0 oy
579 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (1,685 puan) tarafından

Kızlar bebek bakımı bölümünden cevap alamadığım için buraya yazıyorum. 

Kızlar bebeğim 8 ay 1 haftalık. Desteksiz oturabiliyor ama az önce mutfakta yere otururken oyuncağa bskicam diye yana doğru düştü kafasını bulaşık Makinesinin kenarına vurdu. Kafasının yukarıya doğru yerini vurdu saçının dönerli olan yerini.findik gibi şişti hemen ama 5 dk sonra yavaş yavaş inmeye başladı. Bebeğim de 5 dk ağladı şimdi sustu. İyi gibi duruyor ama kızlar çok korktum ilk defa başıma geldi ne yapmalıyım sizce :( bir şey olmuş mudur

7 Cevaplar

0 oy
(8,021 puan) tarafından
Gozlemle kusma göz kaymasi filan olursa dr gotur ama öyle yüksekten filan dusmemis bir sey olmaz Allahin izniyle
(1,685 puan) tarafından
Öyle yapayım cnm çok sağ ol ilk bebeğim ilk defa da düştü böyle kafası da sisince çok üzüldüm ne yapacağımı bilemedim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bişey yoktur umarım ama bence kontrol amaçlı gitmenizde fayda var. 
0 oy
(827 puan) tarafından
Benim oğlum da apıya çok vuruyor şişiyor morariyor bir hafta filan sonra düzeliyor cnm bir sotun olmyr bebekler sonuçta düşe kalka büyüyorlar kusma falan olmasa sorun olmaz gözlemle cnm
0 oy
(4,690 puan) tarafından
Için rahat etmiyorsa acile götür travma odası var direkt alırlar zaten 
0 oy
(256 puan) tarafından
Bnmki arkasini fayansa pat diye vurdu ceviz kadar şişti gozlemledim çünkü doktora da gotursen aynisini yapacaklar kusma gozlerde kayma varmi herhangi bi refleks degisikligi ona göre götür.Dedigin gbi yavas yavas indi oynama orasina dokunma fazla onla geçmiş olsn yavas yavas baslar o dusmeler kalkmalar
0 oy
(331 puan) tarafından
Arkadaşlar söylemiş zaten bu belirtilere dikkat edin bir de 2 saat daha uyumasın. Çok sıkıntılı bir vurma değil anladığım kadarıyla. 10 dk falan susturamasayfın doktora git derdim. Bi sıkıntısı var derdim. Ama burda korkacak bir şey yok bence. Doktor da ultrason çekiyor o hoşuma gitmiyor. Ama içiniz rshat etmezse acile götürebilirsiniz 
0 oy
(1,307 puan) tarafından
Sürekli takp et canm yazmşlar arkadaşlar bnm oğlum da çok düştü inşaallah bişey olmaz sen onu yere de oturtsan etrafına bişiler koy bide 2 saat uyutma

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 249 göst.
4 Haziran 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 280 göst.
0 oy
15 cevap 609 göst.
10 Ocak 2020 Diğer kategorisinde Pınar34 (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 298 göst.

409,699 soru