0 oy
124 göst.
Diğer kategorisinde (194 puan) tarafından

İyi aksamlar kızlar 9 aylık oglum her uykuya geçişte direniyor aslinda uykusuda oluyor ama kendinide benide çok yoruyor artik tükenmek üzereyim çok yoruluyorum :( sizce neden böyle atak haftası falan derken derken bi düzen oluşturamadik sizin bu aydaki bebişleriniz gündüz kaç uyku yapiyor 

2 Cevaplar

0 oy
(684 puan) tarafından
Aynı durumdayız benm de ikizler ne gece ne gündüz Bi düzen yokk çıldırcam
(194 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun cnm bide senin ikizlermiş daha zor insan bi yerde çıldıracak gibi oluyor gerçekten:(
(684 puan) tarafından
Çok sık uyanıyorlar.  Az az sık sık uyumak istiyorlar bütün gün uyutmakla geçio ne kol kaldı ne bacak Amin canm hepimizin inşallah
(194 puan) tarafından
Ayni benimkide gecede çok sık uyaniyor emmek istiyor surekli tok olsa bile
-Reklam-
0 oy
(1,929 puan) tarafından
Gunduz iki defa yatiyor 9 bucuk aylik biri 10 dk anca biri de 1 saat ama ben artik dayanamadim gece surekki uyaniyor agliyor uyumuyor bi cocugum daha var bide hamileyim artik dayanamadim  bay bay damla aldim onunla daha rayat gecti uykuya zaten uyku ilaci degil uykuya gecisi kolaylasriyor
(194 puan) tarafından
İçeriği temiz mi cnm o damlanin bende duydum ama kullanmadim faydasi olurmu bilemiyorum
(1,929 puan) tarafından
Dolagl melisa ekstresi diyorlar ilac ďgil takviye edici gida doktoruna bi danis dene istersen baya fayda etti bjze
(194 puan) tarafından
Teşekkürler cnm bi sorayım bakalım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 217 göst.
12 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Edacar59 (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 116 göst.
4 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Suda (267 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 247 göst.
30 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Leila16 (56 puan) tarafından soruldu