Hadi bakalım yoruma
Ilk zamanlar cevrim ici oldugunda bile aklimdan 3 saniyede gecenlerle atomu parcalardim o derece simdi kiskanclik seviyem sıfır
Aboo hiç belli etmem yüzüne ama tenhada fenayımdır. Bi kere çarşıda bş kız eşime bakıyo diye önüne dön önüne diye bağırmıştım kız bana pardon sen kimsin demişti karısıyım canm diyip girişmiştik  eşimde çok yapar ama beni geçemez o tartsma hiç
Valla bu konuda biraz kötüyüm.
Önceden eşimi çok kıskanırdım simdi ise kızımı herkesden herseyden kiskaniyorum kimse sevmesin bakmasin istiyorum
Yok
Duruma ve kisiye gore değişir
yakarimmmmm bilir yani okadar Allah'tan yakışıklı değil bide yakışıklı güzel olaymış naparmisim benim gözümde dünya güzeli o ayrı bı konu ama yaşatmak bilir
Eşim turistik yerde esnaf olduğu için turistler çeşit çeşit insanlar dolu günde kaç kişi görüyor düşün birgün baktım kızın biri dükkanda oturmuş poposuna kadar mini etek bacak üstüne atmış karşında oturuyor esimde ayakta ayakta bende karşıdan kızın iç çamaşırını görüyorum yani bariz neyse ben bir hızlı git eşime tekme at kızın yanında agla git ne komigim sonra sen mankenler tepeden üstüme düş dükkanın vitrininden esimde baaaak Gördün mi gunahimi aldın Allah böyle yapar işte dedi ama ya aşırı açık giyiniyorlar ya ben kadın halimle bakıyorum bildiğin çıplaklar yani
Yani hic kiskancligim yok bi anneme var 8 kiziz az birine daha cok vakit ayirsin gicik olurum hepimizle de ilgileniyor ama biriyle daha cok samimi olursa kiskanirimesime karsi hic yok sadece misal benim gezmeme etmeme hc izin vermez arkadas ortamina falan o gidincede kavga cikariirim beni birakmayip kendisi gttigi icin haksizlk die ama zavallim onu kiskandigimi saniyor o yuzden onuda eskisi gbi yapmyrm
402,173 soru
12,040,315 cevap
36,264 kullanıcı