0 oy
656 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından
Çok pişmanım ev tıklım tıklım çeyizimle dolu baza altı gardırop üstü hiçbirini de kullanmıyorum 1 yorgan açıkta vardı onu koyayım baza altına dedim baza kapanmıyo şuan. Hepsi de vakumlu hurçlarda. Bunları elden çıkarmak istiyorum ya satsam mı sizce ev tıklım tıklım ya nefret ediyorum bu durumdan

29 Cevaplar

0 oy
(12,269 puan) tarafından
BENCe sat en iyisi öbür türlü çürür Ziyan olur
(122 puan) tarafından
Canım çeyiz hazırlayanlar alır uygun fiyata verirsen hatta kuzenim de çeyiz hazırlıyor şuan ona sorabilirim istersen
(25,196 puan) tarafından
Aa canım sorsana valla alırsa valla uygundan ona satarım dolap uygulamasına yüklemeyi düşünüyorum.
(122 puan) tarafından
Fotoğrafları var mı canım atıyım kuzenime beğenirse alır
(25,196 puan) tarafından
Şuan yok canım bir iki güne bazayı boşaltıcam o zaman çekerim olur mu
(122 puan) tarafından
Olur canım
-Reklam-
0 oy
tarafından

3 lü sandık baza altı ve hurclar dolu pismanmiyim hayır :D

(25,196 puan) tarafından
Hahaha niye kız pişmanım ben ne vardı da bu kadar yaptıysam :D
tarafından
Seviyorum ben ya cins olduğum doğrudur eşim havlulardan nefret ediyor ama ☺️
(25,196 puan) tarafından
Hahaha benim eşimde diyo ki yüz sildiğimiz şeye dantel yapma fikri hangi mantıksız insandan çıktı acaba diyo :D
tarafından
Hahahahha şimdi düşününce eşin o kadar haklı ki :D :D :D
0 oy
(7,034 puan) tarafından
Bende dei deren var
(25,196 puan) tarafından
Ne var kız anlamadım :D
(7,034 puan) tarafından
Benimde yer yatağı yorgan bir sürü var bende eve yüklük yaptıracam galiba
(7,034 puan) tarafından
Ama çocuk odam küçük olduğu icin nasıl yaptıracam bilmiyorum
0 oy
(10,394 puan) tarafından

Ben ben ben :D doğumdan önce havlu cetik lif başörtüsü ne varsa toplayıp anneme vercem kardeşlerimin ceyizind koysun güzel olanları diye. 

(25,196 puan) tarafından
Havluların hepsini kullanıyorum çok havlu gidiyo bizim evde :D ama diğerleri ufff
(10,394 puan) tarafından
Kız anam bacım biz abartmışiz 100 den fazlaydı havlum :D en fazla kullandigim 10 tanedir lif desen 2 yıldır aynı lif :D 3 5 tane ayirdam eve yeter
0 oy
tarafından
Ben bunu bilerek fazla hiç bişey yaptırmadım ona rağmen cinnet geliyor annem dinlemeyip yaptı yinede 
(25,196 puan) tarafından
Ay hiç sorma bi hevesle yapmıştım işte
0 oy
(827 puan) tarafından

Atsan yazik evde dursa çürür sat gitsin :P

(25,196 puan) tarafından
Öyle yapayım yaa:D
(827 puan) tarafından
Aynen cnm para kazan pişman olmazsın:D
0 oy
(3,794 puan) tarafından
Nevresim takımları havlular dışında fazlalık lari sat yada ailene ver. Topla herkesi ser ceyizi alın istedinizi de
(25,196 puan) tarafından
Hahaha kız allah iyiliğini versin :D kaynanama verdim bi sürü daha da almıyo dursun köye gidince biz götürürüz diyo ama ohoo kim bilir ne zaman
0 oy
tarafından
Ben hepsini çıkarıp kullanıyorum valla, aman kullanmadiktan sonra napiyim
(25,196 puan) tarafından
Kullandıklarım yetiyo ya bunlar fazla hep:/
tarafından
Benim de aşırı fazla ama mesela birinde takılı kalmıyorum ben,birine bağlı kalıp diğerini cikarmazsam ohoooo ömür biter
0 oy
tarafından

Bende 26282828 tane havlu iğne oyası mi ne diyosunuz adını pek bilmiyorum onlardan çok var hiçbirini daha kullanmadim yelekler de var çok yaşlı işi:ermm: 

(25,196 puan) tarafından
Yaşlılara hediye götür kız
0 oy
(133,819 puan) tarafından

aayy annem 12 kisilik 2 masa ortusu yapmisti dantel hatta surahi ve bardagin ustune bile dantel ormustu :ermm: 1 tek parca bile almadim getirmedim oylece kaldi

(25,196 puan) tarafından
Ayy deme :D
0 oy
tarafından
Dolaba koy sat kurtul canım ben evde kalabalığı hiç sevmiyorum mutfak esyam bile sınırlıdır fazla almam .
(25,196 puan) tarafından
Evt ya öyle yapcm galiba alan olur inşallah
tarafından
Olur bacim ceyize düşkün çok kişi var ☺️
0 oy
(2,138 puan) tarafından
Benimde baza altım doluydu valla bir kısmını evlenecek olan kuzenime verdim. Baza altında sararıp yıpranacağına onun işine yarasın diye düşündüm. Bende hiç hoşlanmıyorum gereksiz kalabalıktan.
(25,196 puan) tarafından
Olsa bende vercem de kşmse yok ha öyle
0 oy
(14,164 puan) tarafından
Bekar yok mu dağıt onlara 
(25,196 puan) tarafından
Yok kız nerdee
0 oy
tarafından
O nedir benim ki döşek yorgan yastiklarfan odaya giresim yok kapıyı açmıyorum baza altı dolu dolap üstleri betaniye dolu bende satmayı düşünüyorum ama nasıl yapacam bilmiyorum 
(25,196 puan) tarafından
Dolap ta satalım kız gel
tarafından
Çok isterim yaa ama annem o kadr uğraştı yaa bir nevi için el vermiyor el emeği annem zor yaptı hepsini satmak istiyorm ama annemden satamiyorum kardesime vermeyi biraz düşünüyorum bakalım kabul ederse
0 oy
(192 puan) tarafından

Şükür ki yapmadım kullanacağım kadar az ve öz aldım. İnsan yenisini de almak istiyor eskisin ki alalım  :)

(25,196 puan) tarafından
Ben hep hediye gelenleri kullandım çeyiz ler eski model diye duruyo öyle :D
(192 puan) tarafından
Çok eşya hastalık diyo doktorlar. Benim yatak odamda bir yatak bir dolap var. Eşya kalabalığı sıfır. Gelen ayy eviniz ne kadar ferah bizim her yer tıklım tıklım diyo. Kullanmadığınızı atın kafanız bile kalabalıktan arınıyor
(25,196 puan) tarafından
Evt öyle yapcm ya diğer odalarım iyi ferah kalabalık değil ama yatak odası kiler gibi :D
0 oy
tarafından
Ben yapmadım istemedim zorla yaptılar zaten kaynanam eşimi ayağında sallarken yapmaya başlamış 
(25,196 puan) tarafından
Yani az olsaydı bari ama abartmışız biz :/
0 oy
(3,822 puan) tarafından
Hiç yapmadım çeyiz sadece kaynanamın verdikleri var oda hatıra diye atmam 
(25,196 puan) tarafından
En iyisi ya
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Valla aynı dert bende 4 5 tane kullanmadığım yorganım bir sürü çember lif havlu dolu her yer eşim gördü şok oldu satalım bunları diyor da kiyamiyorum da annemin el emekleri öylece duruyor kaynanam da yapmış yorgan yastık sanki misafir dolusuyor her gün 2 yıllık evliyim bir gece kimse kalmadi evim de
(25,196 puan) tarafından
Ya bi hevesle yapılıyo ama gerçekten boşa ya :D gel sayalım kız dolapta:D
(1,772 puan) tarafından
Ay valla aklıma girme:) düşünüyordum bu fikri de kıyamıyorum ama çoğu arkadaş da doğru demiş dura dura çürüycek yazık valla
(25,196 puan) tarafından
Hadi hadi satalım gel ahahah
0 oy
(14,835 puan) tarafından
Koy dolap gardrops sat 
(25,196 puan) tarafından
Öyle yapcam artık
0 oy
(6,081 puan) tarafından
Dolap uygulamasinda sat canim alan olur
(25,196 puan) tarafından
Öyle yapayım valla

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 713 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 267 göst.
13 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,710 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 926 göst.
11 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde pikachu.53 (1,925 puan) tarafından soruldu

409,824 soru

12,321,489 cevap

38,967 kullanıcı

Kategoriler

...