Şaka gibi bize geldiler oturmaya kızımı seviyor filan göğsüne doğru tutuyor sonra bı an gaza geldi ay dur mememi veriyim bakiyim tutar mı dedi. Bu bebek daha 3 aylık tabiki tutar ve vermesinin amacı ne yani. Yok dedim ananne ben sevmem öyle şeyleri teyzem de diyo ki sanki nolcak süt mü geliyor. Hayır anannemin bunu istemesi gayet normal benim reddetmem garip geliyor. Midem bulandı orası ayrı. Zaten eltim ben yokken kızı emzirmisti bu insanlarda bebeklere meme tutturma hevesi özentisi nedir ya. İki üç kere ısrar etti ben istemiyorum dedim bıraktı sonra aradan bı kaç saat geçti kızım uyuyamadigi için huysuzlandi, bu seferde diyor ki, acaba ac mi inek sütü verelim mi biraz. Tovbeee tovbeee tabi buna da izin vermedim surat asa asa gittiler. Umurumda mı asla. Ben elalem için diyordum guvenemem diye kendi aileme bile bırakıpta diğer odaya gidemem, eniştem gelir kızın ağzına portakal verir zorla onu tutmaya çalışıyorum yine beni yadirgiyorlar, ben yediğim halde kıza pişik yapıyor diyorum. Yok o başka biseydendir filan gerçekten yoruldum daha da büyüyene kadar davet etmeyi düşünmüyorum bı gecede şok üstüne şok yaşadım