Yaşın çok mu genç Allah istemeyene evlat nasip etmesin İnşAllah
Mühendisim hamileyim diye işimi bıraktım korunurken hamile kalanlardanım 14 aylıktı ikinciye hamile kaldım al bak iki tane aslan gibi oğlum var şükür sağlıkları iyi çatlaklarıma bakıp mutlu oluyorum dünyaya can getirdiğinin kanıtı gibi eşim sadece 1 kere onu da eleştirmek için söylemedi biliyorum yanlara doğru şişiyorsun sen hep diğer hamileler hep öne doğru şişiyor ve ikinci çocukta daha çok çatladı vücudun sanki dedi sanane benim vücudum istediği gibi şişer ve catlar iki çocuk doğurdum ben dedim kızma ben öyle de severim dedi kariyer planlarım ertelenebilir çokta umrumda değil aynaya bakınca da en pasaklı halim ve en şişko halim en güzel halim sen kendini b.kla kıyasla ben adriana bacımdan bile güzelim aynaya bakınca hele oğlum gelip annem diyor ya dünyanın en sağlıklısı en kariyer sahibi en paralisi en güzeli en mutlusu en huzurlusu tüm enler bende oluyor yaşım da 26 dan hallice 4 ay sonra 27 oluyorum ilk çocuğumu 24 yaşında aldım kucağıma hee doğruyu söylemek lazım ikincide hüngür hüngür ağladım istemedim nasıl bakcam ben dedim yetişemem dedim ama bak derdim yine çocuklara bakmak ve yetiştirmek ! Ve o çocuğun annesi keşke sen değilde evlat diye yanıp tutasan biri olsaydı ! Işte çocuğun sınavı da senin gibi ana olmuş...
Ben hamilikde 32 kilodan fazla aldım vücudum Türkiye haritası gibi oldu ama daha çok ozguvenim yerime geldi nedense 19 yaşında anne oldum herkesten de guzel evladima baktım hic bi zaman isyan etmedim kiloda verilir iste bulunur o yuzden fazla strese sokma kendini evladin saglikliysa gerisi boş biz anneyiz göğüs germek zorundayiz mucalede etmek zorundayiz bosuna demiyorlar analarin hakki odenmez diye
1,492,974 soru
24,394,216 cevap
349,570 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın