0 oy
145 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (337 puan) tarafından
Kızlar üç yaşında oğlum var çiğnemeyi bilmiyor demistim üç gündür ateş öksürük ishal mahvoldu çocuğum zaten kendi isteğiyle yemek yemiyordu şimdi hiç yemiyor kaşık kaşık peşinden dolaşıp sıkıştırip veriyorum geceleri sabaha kadar uyumuyor gündüzde sürekli beni salla diye peşimde 50 günlük bebeğim var emziriyorum yetişemiyorum gerçekten çok yoruldum doktora gitsek asla serum ve iğneye izin vermiyor serumu taktılar zapt edemedik iğne kolunda yamulmustu eşimde ağlamasına dayanamayıp serumu vermeden çıktık hastaneden ne yapacağımı bilmiyorum salgın var sizinde çocuğunuz böyle oldu mu 

5 Cevaplar

0 oy
(129 puan) tarafından
Kuzum benım allh yardımcın olsun bnım kzıımda 3 yasında olcak sureklı cgner zor yutar bn bı kap corbası plavı mısal 3 4 saatte pesıne gezerek yedryorum keske ama serum alsaydı ıyı gelırdı ewe ılac vermedilermı 
(337 puan) tarafından
Tok karına ilaç vermişler bir şey yemiyor ki verim
(129 puan) tarafından
Yemıyo yapcak bısey yok ver ılacları ı bısey olmaz allhın ıznıyle bıraz duzelsın bnm kzıımda sorunlu yemek konusunda ama bnde ac verdım oluyo yapcak bısey yok
(337 puan) tarafından
Süzülmüş resmen bir şey yemediği için yaşıtlarından geri zaten bide yemeyince iyice eridi
(129 puan) tarafından
Allhım kolaylık versn hepimize kac kılokı boyu doktru dıyo gerı ınslalh duzelır 4 yasında doktr bana olur annesı 4 yasına kadr yetmeyebilir dedı bakalım yıyo yıyo da benımkı bos yanı ıstah sıfr dıyorumya. 3 4 saate zor yıyo bı azcık yemegı
(337 puan) tarafından
Üç yaşında 12 kilo 90 cm
(129 puan) tarafından
Iyı aslında kotu degılkı uzme kendını yedrebıldgın kadr bırakmadan pesonı ver ıste bı sekılde cok zr bnde okdr yruldum tukendım o yemedımı ogunum bernet bende yemıyrum
(337 puan) tarafından
Evet bende ol öyleyim maalesef
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardmcn olsn canm ya
(337 puan) tarafından
Sağol Allah razı olsun
0 oy
(14,926 puan) tarafından
Evet daha bu hafta oldu ateş oksuruk ondan da bana geçti şuan hastayım 
(337 puan) tarafından
Peki nasıl gecirdiniz
(14,926 puan) tarafından
Amoklavin diye bir ilaç verdi doktor 3 gün ateş normal dedi korkup getirme ilacı 10 gün kullan dedi. Pekmeze limon damlatıp iciriyorum öksürük kesilsin diye gogusune ılık havlu koydum sürekli hâlâ var ama ilk günkü gibi yok.
(337 puan) tarafından
Benim oğlum öyle bir cocukki Allah ömrünü uzun etsin ama onada izin vermez bütün gün ağlıyor altını degistirmeme bile izin vermiyor
0 oy
(14,421 puan) tarafından
Allah kolaylık versin kuzum evet çok zor ama aldıkları nefese şükür
(337 puan) tarafından
Çok şükür ama en çok zorlayan uykusuzluk
0 oy
tarafından
Serum yoksa iğne vursalar
(337 puan) tarafından
Vurdular onuda üç kişi anca

İlgili sorular

0 oy