Warning: session_start(): open(/var/cpanel/php/sessions/ea-php80/sess_de8a8dc70af2a382492d39b9bddcad84, O_RDWR) failed: No space left on device (28) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162

Warning: session_start(): Failed to read session data: files (path: /var/cpanel/php/sessions/ea-php80) in /home/annelertoplandik/public_html/forum/qa-include/app/users.php on line 162
doktora götürdük birşey bulamıyorlar-Sağlık-Diyet-Spor
0 oy
409 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (100 puan) tarafından
Böyle bir durumla karşılaşan varmı tek gözü diğerine göre küçük göz doktoruna götürdüm birşeyi yok gözünde dedi plastik cerrah götür dedi götürdüm ultrason istediler cektirdim beyninde birşey yok dediler ama nöroloji takip olsun dediler nasıl birşey ben anlamadım 4 aylık bebeğim 

16 Cevaplar

0 oy
(7,856 puan) tarafından
Merak ettim canım çok mu bariz 
(100 puan) tarafından
Resim atınca geri kaldırabiliyormuyuz
(7,856 puan) tarafından
Evet canım sağ al tarafta kalem işaretine basıp duzenleyerek silebilirsin
(7,856 puan) tarafından
Öncelikle maşallah yavruna açıkçası sen demeseydin ben fark etmezdim bile
(100 puan) tarafından
Sağol kuzum ama normalde belli ya aklıma takıyorum ilerde bir sorun olur gibisinden
-Reklam-
0 oy
tarafından
Küçük mu kapağını düşük. Yegeniminde göz kapağı düşük. Büyüyünce bir operasyonla düzelir dediler. Onun haricinde sıkıntı yok
(100 puan) tarafından
Resim attım
0 oy
(413 puan) tarafından
Bişeyi yoktur canm o, zmn çok mu, belli hani o kadar ailede fln mı var acaba normaldir belki 
(100 puan) tarafından
Yok ailede ne benim ne eşimin kimsede canım resim koydum
0 oy
tarafından
Canim cok belli oluyor mu nasil birsey yok dedi doktorlar gormuyorlar mi gozlerinin esit olmadigini 
(100 puan) tarafından
Canım resim attım bence bariz belli
tarafından
Oy maşallah cok tatli koca göz :) canim sorun yok ya göz yapisiyla alakali bir durum Rabbim sizlere bagislasin
0 oy
(3,091 puan) tarafından
Canım çok iyi bir doktor bulun ona goturin 
(100 puan) tarafından
İnşallah araştırıyorum canım
(3,091 puan) tarafından
Burda yaşadığınız şehir belirterek iyi doktor bilen çıkabilir öyle post açın isterseniz
0 oy
(53 puan) tarafından
Çok belirgn deglse bi sorun yoktr zamanla duzelir herhlde belirginse ustnde dur farkli doktrlra goster.
(100 puan) tarafından
Belirgin bana göre resim attım sizce
(53 puan) tarafından
Ee hani hangisi kucuk onu bile anlayamadm bendemi sorun var acaba cocugn gozleri normal gozukuyo esitler.
0 oy
(413 puan) tarafından
Çok normal hiçbişey yok cnm göz şekli farklı birisi sadece :) 
(100 puan) tarafından
İnşallah canım aklıma takıyorum
0 oy
tarafından
Çocuğun göz yapısındandir. Bir gözü yuvarlak bir gözü çekik galiba
(100 puan) tarafından
Eşimin gözü yuvarlak benim gözüm badem çekik hafif cektiyse bu kadar olur dicem :)
0 oy
(1,054 puan) tarafından
Biraz belli canim iyj bi doktora goster 
(100 puan) tarafından
Evet bencede belli canım
0 oy
(3,091 puan) tarafından
Bana fark yok gibi geldi Maşallah bu arada.kuzuya Rabbim korusun sağlıcakla büyüsün once İslam a sonra ana babasına bağislaain Rabbim
(100 puan) tarafından
Amin cümlemizin cocugun inşallah canım
0 oy
(2,553 puan) tarafından
Gorumcemin kızının da bir göz kapağı düşük gibiydi. Doktor düzelir zamanla demişti ve düzeldi. Eğer düzelmeseydi ileride ameliyat olacaktı işte 
0 oy
(1,334 puan) tarafından
    Allah vergisi canm doğuştandır belki altında kötü birsey arama hep. Doktorla bi sıkıntı görse söylerdi.
0 oy
(3,091 puan) tarafından
Bu arada bacım eline çorap takmissin çıkar doktorlar tavsiye etmiyo dünyayı elleriyle tanıyıp adapte oluyolar cirmaz merak etme.bisi olmaz.
0 oy
(5,141 puan) tarafından
Şimdi fotoğrafa baktım ama zaten vücudumuzda hiçbir yerimiz eşit değil ki gözler, kaşlar, kulaklar el ayak bunların tıpatıp aynı büyüklükte olması mümkün değil  ben hangisi küçük onu bile anlayamadım
0 oy
(3,418 puan) tarafından
Canm annemin gozude öle masaAllah senin bebeğin gozleri iyi pek belli olmaz ileride benim annemin ki küçük foto çekinince tek gözü kapalı çıkıyor arada 
0 oy
(426 puan) tarafından
Cogu insandan duyduguma gore bir goz digerine oranla kucukmus zaten canm eger belirgin bisey yok ve sagligi acisindan sorun yoksa korkma bence benm kizimda oyle senn gbi korktum ve neolur ne olmaz die goturdm ve bisey yok her insanin byle oranla kucuk dedi doktor gercekten bnde dikaktle baktm etrafmdaki yada gordugum herkese gercektende oyleymis yani

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 234 göst.
16 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 297 göst.
23 Temmuz 2020 Diğer kategorisinde Selo De Bana (25,196 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 151 göst.
9 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde halalpdgn (172 puan) tarafından soruldu

413,872 soru

12,457,753 cevap

46,557 kullanıcı

Kategoriler

...