0 oy
330 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

kizlar doğumda bu mu kullanılıyor ya,bunda mi alayım,siz hangisini kullandınız 

19 Cevaplar

0 oy
(134,287 puan) tarafından
bana hastane veriyo hic almadim buna benziyodu
tarafından
Almaya gerek yok mu o zaman,her hastane veriyor mu bide kaç tane lazım oluyor
(134,287 puan) tarafından
tr alman Lazim belcikada hast. veriyolar
tarafından
İyiymiş
-Reklam-
0 oy
(1,081 puan) tarafından
Evet 1 paket yeterli olmuştu
tarafından
İyi bari ya bundan alayım
0 oy
(4,876 puan) tarafından
Sezeryan olcaksan alma bana giydirene kadar canımı çıkardılar ameliyat yerimi ağrıttılar
tarafından
Daha belirlenmedi canım,2 hafta sonra kontrolüm var o zaman belli olur heralde. Ama iri bi bebek dedi doktorum,inşallah normal olur ya dua edin nolur
0 oy
tarafından
Bana da hastane verdi bende almadım hasta bezi verdiler  
tarafından
Kaç tane kullanılıyor normalde peki,1 tane yetiyor mu
tarafından
Bi tane doğum yaptığımda verdiler Bi tane de odaya çıktığımda değişmek için hemşiteden istedim verdi. Ama şimdiki aklım olsa 1 PAKET L olandan hasta. Bezi alırdım
tarafından
Bu hasta bezi olarak geçmiyor mu
tarafından
Bilmiyorum valla
0 oy
tarafından
ben normal ped kullanmıştım hic taşmadı tabu herkes bir olmaz

genelde bundan aliyorlar
tarafından
Neyse olmazsa bundan alayım,belki evde lazım olur :) normal adet gününde de kullanılır mı çöp olmasın yani
tarafından
bilmiyorum ki canm benim kanamam cok olmadi  2 dogumda da normald ped kullandım bundan almadim hic :))
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Ben bundan aldım resmen hayat kurtardı sezeryan olmuştum kanama çok olmuştu çok işime yaradı evde de kullandım bitene kadar iyi ki almışım 
tarafından
O zaman vereyim sipariş :) ay kargo ücretsiz olması için gereken limit 50 ydi 60 olmusya ben şok,bi ona zam gelmemisti o da geldi tam oldu
(1,772 puan) tarafından
Olsun kargo parasından kurtarmissin en azından 15 TL oldu kargo ücreti 5 TL cepte kaldı :)
0 oy
(547 puan) tarafından
Sezaryen olmuştum,evet bunu kullandım,çok işime yaradı. Her hastane vermiyor, özelde olduğum halde vermediler,yanında bulundur derim :)
0 oy
(3,505 puan) tarafından
Bende bundan aldım ve gerçekten iyikide almışım çok rahat oluyor 
0 oy
tarafından
Evet çok rahat oluyor ben 4 paket falan bitirdim böyle
0 oy
tarafından
Canım hastane hasta bezi veriyor artı eğer sezeryan olacaksan kilot bez kullanamazsın tuvalete oturamiyorsun bile ilk iki gün bunu kullanamazsın
0 oy
(2,562 puan) tarafından
Benim hastanem bunlari kesinlikle kullanmicaksin dedi gazli beze sarilmis pamuk vermisti bunlar enfeksiyon uretiyor demisti ama dogrulugunu bilemem
0 oy
(622 puan) tarafından
Normal doğum yaptım ilk gün bez taktılar zaten ikinci günde bez kullandım ben rahat diye 3. Günden sonra normal ped kullandım bundan almaya.gerek duymadım 
tarafından
Ay ne yapsam ki ya kararsız kaldım
(622 puan) tarafından
Alma derim zaten bezliyorlar ve oldukça rahat oluyor kilot derdi yok mis bunu genelde bez takmak istemeynler süslenmek isteyenler filan takıyor ya ben normal doğum yapmışım popomun bezli olmasını dert olcak .d gorunusumu düşünmedim hiç rahatligimi düşündüm baktın sen rahatsız oluyorsun aldirirsin kocana şok ta bile satıyorlar hastanenin yanında bı yerlerde
0 oy
(303 puan) tarafından
Canım eger sezeryansa bunu kullanmana gerek kalmıyo ve zor oluyo bu bence büyük mesane pedlerinden alabilirsin o yeterli hatta ben normal gece pedi almıştım o tamdı yani
0 oy
(3,083 puan) tarafından
Evet bu ama hastane veriyor yine de bir paket ql belli olmaz
tarafından
Aynen ya alayım dursun
0 oy
(1,849 puan) tarafından
Ben bundan hiç kullanmadım e bebeğin lohusa pedini aldım  çok memnunum kaldım hastanede bı doğumda bı tanede kendim hasta bezi kulknadim sonra lohusa pedini kullandım baya kalın çok memnunum kaldım. Bunlar baya pahalıydı
0 oy
(87 puan) tarafından
Hastanede verdikleri çok iğrenc. Kayıyo cırtcırt yerleri. Bu külot bez oldugu için aynı külot gıbı gıyiyosun çok konforlu. Ben normal doğum yaptım 11 ay önce. Kanamam yogundu ama 1 paket bitmemişti. Elimde kalmıstı bu defa ki doğumda kullanıcam kalanı nasipse.
tarafından
Aynen artarsa ben de koyarım durur kenarda
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Bundan kullandım canım çok rahatti
0 oy
(168 puan) tarafından
Devlet hastanesi vermiyor canım normal dogum da yanları çırtlı bebek bezi gibi olanlar daha rahat lavaboya gidip geldiğinde baglı yorsun hemen
0 oy
(1,403 puan) tarafından
Ben almadım hastane verdi. Eve gelince de şu sleepy bambu en büyük boyunu kullandım valla hastanenİn verdiğinden daha güzeldi sleepy pedi. Bu dogumumdada yanıma sleepy ped alicam hastanenin verdiğini takmiycam

İlgili bir soru bulunamadı

410,438 soru

12,344,961 cevap

39,985 kullanıcı

Kategoriler

...