Ben ikinci gebeligimde 20 kilo aldim hizli aldim dogumdan sonra hizli verdim bu yuzden her yerim sarkti.Gobegim sarkti bacaklarim catlaklarla dolu ama olsun cnm ya hiç çocuğum olmasaydi.Çok şükür bir kızım bir oglum var benimde ilk çocuğum kazayla oldu 23 yaşındaydım.Yine kpss'ye girdim yine üniversite kazandim.Okuyorum cocuk kariyer yapmaya asla engel değil şimdi 2 cocuklu unide son yılı okuyan mutlu bir kadınım.Gerek dogumda yaşadığım zorluklar anlatmayayim psikolojin daha da bozulmasin normal dogum yaptim ama cok ıkındım cocugum 7 aylik oldu hala dogumda olan basurum geçmedi dogumda neredeyse 20 dikiş atildi ilaçsiz 1 namaz vaktini geçiremiyordum 2 saatte bir parol içerdim.2 kere dikişlerim patladi tekrar dikildi.Suni sanciyla öldüm öldüm dirildim.Sen bunlari yaşamamişsin şükret ben hep şukrediyorum çok şükür bütün bunlari kaldirabildim ben böyle mutluyum rabbime şükürler olsun sende şükretmeyi öğren.
Ben çok isteyerek gebe kalmıştım 2 Tane de kaybim vardı. Benim de planlarım Ayni senin gibiydi kpss ile atanmak, ev almak borç ödenmesi vs vs bebekle hepsi birlikte gider diye dusunuyordum ama tabiki de gitmedi ders calisamadim. Doğum yaptım çok istediğim halde bebeğimi bebeğe tahammül edemiyordum görmek istemiyirdum sesini duyunca sinir oluyordum memelerim çok catlamisti emzirmek istemiyordum falan filan felaket bir lohusa psikolojisine girdim. Senin gibi o kadar çok çatlağım vardiki karnimda bacaklarımda koca.koca varisler.. aşırı kilo almadım ama tabi kilo da almıştım kendimi çok çirkin ve bakımsız hissediyordum ve bunun sebebini dogurmam olarak görüyordum... ama düzeldi zamanla bebeğime alıştım. O da bana alıştı gazlı ve huysuz bir bebekti ki hala da öyle. Ve bebeğim 9 aylıkken yine gebe kaldım planlı değildi.. Kendi hikayemi anlattim çünkü benzer şeyleri yasamisiz şu an 2 bebekliyim ve dün bana mağazada biri hiç iki çocuk annesi gibi durmuyorsunuz yipranmamissiniz dedi İnan senin de sadece Zaman ihtiyacın var hepsi gecicek bebeğimle çok güzel zamanlar gecireceksin. Ve inan şu an anne olmadan önceki halinden daha güzelsin
1,508,060 soru
24,614,375 cevap
364,246 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın