0 oy
483 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
kapalı
Bu aralar eşim bir gün ise gidiyossa üç gün gitmiyor iş yeri işine geliyorsa iş yok diyor ve sıkıntıdayiz kiradayim iki çocuğum var biri iki yaşında oğlum biri 3 aylık kızm var bana kıyafet, verebilir misz kızınızın ilk doğdundakiler küçük geliyor sırtı açık kalıyor malum kış şimdi işimi gördükten sonra kullanamayacak durumda olduğumda bende ihtiyacı olana göndermek isterim özelden detaylı konuşuruz 
notu ile kapatıldı: Yasak post

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Benı yanlış anlamazsan çocukların arası çok yakın madem böyle maddı bır zorluğunuz var neden bu kadar sık sekılde bebek ıstedınız? Benım bır kızım var 16 aylık ınan 2. Yı dusunemıyorum su pıyasaya hayat pahalılığına bakınca ki eşim memur duzenlı gelırımız var.
(12,275 puan) tarafından
Valla canım İnan üst üste bebek çok zor kaza ile gebe kaldım 19 ay vsr oğlanların arasında
Onları büyütürken dumumux iyi olmasına rağmen belimiz büküldü
Mama da yoktu
Düşün yani
En küçüğü 7 yaşında iken sonuncusu oldu
Ona bile zorlandım
Oğlanların okul kırtasiye malzemeleri ni arkadaşım aldı sağolsun
(12,275 puan) tarafından
Hahahha kız biz konusmicak tık demi
☺️☺️ Unutkanlık seviyem
tarafından
Benım kızım 6 ay mama anne sütü ıle beslendi o 6 ay mama alırken belımız büküldü her ay pahalanıyor en ucuz bıberon 80-90 olmuş, bez desen adeti 2 TL oldu ben cesaret edemiyorum Rabbım rızkını verır ama rahat sekılde bakmak varken nıye arka arkaya olsun da daralayım dıye düşünüyorum
tarafından
Konuşmayacaktık degıl ben senın postlarına yanlış anladığın ıcın yorum yapmam dedım :) çünkü çok üzüldüm gecen Allah bılıyor ya ıcımı gerçekten üzüldüm
(12,275 puan) tarafından
Haaa vallahi hatırladım tmm konuşabiliriz ama posta yazmicak tin
Tmm şimdi hatırladım
Ben biraz
Korkagim şu nazar muhabbetinden dolayı o yüzden böyle davranmış olabilirim
Kusura bakma
Üzülmüş sun hakkını helal et
(8,016 puan) tarafından
Aynen ya benim oğlum 3 yaşında eşim asker bu ay da iyi zam geliyo ama yine de borç var diye cocuk yapmiyom 1 sene daha erteledim cocuk fikrini bu zamanda maddiyat her şey demek
tarafından
Rabbım hepımızın yavrusunu nazardan kotu nıyetlı ınsanlardan korusun :) ben gerçekten oğluna ıyı bakmışsın amaçlı yazmıştım :) kocam küçük degıl 185 boyunda dev gıbı adam :D hakkım varsa helal olsun :)
(12,275 puan) tarafından
Aynen hele bu zamanda cidden çocuk büyütmek cambazlık ister
Herşey parada değil
Ortasını tutturmak acayip Zor
,Bazen diyorum ulan aklını peynir ekmekle mi yedin de 4 çocuk yaptın
Hangi ara yaptın diye kendime şaşıyorum
Allah sağlık sıhhat versin onlara inşallah ama ne kadar çok o kadar dert
tarafından
Yaaa bende 1 tane var Rabbım sağlık versın ama bır hastalandı doktordu ılactı derken 1000 TL gıttı durduk yere eee dıyorum asgarı ücret alsa eşim nasıl gecınırdık ben arkadaşa da o yüzden sordum neden yanı durum yoksa 3 tane 5 tane önlem almak lazım
(8,016 puan) tarafından
Çoğu şey para ama bu gerçek bezi mamasi oyuncak giysi istekleri vsvs bir sürü masraf
(12,275 puan) tarafından
Hahahaha  ayyy vallahi alemsin kız ☺️
185 boy diye de belirtiyorsun☺️☺️
İnan 185 boy bana çok normal

Eşimin ailesinde kızlar 185 cm veya daha
Uzun
Kısa pek yok
Bende ondan kısadır kocan dedim
Sağol canım tatlıya bağlandı sevindim ♥️♥️☺️
(8,016 puan) tarafından
Asgari ücretli olsak ben 1 den fazla çocuk yapmazdım anca onun bakımı okulu vs yeter diye
(12,275 puan) tarafından
VALLAHİ aynı asgari ücretin üstünde bütçeyle büyüttük
Çocuklarımızı
Gel sor birşey bozulsa yerine koyamadik
Kıyafet alamadık
Tatil matil hak getire
Bir kere bile girmedik ancak onların karnını üstünü başını giydirdik
(8,016 puan) tarafından
Cok zor bu zamanda Allah herkesin yardımcısı olsun
tarafından
Sen yıne büyütmüşsün benımkı 16 aylık daha kreşi var okulu var kursları var kıyafetı, defteri,kıtabı ayyy valla yok 2. Den vazgectım ben
(12,275 puan) tarafından
Hahahahha☺️benim en küçüğü 28 aylık canım
Büyüdüler iki çocuk arka arkaya oldu sadece Zaman olunca 4 çocuk sığdı ☺️
15
11
9.5
2.5
Yaslarindalar
tarafından
Yaş da 26 yanı :D sonuncusu tekne kazıntısı olmuş :) çok cocuk guzledır ben tek çocuktum çok yalnızlık cektım ama valla bakan olursa güzel :D benım esım tayıncı kımsem yok yanımda bunu büyütürken gecelerı ağlaya ağlaya ıcım çıkardı
(12,275 puan) tarafından
Ayyyy zor öyle bee Allah yardımcın olsun ama yap SONRA bir tane daha kardeş en güzel arkadaştır yoldaştir
Benim yaş mı 26 kiz
tarafından
Benım yaşım 26 senın 33tu dımı hatırlıyorum :) yapcam kız bır tane daha tek bırakmam yavrumu bende tekım esımde tek ne halası ne teyzesı ne amcası var zaten çocuğumun bız ölsek napcakkk
(12,275 puan) tarafından
Allah' gecinden versin
Ama lazım gerçekten
En güzeli 3 yasuna girsin doğana Kadar 4 olur bebeğe zarar da vermez büyük okula başlayınca da
Büyümüş olur öbür türlü Zor
tarafından
Ben çok ozenırıdm böyle 4-5 kardeş olunca ınsanlar kuzenlerimle oynardık ama hepsı hır anda kardeslerını korurlardı elımden oyuncak alıp kardeşlerine verırlerdı bende mal mal bakardım etrafıma :( Rabbım nasıp ederse ıstıyorum bende kızım 2-3 yaşına gırınce :)
(12,275 puan) tarafından
Hahahhaha ooooo  kardeş dayanistirmasi dehşet birşey
☺️☺️
İç güdüsel saldırı ya geçiyor insan biz 6 kardeşiz
Kardeşimin kafasına
Kasa fırlattılar bir kere kanı görünce ben kendimi kaybettim evlerini bastım
Milletinin yaş 8 düşün yani
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kızım yok maalesef oğlum var
0 oy
(12,275 puan) tarafından
Bende vardı  canım hep verdim kıyamam brn ona yaaa;(( bu soğukta birde evin soğuk mu
tarafından
Evet o yüzden hasta olmasın istiyorum

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 350 göst.
31 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Sibelhome (1,251 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 532 göst.
0 oy
47 cevap 1,426 göst.
30 Haziran 2022 Diğer kategorisinde Kaoskizzz (67 puan) tarafından soruldu
+1 oy