0 oy
166 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızım 5 aya girecek hâlâ her gün sabaha karşı ıkınıyor uyumuyor damlama da kullanıyorum nolur yardım edin ne zaman geçecek bu 

5 Cevaplar

0 oy
(5,568 puan) tarafından
Kendi etrafında dönmeye başladı mı canım
tarafından
Sağına soluna dönüyor çok hareketli bir bebek zaten eli ayağı hiç durmuyor
(5,568 puan) tarafından
Kendi gazını artık rahat çıkarması lazım . Benim oğlum da gazliydi. Doktor ne zaman kendi etrafında dönmeye başlarsa geçer dedi gerçekten de öyleydi. Kabızlık sorunu mu var acaba
-Reklam-
0 oy
(383 puan) tarafından
Hangi damla kullaniyorsun
(383 puan) tarafından
Rezene çayı için bol bol özellikle yatarken ayrıca maflor gaz damlası var harika bir şey patır patır çıkarıyor çok şükür
tarafından
Nurse harvey's
(383 puan) tarafından
Maflor dene birde çok faydasını görüyorum
0 oy
tarafından
Gazi var ondan cnm sen rezene iç bol bol çıkar  gazı ama her emzrmeden 5dksnra gazını cikarmalisn
tarafından
Rezene tohumu var ondan oluyor mu çay yoksa direk çayını mı alayım
(392 puan) tarafından
Ondan oluyo cnm demleme usulüne bak netten yap iç. Günde 3 4 çay fincan içebilirsin. Yani 2 su bardağına tekabül ediyo sanırım
tarafından
Ondan oluyo kuzum
0 oy
tarafından
Kabizlik var muhtemelen kuzu zeytinyagi ver ❤️ mama iciyo sanirim o yuzden de bol kabiz oluyo demek ki
tarafından
Daha akşam yatarken lavman yaptım alıştı benim yaptırmamı mı bekliyor ne anlamadım ki
tarafından
Bilmiyorum ki kuzum Masaj yap gun icinde surekli vucudu hareketsiz kalmasin ben surekli masaj yapiyorum bizimki 2 aylik cok sukur gaz ve kabizlik sorunu yok hatta kendi kendine cikariyor cogu zaman gazi .İlk zamanlar zeytinyagi verdim cok ise yaradi ❤️
tarafından
Bende veriyordum canım ama doktor ciğerine kaçar demişti o zamanlar geri bıraktım
tarafından
Evet kuzum cigere kacm riski var o yuzden sute ya da mamaya karistirirp ver biberonla .Ben kasik biberona sut sagip zeytinyahi koyup veruyorum bi cay kasigi katiyodum
0 oy
(3,464 puan) tarafından
Benimki de öyle, ama kabız değil yapınca ishal gibi hatta yani, ama sabaha karşı 5 gibi başlar ıkınıp duruyo, 8-9 gibi de yapıyo kakasını kendi kendine, bazen emerkende ıkınmaya başlıyor nedenini çözemedim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 112 göst.
8 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Bugrakagan (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 220 göst.
0 oy
4 cevap 110 göst.
11 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Lovelyyyy (125 puan) tarafından soruldu
+2 oy
27 cevap 1,007 göst.
11 Ocak 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu