruss (64 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,731 soru

24,405,116 cevap

350,445 kullanıcı

...