0 oy
298 göst.
Aile kategorisinde tarafından
Kizlar sardim da korse de kullandim ama karnim 6 aylik hamile gibi utanıyorum artik basta gunduz sardim gece cikardim dogumdan sonra on gun sarmadim sonra ustune dusmedim simdi iki uc hafta saraam ise yarar mi bu arada lohusa kanamam bile lekelenme seklinde oldu kanamam olmadi dogru duzgun iki defa adet oldum onlar da leke gibiydi o yuzden mi sislik inmiyor 

6 Cevaplar

0 oy
tarafından

Canım alakası yok 

İlk doğumumda eve geldigim gibi göbek fln yoktu zaten 54 kilo ile doguma girdm 

Sıfır fiziktm

2. De ise az da olsa göbek kaldı bbeğm 14 aylık 2-3 aydr düzenli regl de oluyorm ama yine aynı 

Düzenli kullanablcksn korse al kullan göbeğin erir en azndan bol bol su iç spor yapablyosn yap 

İnş işe yarar

tarafından
Teşekkür ederim canım
-Reklam-
0 oy
(7,653 puan) tarafından
Ben hic sarmadim bilmiyorum ama 6 ay uzun bi süre ise yaramaz bence adet olmadığın icin olabilir evet
tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
tarafından
Korse her dönem ise yarar canim. 

Adet olmadi isen onun şişliği ödemede vardır.  Ins tez zamanda regl olursun hem vücudun rahatlar hemde kilo vermen kolaylaşır. 

Doğum sonrası neden 6 regl olmuyorsun dr danıştin mi ? 
tarafından
Düzensiz oldum canim birde simdi hatırladım 3 kez oldum bir bucuk aydir olmuyorum
tarafından
Düzensizliğin için bence dr gitmelisin. Vücut o pis kanı atamayinca  odem yapar oda seni hem rahatsız eder hemde sis olursun.
Ama korse 4 5 ay düzenli kullan etki ediyor . Doğum sonrası için bende korselerimi ciakrttim :)) şimdiden plan yapiyorum
tarafından
Cocugu birakacak kimse yok ki canim bi kayinvalude var onada evi birakip gittigimde gozum arkada kaliyor evi karistiriyordur diye anca eczaneye iki dk ugrayip sorabilirim
0 oy
(809 puan) tarafından
4aylık olduk hala aynı adette olmuyorm sadece adet dönemım geldıgınde 1 2 gun leke gleıp gidiyor lohuslaıgımda öyle geçti malesef ıcerdekı pisliği atamadıgımız ıcın şişkinlik oluyor halıylr dogumdan sonrada kalıyor ben suan jelatın sarıyorum iş yaparken özellıkle terletsın diye işe yarıyor gibi sıktıgım ııcn sıkılaşma da oluyo azda olsa dıkıslerım hala acıyo spor fılan yapamma emzırıyorum bugazımıda kısmadım:) napalm az büyğsğn pesınde kosmaktan zayıflarız ınsallah suan önceliğim bebegım 
(809 puan) tarafından
Hm ben gibi yapsan olmaz mı belkı erır dıkişin fılan bı sıkıntın yoksa mekık cek derim harıka erıtıyor ılk gun 3 yap sonra 5 gün gün yavas yavar arttır yoksa karın kasların agrır öuhteşem eritir sabah yataktan kalkmadan yap bıde yatarken yap korseyle ınsan rahat edemıyor jelatın sar sıkıca en azndan terletsın toksınlerı atarsın yaglar erir inşallah adette olunca tamamen gider:) üzme kendını sev bos ver sen annesın ya ordan bı cocuk cıktı ne beklıyosun düşünüp düşünüp bosuna sıkma canını senı seven böyle sevsin benim eşim sorun yapmıyo bende takmamaya calsıyorm ama taksam kötü olrm emzırıyorum diye aynaya bıle bakmıyorum üzülmemek ıcın sen düşün:)
tarafından
Canim etraftaki yasi yakin kuzenler akrabalar hep laf carpiyor icten ice oh cektiklerine eminim onu da geçtim ben boyle cok mutsuzum yani agir hissediyorum kiyafetler takismiyor hicbirsey olmuyor mekik üc kere ücer tane mi cekiyorsun teşekkür ederim canım jelatin sarmaya dayanabilirim insallah
(809 puan) tarafından
Ya bos ver mılletı benım bızzat bacılarım annem laf soyluyo her bünye bır degil annem 7cocuk dogurmus ben ılkte darmadagın oldum:)) oda hep bunu söyluyo kusura bakmasınlar ekran görüntüsünü bozuyorsak bakmayacaklar. Evet canm normalde 5 yada 10 ılr baslıyolar ama agır olr ben öyle yaptım ılk gun 3 sonra agrın hamlaman yoksa dırek 5ılr hergun cogalt 5 6 7 8 bır ay sonunda 30mrkık cekıyo olcaksın ve karnındkaı farklılıgı görğrsğn yaglar kasa dönusur böylelıkle zayıflayıp tekrar kılo alma sansında olmaz ah ah belarlıkta öyle yapıyordum hamılelıkte bı sıstım cocuk cıktı göbüşüm aşagı düştü :)) mutsuz olma lütfen kendını sev bıraz hıcbır kıyafetım gğzel durmuyo benımde hatta hıcbırı olmuyo dıyebılrm fotograflarda kendımı hıc begenmıyorum ama sabır inşallah geçer azmedersen geöer bende hırs yok kendımı koydum suan o yğzden böyleyim sen kuzenlerı akrabaları düşün :) hırs yap pes etme olr inşallah
tarafından
Cok tatlisiniz, uzun uzun yazmissiniz. :) Benimki de 5 aylik oluyor, minik bir gobek kaldi, ben de baslayayim bari mekige.
(809 puan) tarafından
Kusura bakmayın uzun yazmamın sebebı onu rahatlatmaya calısmam dı:) ben cok faydasını gördüm ama nedendir bılmem dıkışlerim geçmedi bi türlü o yuzdena cısına yapamıyorum takmama sebebım de bu sanrm iyileşince hemen yapar yok ederım:)
0 oy
(1,020 puan) tarafından
Asıl ilk 10 gün sarmazsan sonrası fayda etmiyor 
0 oy
(128,460 puan) tarafından
kiz sarmayla korseyle alakasi yok 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 101 göst.
0 oy
5 cevap 330 göst.
28 Temmuz 2024 Aile kategorisinde Busraaaaaaaaa (3,768 puan) tarafından soruldu