0 oy
666 göst.
Diğer kategorisinde (25,196 puan) tarafından
Çok pişmanım ev tıklım tıklım çeyizimle dolu baza altı gardırop üstü hiçbirini de kullanmıyorum 1 yorgan açıkta vardı onu koyayım baza altına dedim baza kapanmıyo şuan. Hepsi de vakumlu hurçlarda. Bunları elden çıkarmak istiyorum ya satsam mı sizce ev tıklım tıklım ya nefret ediyorum bu durumdan

29 Cevaplar

0 oy
(4,902 puan) tarafından

Şu çeyiz konusunda harıl harıl elişi yapan arkadaşlarım vardı ben yapmıyorum diye tuhaf bakanlar da vardı. Şimdi onların hepsi yaptıklarına pişman bense uğraşmadığım için seviniyorum :D

sonuç bazada hurçlar dolu dolu duruyolar şuan benim de napcaz ki dursunlar :ermm:

(25,196 puan) tarafından
Ay satcam yaa durmasın :D
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valal cogunu hediye ettim sattim hep
(25,196 puan) tarafından
Bende satcam ya
0 oy
(1,842 puan) tarafından
Bende anlamadığım ve pişman olucağım için yaptırmadım çok az var kalabalığı yok tek akıllıca yaptığım şey bu galiba sjsjsjd bence de sat yada evlenicek olan kişilere temiz kullanmadıklarını bol bol ver bazı kişiler çok seviyor oya , dantel 
(25,196 puan) tarafından
Evt ya satcam bakalım giderse :D
(1,842 puan) tarafından
Umarım gider :)))
0 oy
tarafından
Annem bi sürü şey almak istedi birkaçını da almış hatta valla çöp bile almadım. Kendi zevkime göre herşeyi yaptım. Çok da iyi yapmışım  :)
(25,196 puan) tarafından
Eskiden çeyiz daha çok modaydı bizde ha bite yapmışız :D
tarafından
e tabi eskiden bir de sermesi falan vardı :) ne gerek varsa.
0 oy
(448 puan) tarafından

Yapmayan ben :D o kadar rahatım ki az az var herseyden hayta kaynanam demezmi yorgan yaptircam sen dedim yaptırma ben onu kullanmam zaten koymak yerimde yok dedim evde 1 tane fazla yorgan bile yok o derece:D

(25,196 puan) tarafından
Oh ne güzel ya :D
0 oy
(5,121 puan) tarafından
Canım 2. El Satış grupları oluyor telegramdan benim bulunduğum şehirde bu tarz ürünlere talep çok oluyor :D özellikle dantelli şeylere yüksek fiyat eklemelerine rağmen alınıyor bir araştır istersen boş yere durmasın evinde en iyisi satmak
(25,196 puan) tarafından
Dolaba koymayı düşündüm canım
(5,121 puan) tarafından
Koy bakalım canım alıcıları olur inşaAllah letgoya da koyabilirsin
0 oy
(2,863 puan) tarafından
Hepsinde el emeği göz nuru var saolsun canim anacığım yaptı bende kullanmıyorum sandıkta hamamtakimindan olanlar var gorumcemler yaptı ama ben yapmasını bilmiyorum kızıma sakliyim
(25,196 puan) tarafından
Evet annemin yaptıkları durcak zaten ama diğer başka şeylerde var ya
0 oy
(13,591 puan) tarafından
Ben çoğu havluyu kullandım açmadığım nevresim takımı da yok baş örtüleri var oyalı olanlar onları da dağıtcaktım komşum sünnet de dağıtırsın bunları dursun dedi :) 
(25,196 puan) tarafından
Bende havluların hepsini nerdeyse kullanıyorum ama başka şeyler dulu :/
(13,591 puan) tarafından
Annene ver benim eşimin sünnetlik yorganını vermişti kayınvaldem onlar falan hep annem de elyaf yorganlar falan ver gitsin canım
(25,196 puan) tarafından
Kız annem uzakta ve onları taşımak in araç yok ki gelip alsınlar :/
0 oy
(1,207 puan) tarafından
Bence çıkarma evden yazık olur . Benimde cok ama gözüme gelmiyo açıkçası zaten pek gelende yoktur ama kendimize çıkarır kullanırım nevresimdir havludur  patiktir  bilmem nedir . Hem şu zamanda çok pahalı he tek suna katılıyorum o patikler  çok olmamalı bende de var seviyorum ama kayiyo sürekli önceden bi yere gitsem üstüme başıma uygun planı alır takardim artık komşuya bile pek gidilmiyor  öyle bekliyo ben patiklerden yazmalarimdan kızıma ayırdım bi hurc anısı kalsın diye hele daha da var 

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 713 göst.
25 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Sevgi344 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 267 göst.
13 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Kezban94 (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
56 cevap 1,710 göst.
4 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 926 göst.
11 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde pikachu.53 (1,925 puan) tarafından soruldu

409,841 soru

12,321,929 cevap

38,985 kullanıcı

Kategoriler

...