0 oy
671 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Hicbisey yokken sabah uyandı yuruyemiyor ayağının üstüne basamiyor ağlıyor doktora götürdük enfeksiyon var hafif dedi ama tam teşhis koyamadı 3 gün içinde geçmezse gene gidicez çok üzgünüm zıplayan yerinde durmayan çocuk öylece oturuyor yatağında lütfen Allah rızası için bizi de duanizda eksik etmeyin arkadaşlar Rabbim tüm cocuklara sifa versin çok kötüyüm;(((

19 Cevaplar

0 oy
(447 puan) tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap

Rabbim şifa versin inşallah hep iyi olsunlar çocuklar ya:(❤️❤️❤️

tarafından
Allah razı olsun canım aminn aminn yuruyemiyor ya hep yatakta normalde yerinde hiç durmazdi insan kötü oluyor ;(
(447 puan) tarafından
İyileşir annesi merak etme enfeksiyon dan kaynaklıdır ilaç verdiyse doktor cabuk atlatır merak etme
tarafından
İnşallah canım benim çok sağolun iyi dilekleriniz bana iyi geliyor Allah razı olsun iyi insanlari eksik etmesin yanımızdan ❤️
(447 puan) tarafından
❤️☺️.
-Reklam-
0 oy
(657 puan) tarafından
Rabbim sifa versin inşallah 
tarafından
Allah razı olsun çok sağol
0 oy
(122,044 puan) tarafından
allah sifa versin yildizcim
tarafından
Allah razı olsun canım benim sağol;(
0 oy
(871 puan) tarafından

Aşıdan sonra bizimde öyle olmuştu çok üzülmüştüm o zaman Allah şifa versin inşallah 

tarafından
Asi da olmadı hicbisey yokken sabah uyandı yuruyemiyor bilmiyorum Allah razi olsun
(871 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun
0 oy
(10,994 puan) tarafından
Allah şifa versin inşallah 
tarafından
Allah razı olsun çok sagolun
0 oy
(378 puan) tarafından
Ne olur ne olmaz başka bir doktora daha gösterene tam teşhis koyamamis ya Allah korusun
tarafından
3 gün sonra geçmezse gidicez cnm insallahh kötü bişey değildir korkuyorum
0 oy
(3,466 puan) tarafından
Allah'ım şifa versin, burdan birisinin daha çocuğu böyle olmuştu sonradan düzelmişti çok iyi hatırlıyorum, ama kim olduğunu hatırlayamadım
tarafından
Bende hatırladım onu güzelim hatta esime de dedim inşallah kötü bisey çıkmaz hiç yürümüyor cani açıyor diyor
(3,466 puan) tarafından
İnşallah bişeyi yoktur Allah'ım şifa versin
tarafından
Allah razı olsun inşallah çok sagol canım
0 oy
(1,319 puan) tarafından
Rabbım şifa versin :(
tarafından
Allah razı olsun çok sagolun;(
0 oy
tarafından
Geçmiş olsun canım Rabbim şifa versin korkma geçer enfeksiyon yapıyor benim oglumunda yürüyüşü degişmişti bi anda sekmeye başladı doktora götürdüm bütğn tahlilleri filmleri yapıldı çekildi bişey çıkmadı Elhamdülillah doktor enfeksiyon kaynaklı dedi bacaklara vurabiliyormuş 
tarafından
Allah Allah kaç yaşında seninki sizede çok geçmiş olsun Rabbim dermensiz dert vermesin normalde yerinde durmayan çocuk şimdi yatakta oturuyor yuruyemiyor sürünüyor çok kötü
tarafından
Allah razı olsun canım benim oglum 2 buçuk yaşında bundan bi kaç ay önce oldu geçer Allah'ın izniyle ben bide alanında çok iyi bi ortopedi doktoruna götürdüm canım bazı çocuklarda görülebiliyormuş o ara oglum üst üste çok hastalandı
0 oy
(826 puan) tarafından
Rabbim şifa versinn cnm inşallah hemen duzelir
tarafından
Allah razı olsun canım iyiki varsınız
0 oy
(2,295 puan) tarafından
Allah şifa versin inşaAllah birşeyi yoktur
tarafından
Allah razı olsun canım çok sağolun ❤️
0 oy
(1,736 puan) tarafından
Ateşi oldu mu bi kaç gün içinde? 
tarafından
Yok hicbiseyi yoktu sabah uyandık yuruyrmiyorum açıyor dedi
(1,736 puan) tarafından
Bi komşumuzun öyle oldu, doktor ateşi oldu mu hiç dedi ki çocuk bi kaç gün öncesi hastaydı. Enfeksiyonu var dedi ilaç verdi, ertesi gün kalktı ayağa. Onlarda çok korktu çocuk ayağının üzerine basamayınca.erkek çocuklarda olabiliyormuş bu daha çok
tarafından
İnşallah buzimkide geçer kuzum ya doktorda enfeksiyon gibi bişey dedi ilaç verdi ise yarar inşallah 3 gün sonra geçmezse başka tahliler yapacak Allah'ım inşallah gecer
0 oy
(1,965 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım 
tarafından
Allah razı olsun canım çok sağolun
0 oy
(50,575 puan) tarafından
Rabbim sifa versin kuzuma ya biri daha boyle post acmisti noluyo kuzulara
tarafından
Ay aynen diyorum şimdi koşsun yaramazlık yapsın keşke duzelsinde
(50,575 puan) tarafından
Duzelir inşallah ya aklim kalacak şimdi kuzumda
tarafından
İnşallah canım benim seviyorum seni ❤️❤️
(50,575 puan) tarafından
Bende seni seviyorum yıldızım rabbim sifa versin minik adama❤️
tarafından
Allah razı olsun amin güzelim❤️❤️❤️
0 oy
tarafından
Ederim tabi. Allah yardımcınız olsun insallah. Yavruya şifa versin. 
tarafından
Allah razı olsun canım benim çok çok sağolun❤️❤️❤️
tarafından
Sen sağol. İnsallah hemen atlatir. ☺️
0 oy
tarafından
Canım oglun nasıl oldu
tarafından
Eski posuma bile merak edip uazmisisniz Allah bin kez razı olsun soranlardan çok şükür hava yavaş yürümeye başladı canım ilaç mı yoksa annem okudu çok nazar var dedi gerçekten çok nazar değiyor bilmiyorum ama  cuma günü gene goturcem doktora  ne olur ne olmaz diye çok teşekkürler❤️
tarafından
Amin Ecmain canım. Elhamdülillah dahada iyi olur inşaAllah nazar haktır bol bol okumaya devam edin  tabiki ihmal etme götür doktora içinde rahat eder en azından ❤️
0 oy
(1,154 puan) tarafından
Canım senin çocugunun sağlık durumunu veya suanki durumun sebebini bilemem ama şunu net hatırlıyoeum annemlerde söylüyor ben küçükken bir kaç kere böyle yürüyememiştim öyle onemli bir sbeebide olmuyordu sonra kendiliğinden geçiyordu okul öncesi dönemdeydi. Sonrasında hiç böyle bişey olmadı 
tarafından
Canım inşallah öyle kötü hiseu olmasında doktor da tam hisey diyemiyor çok şükür yrumeye başladı akşam koltuklara tutunarak
0 oy
(79 puan) tarafından
Oyyy kiyamam ona insallah hemen sifa bulur
tarafından
Allah razı olsun çok sgaolun ❤️
0 oy
(5,132 puan) tarafından
Allah acil şifalar versin
tarafından
Allah razı olsun çok sagolun❤️

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 138 göst.
28 Haziran 2022 Aile kategorisinde Elifli1 (27 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 404 göst.
8 Şubat 2019 Aile kategorisinde zgvn (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 142 göst.
4 Mart 2023 Diğer kategorisinde Mer-ve35 (501 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 76 göst.
9 Eylül 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 021821 (1,373 puan) tarafından soruldu

402,177 soru

12,040,411 cevap

36,264 kullanıcı

...