0 oy
651 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde tarafından

Eşim uzun zamandır alnbu para senin istediğini al demiyordu sebebi ise psikolojim bozukken çiçek böcek saksi tabak çanak almam :blush: bugün para verdi aklıma ne geldi bilmiyom diyoki para veriyom ama çiçek saksı vazo alma. Zaten artık almiyom o zamanlar bebeğim olmuyor diye üzüntüden ne yapacağımı şaşırıp almıştım. Parayı aldım ama üzüldüm gözünde hep gereksiz şeyler alan biri olarak kaldım sanırım

17 Cevaplar

+1 oy
(4,907 puan) tarafından
Dert etme bunu da kız tamam de geç:))
tarafından
Uzun zamandır vermiyo diye dert ediyodum ama adam boşa gidiyo diye vermezmiş.
-Reklam-
0 oy
tarafından
Olsun canım zamanla almadığını gördü kce aklından silinir sen canını sıkma
0 oy
tarafından
Olsun canım zamanla almadığını gördükce aklından silinir sen canını sıkma boşver 
tarafından
Adım çıkmış 9 a sanki
0 oy
tarafından
Amannn bacim tek derdin bu olsun esinin sana soyledigi tek kotu soz bu olsun
tarafından
Napiyon kuzum yoksun ka gündür
tarafından
Ya adamın gözünde gereksiz para harcayan bı imaj çizmiş olmak kötü. Adım çıkmış 9 a halbuki uzun zamandır ihtiyaç dışı pek bişey almam
tarafından
Ama bycr salla kız boşver
tarafından
Amann kuşum yaa benim dertlerim hic bitmiyo ki son postuma baksana
0 oy
(53 puan) tarafından
Bnde oyleyim gereksz seyleri cok aliyorm esin de bi sorun yok :))))
(53 puan) tarafından
Taksitle al
tarafından
Kız bende düzenli gelir mi var :) eşim de süpürge alacak supurgem bozuldu da
(53 puan) tarafından
Her ay para vermiyomu sana ? Ben supurgemi de herseyimide kendim aliyorum tabi bura almanya gelirine gore hersey cok ucuz turkiye gibi takstle almaya yada biriktrmeye gerek yok :)
tarafından
Yok canım her ay vermiyo. Uzun zamandır bana vermiyordu ne lazımsa şöyle ben alayım diyodu. Bende bugün verince şaşırdım işte. Verse zaten şimdiye biriktirip almıştım dolap. İnan burda yaşamak çoook zorlaştı
(53 puan) tarafından
Malesf orda hersey hayal de kaliyo ..
0 oy
(156 puan) tarafından
He de geç sonra canım ne istiyorsa onu yap her yaptığını ona söyleme boş ver eğer sormuyorsa tabi canm 
tarafından
Sormaz mı. Şimdi harçlık verdi ya ben kendime göre harcasam para lazım olunca vardı ya ne aldın der
0 oy
tarafından

Üzülme kuzum.kotulukten dolayı dememiştir. Zaman zaman gereksiz harcıyor biloyoruz  :D o yüzden tedbir amaçlı ikaz etmiş ne güzel işte. 

tarafından
Yok kuzum enflasyon bu hale gelince ihtiyaç dışı bişey almaz oldum. Geçen hafta oğluma kitap oyuncak aldım bimden onlar mı gözüne battı ne bilmiyom
0 oy
tarafından
Amaan dert ettigin şeye bak parayi sana vermiş istedigin gibi harca erkeklere gore hersey gereksiz :D 
tarafından
Aynen katılıyorum tüm erkekler bu konuda aynı sanırım
0 oy
(122,601 puan) tarafından

kiz allah seni emi taktigin seye bak :D

tarafından
Ya kötü bı imaj çizmişim son zamanlar genelde ihtiyaç aliyom ama adım 9 a çıkmış bı kere
0 oy
(5,221 puan) tarafından
Amaaam hee taam taam de ye parayı boşver
tarafından
Sonunu arar ki
0 oy
(5,567 puan) tarafından
Sıkma canını sıkma. Onlar için herşey gereksiz masraf ben takmıyorum artık
0 oy
(8,028 puan) tarafından
Boşver ya. Sanki tek kendisinin parası var
0 oy
(139 puan) tarafından
Kız sen almışsın da gözünde kalmışsın benim koca hel öyle para verir bir daha para istedim mi ne yaptın paranı hani paran duruyorsa Git onu harca kola ya mi verdin cips mi aldın niye gereksiz yere harcıyorsun vs vs vs heeeeeh diyorum artık bir taraflarimi dönüyorum gidiyorum .d
0 oy
tarafından
Yokk kız benimkide arada aynisini diyor hep ;))takmiyom ama sen de takmaaa:))
0 oy
(964 puan) tarafından
Hem  istedigini al diye hemde kendi secio ahh ne yaman bi celiski:))) bu kocalsr yok mu bu kocalar
0 oy
(12,279 puan) tarafından

Ona bakarsan 

Bende gözünde onu hep zarara sokan bir kadınım  Allah görüyor 
tarafından
Erkekler para konusunda hep aynilar ya hep boşa harciyoruz onlara göre
0 oy
(533 puan) tarafından
İyi yine vermiş bizimkisi beş lira bile verkwmz dışarı çıkmasın diye oda ne yapsın sana kendince akıl veriyo canım bebeğin içi harca:}
tarafından
Kız bebeğin ihtiyacını niye ben alayım :D dolabı yok eşyaları hep orda burda duruyo dolap almak istiyom
(533 puan) tarafından
Valla onlar işine gelene para harcıyorlar
tarafından
Öyle sorma. Bide ben bu alış verisleri yaparken pandemi yeni başlamıştı kimseye gidip gelemiyorum kendisi iş icabı 42 gün eve gelmedi çocuk yok yalnızlıktan çiçeğe böceğe sardım bende napayım

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 460 göst.
4 Temmuz 2020 Aile kategorisinde Eda06 (3,744 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 355 göst.
0 oy
1 cevap 46 göst.
4 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Simsek21 (1,589 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 43 göst.
25 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde Dilaraecrin (281 puan) tarafından soruldu

404,566 soru

12,119,380 cevap

36,468 kullanıcı

...