0 oy
361 göst.
Diğer kategorisinde (406 puan) tarafından

5 aydır falan ikinci çocuğu istiyoruz deniyoruz ama olmuyo ara kanamam vardi doktor duphaston verdi kullandim biraz ümitliydim ne yalan söyleyeyim, ilaç bitti 6 gün oldu aha olmadim falan derken az önce gördüm regl oldugumu . Herşeyin hayırlısı kaldık bidaha ki aya. Benim gibi olanlar nasıl hamile kaldınız. Kafamda okadar soru varki hangisini sorsam bilmiyorum. Bi kaç tane sorsam olur mu ?:( 

Duphaston adeti duzenliyo mu yani bidaha ara kanama yaşanıyormu. Bu arada kist vs yok yumurtalıklarm gayet iyi çalışıyormuş dr söyledi. 
Bide şimdi adet oldum yumurtl günlerini bilmiyorum çünkü adetimin kaç gün sürecegini bilmiyorum ne zaman ilişkide bulunmam lazim ö.dilerim kizlar bilemedigim için soruyorum 

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla bacım kafaya takmican öyle aman aman istiyor değildim ne yalan söyleyim kızım 14 aylık, eşime söz vermiştim 1 yaşına girsin 2. Yi düşünelim diye, 2. Denemede hamile kalmışım dün öğrendim bende sevinsem mi üzülsem mi bilemedim vardır herşeyde bi hayır
(406 puan) tarafından
Öyle tabi rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah canım
tarafından
Sağol canım darisi sana
-Reklam-
0 oy
(4,345 puan) tarafından
Adetin bittikten 5 gün sonra falan gün aşırı ilişki olsun yumurtlama gününü yakalarsın 
(406 puan) tarafından
Tsk ederim canım
0 oy
(336 puan) tarafından
benimde bu ay 5.ayim olacak doktor her ay kadinlarin yumurtlamadigini soyledi bazi aylar sagliksiz olabiliyormus.Ben 4 aydir deniyorum dedigimde  6 ay daha dene dedi sadece normal goruyorlar yani 
(406 puan) tarafından
Herşeyin hayırlısı olsun inşallah canım
0 oy
(13,664 puan) tarafından
Takvimim uygulamasını indirip takip et 

Hayırlısı canım
(406 puan) tarafından
Saol cnm
0 oy
(159,119 puan) tarafından
bak ben evlendim ilj ay adet oldum diye adimi kisira cimardilar bi taktim kafaya 5 ay olmadi sonra umursamadim 5. ay hamilr kalmisim ama  o 4 ayda belki 100 tane test yapmisimdir sende ne zaman umursama o zaman olcak
(406 puan) tarafından
Adet oldum artık takmam eminim yani
(159,119 puan) tarafından
suan bile takiyon bacim sen
0 oy
(448 puan) tarafından
2 günde bir deneyebilirsiniz. Takip etmek istiyorsunuz ovulasyon testi alabilirsiniz 
(406 puan) tarafından
Ovulasyon testi ne zaman yapilmaya başlıyor
(448 puan) tarafından
Sizde düzensizlik olduğunu söylediniz o sebepten adet bittikten sonra başlayarak takip edebilirsiniz en azindan yumrutlama gününü görmüş olursunuz
0 oy
tarafından
Hiç çocuğu olmayanlar ne yapsın hemen karalara bağlamayın Allah hak edene evlat nasip etsin 
0 oy
(14,414 puan) tarafından
Canim takvimim uygulaması var ondan adetini ve yumurtlamani takip edebilirsin bende bi kac ay denedim adetim düzensiz olmaya başladı kontrol için gittim doktora senin gibi yurtaliklarin gayet iyi dedi vitamin verdi o kutu bitmeden hamile kaldım verdiği ilaç bu

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 324 göst.
2 Eylül 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
19 cevap 478 göst.
3 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Birbebekmeselesi (336 puan) tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 649 göst.
16 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Umber (2,265 puan) tarafından soruldu
0 oy
17 cevap 1,176 göst.
22 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde Habis57 (2,350 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,447,603 soru

23,778,775 cevap

316,301 kullanıcı

...