0 oy
479 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar oğlum sürekli kulağını çekiyor eli sürekli kulağında 2. Kez kulağını kanattı doktora götürsem mi acaba yoksa dişten dolayı normal mi diğer kulağını değil sadecr 1 kulağına bunu yapıyor 

6 Cevaplar

0 oy
(3,505 puan) tarafından
Dişi çıkıyorsa ağrı yapiyodur 
tarafından
Gecen kulağını çizmiş kanatmusti bugün de kan gördüm daha yeni az değil çok (geçen cizdigunde de çok olmuştu) ama bu sefer kulağının içinden mi geldi yoksa eliyle tekrar çizip mi kanattı bilmiyorum bu arada kulağını dişten. Çok önce de çekerdi. Kasirdi
(3,505 puan) tarafından
O zaman bı dr a göster canım inşallah bı şeyi yoktur da kendi yapiyodur
-Reklam-
0 oy
(4,425 puan) tarafından
Dişten yapıyor olabilir çenesinin ağrısı kulağına vuruyordu diye tahmin ediyorum bi ağrı kesici ver birde gazlı bez yada ağız mendilini islat biraz dolaba koy soğusun buzluğa da atabilirsin iki dakika sonra onu parmağına sar damağına masaj yap oda çok rahatlatıyor bu yöntemlere rağmen yine kulağını cekistiriyorsa da canım bi kulağına baktır 
tarafından
Gecen kulağını çizmiş kanatmusti bugün de kan gördüm daha yeni az değil çok (geçen cizdigunde de çok olmuştu) ama bu sefer kulağının içinden mi geldi yoksa eliyle tekrar çizip mi kanattı bilmiyorum bu arada kulağını dişten. Çok önce de çekerdi. Kasirdi
(4,425 puan) tarafından
Bazen sulardan dalan kaynaklı mantar olabiliyor canım benim büyük kızımda da oldu sağlık ocağında ki doktor da anlıyor ben ona götürmüştüm kremle geçti birde şampuanı yatamıyormuş onuda degistirdim bir daha olmamıştı kaşınıyor ağrıyorsa ondanda cekisyiriyor olabilir
0 oy
(7,791 puan) tarafından
Dişten de okur kulak iltihabı da olabikir bi doktora git goster icin ragat etsin cnm
0 oy
(815 puan) tarafından
Benim kızımda öyle yapıyordu meğer orta Kulak olmuş çocuğum.ihmal etme baktır kulaklarina
0 oy
tarafından
Dıştan dolayı yapabilir cnm eğer  emdryosn ekşi yiyosa kullagi ondan da  agryo olabilir 
0 oy
(931 puan) tarafından
Dıs den canım ya ağrıyordur yada kasiniyirdur bizde oyleyiz şuan 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 274 göst.
0 oy
6 cevap 113 göst.
22 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Sibo (878 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 151 göst.
17 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esra & (209 puan) tarafından soruldu