Merhaba değerli arkadaşlar konu şu 2.5 senedir evliyiz kayanana kayınbaba gurbette bizde Ankaradayiz evlendikten sonra 15 gün kaynanamla kaldık sonra evimize geldik ben 2 senedir sürekli gel diyorum yaşlısınız yanımda rahat edersiniz hem bebek 8 aylık oldu onu görürsünüz diyorum
Bana gelip sizi rahatsız etmeyelim biz yaşlıyız hastayız diyor sen gel köye benimde bebek daha küçük yaza gelirim dedim neyse eşimde onlar istedikleri yere gidiyor isteseler gelir boşver sende gitme ama.ben rahat etmiyorum sonuçta benim annem babam gelip gidiyor onlarında gelmesini istiyorum
Neyse onların yan evinde oturan görümcem kendisi biraz patavatsız gerçekten abisine karşıda öyle aradi bende duyuyorum tabi diyor ki o hanfendi karın nerde o hanfendi gelip anne babamızı bakmıyor ukala ukala bir kaç laf etti eşimde herşey karşılıklı dedi biraz kızdı sen bak diyip kapattı çok kafama takıyorum dünden beri elim yüzüm uyuşuyor korkuyorum istesemde aklımdan gitmiyor
Başınız şişti kusura bakmayın hakkınızı helal edin elbet vardır dertlesecek birileri....<3