0 oy
967 göst.
Diğer kategorisinde (392 puan) tarafından
Kızlar bu aralar kıızm cok huysuz aglıyor post actım ama bugün o kadar huysuzdukı ben post actıgımı unutmusum  smdı gordum bıldırımlerı cok sagoldun tek tek yazamıyorum ama arkdasımda ııcnde var gbı esı bahene gıbı geldı ama yorum yapmak bana dusmez dıye demedım tekrardan sagoldun cevap verdıgınıs ıcın 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Allah için yapılsa bazı şeyler keşke 
(1,590 puan) tarafından
+++++++
-Reklam-
0 oy
(16,144 puan) tarafından
Kendisi bilir.      
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Canim o aile baskısı ile kapatmıştır bizim oralarda baskı ediyorlar yani illa kapanacaksin diye 

Ben bizzat görüyordum lise de eteği bir karış yapıyor eve dönerken etek diz altına iniyor
0 oy
(1,559 puan) tarafından
Bir gün kalabalıkta yürürken bi kadın eşimi artık sevgilisimi bilmem pahalı kıyafetler giymessem kapanmam dediğini duymuştum.. Kimine göre tessetür kıyafetten ibaret ama bilmiyorlar ki asli olan gerçekten gerektiği için kapanmak.
0 oy
(853 puan) tarafından
Cnm bn acigim suan kapanirsam esim icin degil Allah icin kapanirim biri icinde acilamam arkadsin buyuk ihtimalle zamnnda  zorla kapatilmistr  baski yapmistr ailesi okadr basit olmuyo o isler
0 oy
tarafından
Yorum yapmak sana düşmezse buraya arkadaşının açılıp kapanmasın da sormak san düşmez herkesin kendi kararı ister açılır ister kapanır günahı kendi boynuna 
(392 puan) tarafından
Ben arkdasım hakkında kotu yorum yapmadım bur oncekı postu okursan anlarsın senin gıbı fesat ınsanlar Boyle yorum yapar o kadar ınsan yorum yapmış bırıdr senın gıbı yazmamıs arkdaslıgımı sorgulamak sana dusmez
tarafından
Fesat diye sana denir ağzına topla yırtarım dedikoducu sen önce kendi çöplüğüne bak kendi çöpünü karıştır sonra başkasının arkasından konuş
(392 puan) tarafından
Gel yırt ben burdayım senın gıbı terbıyesız bırıyle daha fazla laf kavgasına gırmıcem defol gıt bıdahada yorum yapma terbiyesiz.kendı coplugunde öt yallah
tarafından
Seni bülbül gibi otururum işine bak babanın yeri değil jstedigim yere yorum yaparım git kendi çöplüğüne hade
(392 puan) tarafından
Terbıyesızlık yapma benim agzımı bozdurma senın. Gıbı pislik bırıne cevap vermıcem yazık kım canını sıktıysan onunla hallet Derdını 2 senedir kullanıyorum bu uygulamayı senın gıbı terbıyesız bırını gormedım hıc gercı yazık senin gıbıler sınırını Boyle atıyor neyse bur ıyılık yaptım rahatlamıssındır
0 oy
(8,300 puan) tarafından
Eşi için kapandıysa eşi içinde açılır ama allah için kapandıysa açılmaz açılamaz canım 
0 oy
(10,296 puan) tarafından
Ben ölünce eşim gelip mezarımda yatmayacagina göre alsın ateşini kendine saklasın derim :) Benim eşim elinden gelse yüzümü  gözümü kapatacak milletinki baya genismis .
0 oy
tarafından
Kabre yalınız gireceğim kimse için taviz vermem insan hataya düşüyor yanılıyor ama başkası için kendimi yakamam imanıma zarar verecek durumlarda oradan uzaklaşırim İslam uğruna nice sahabiler nelerden vazgeçtiler Musab Bin umeyr Mekke'nin en zengin ailelerinden idi dini için maldan mulkten vazgeçti onca zulume katlandı bizler şimdi ne çabuk vazgeciyoruz herşeyden 
0 oy
(4,884 puan) tarafından
Koca iste diye açınılmaz kapanılmaz. Bu  şeyler insanın kalbi ile inandığı şeye bağlıdır.

İlgili sorular

0 oy
35 cevap 1,461 göst.
9 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,795 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
21 cevap 2,272 göst.
5 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 577 göst.