Giriş
Hatırla
Sorular
Cevaplanmamış
Kategoriler
Kullanıcılar
Bir Soru Sor
Hamile Soru Cevap
Bebek Bakımı
Bir Soru Sor
Bebeğe mama verince niye zehir vermisiz gibi tepki alıyoruz
+3
oy
287
göst.
14 Ocak 2022
Diğer
kategorisinde
1anneadayi
(
1,267
puan)
tarafından
soruldu
Ben anlayamıyorum herkes ister süt ile büyüsün olmayınca olmuyordur bilen varsa söylesin lütfen bu kadar mamayi sakıncalı yapan nedir mamanın zararı ne bebeğe? Lütfen bilen varsa anlatabilir mi? Hele sağlık ocağı ebeleri deli ediyo beni anne sütü konusunda ya çocuk aç ağlıyor açlıktan halen mama verme diye diretiyior delircem
Bu soruya cevap vermek için lütfen
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
21
Cevaplar
0
oy
14 Ocak 2022
Ayse165
(
780
puan)
tarafından
cevaplandı
Canm içinde illaki katkı maddesi var tam olarak içeriğini bilmiyoruz bile ama mecbr kalinca da süt vermektense mama veriyoruz 2 bebeğimi de mamayla büyüttüm yapacak bişey yok olmayınca bende çok tepki aldım sen ye sütun olsun flaan gibi sanki bizim elimizde olan bişey
Lütfen yorum eklemek için
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
-Reklam-
0
oy
14 Ocak 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Kuzum cocuk açsa mama vereceksin tabi ❤️
Hic takilma
14 Ocak 2022
1anneadayi
(
1,267
puan)
tarafından
yorumlandı
Tabiki yani
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
balbebegim
(
2,138
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim sütüm kesildi ne yapayım simdi bebeğim aç mı kalsın yani. Bende sinir oluyorum.
14 Ocak 2022
1anneadayi
(
1,267
puan)
tarafından
yorumlandı
Yani sanki pirinç unu veriyorz
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
Arzu__
(
45
puan)
tarafından
cevaplandı
Kayinvalidemin sitresi yuzunden sutum kesildi oglum 2 ay hastanede yatti 2 ay sut sagdim goturdum oglum geldi emzirdim 2 ay emdi beni her emzirmemde nerde olursak olalim geldi odaya ogluma sen doymuyomusun,cekiyosun bisey gelmiyormu diyordu ben aglayip oglumu kusana kadar emziriyordum doymuyor diye sonra strese cok girdim ve sutum gitti oglumda birakdi 3 aydirda mama veriyorum en onemlisi onun sagligi ben yada mama karni doysun aglamasin gerisi muhim degil
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Anne sütü kadar sağlıklı değil ondan mecbur değilsen mama verme bazı insanlar sırf keyfi mama veriyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
Cennet12
(
1,297
puan)
tarafından
cevaplandı
Sırf bu yüzden aylarca emziriyor taklidi yapıp odalarda mama verdim
14 Ocak 2022
misafir
tarafından
yorumlandı
Ya bu çok üzücü
14 Ocak 2022
Bahtsizbedevi06
(
377
puan)
tarafından
yorumlandı
Benim sütüm 6 ay yetti ama ek gıda almadığı için sadece sütüm yetmedi mama takviyesi veriyorum kaynanam vıdı vıdı ediyor mamaya ben de odada verdim gerçekten üzücü ama emzirdigimi de gördüğü için birşey demiyor artık
14 Ocak 2022
Cennet12
(
1,297
puan)
tarafından
yorumlandı
Bnm kaynanam demedi bişey Allah var. Ama hiç sütüm gelmedi onun yüzünden. Yüzüne vurmadım hiç ama o da emziriyorum diye ses etmedi. Ama etrafa karşı bn çok değişik hissettim öyle saçma.bi psikolojiye girdim
14 Ocak 2022
Bahtsizbedevi06
(
377
puan)
tarafından
yorumlandı
Ee nasıl sakladın hiç mi odaya giren çıkan olmadı ya da misafirlikte
14 Ocak 2022
Cennet12
(
1,297
puan)
tarafından
yorumlandı
Arkadaşlarim.ve ailem kayinvalidemler biliyordu sadece yabancılar bilmiyordu. Onlar gelirse eşim ya da kayinvalidem ya da annem sıcak su getiriyordu bn odada mama yapıp iciriyordum. Biz gidersek de sıcak suyu termossa koyup götürüp içerde emzirecem diyordum kapıda eşim ya da annem bekliyordu öyle. Zaten kayinvalidemlerde annemlerde uzak çok kalmadık yanlarında en fazl abi hafta idare etttik
14 Ocak 2022
Bahtsizbedevi06
(
377
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım canım peki ailen biliyorsa yabancıları hiç takmasaydin aslında ama insan işte o psikolojiye giriyor çok mu baskı yaptılar yoksa kendi kendine mi oldu
14 Ocak 2022
Cennet12
(
1,297
puan)
tarafından
yorumlandı
Durmadan sormalarini istemedim aslında ondan da değil kendimle ilgiliydi . Ben sütünün gelmemesini kabullenemedim. Mama vererek ona kötülük ettigimi düşünüyordum. Hala gözlerim doluyor . O zamanda kimseye dert anlatmak istemedim
14 Ocak 2022
Bahtsizbedevi06
(
377
puan)
tarafından
yorumlandı
Anladım canım şimdi 2.ye mi hamilesin
14 Ocak 2022
Cennet12
(
1,297
puan)
tarafından
yorumlandı
Evet 34 haftalık
15 Ocak 2022
Bahtsizbedevi06
(
377
puan)
tarafından
yorumlandı
Allah bağışlasın bunda sütun olmazsa öyle yapma o psikolojiden çık sana eziyet
16 Ocak 2022
Cennet12
(
1,297
puan)
tarafından
yorumlandı
İnşallah olur yaa
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
GECE_KUSU
(
29,408
puan)
tarafından
cevaplandı
Bakma sen o çok bilmişlere .
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Çünkü bazı anneler herseyi çok iyi bildiklerini zannediyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
Sanki herkes evladına dört dörtlük anne olmuş da tek sorun anne sütüymiş gibi davranıyorlar herkes önce evladına yaptığı anneliğini sorgulasın süt yetmeyebilir mama kullanıyor olabilir bu kimseyi ilgilendirmez normal doğurabilir sezeryan doğurabilir hiç kimseyi ilgilendirmez ama milletimiz kendisini ilgilendirmeyen konulara burun sokmaya bayılır bu yüzden burnunu sokmaya çalışanın burnunu koparmak lazim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
Gll01
(
76
puan)
tarafından
cevaplandı
Geçen hafta aynı şeyi yaşadım bacım. Anne sütü veriyorsun demi dedi bende sütüm kesildi mama veriyorum dedim. Allaaah demez olaydım anne sütü ne kadar değerli bilmiyor musun sen falan filan napim gelmiyor dedim aç mı kalsın dedim. Aile de aynı şekilde bebeğim anne sütü sarılığı oldu. 2. Ayında anca geçti o vakte kadar vardı sütüm. Bu sefer de mama ver mama ver aç o çocuk diyip duruyorlardı kilosu iyi olmasına rağmen. Kayınvalide ve eşimin akrabaları diyip durdu. Neyse 2.ayda sütüm kesildi bazı sebeplerden dolayı. Allahım bu sefer de mamaya başladık. Kayınvalide her aramasında emzir çocuğu diyip duruyor deli ediyor beni. Gelmiyor diyorum anlamıyorlar ya.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
Edagünes
(
22,067
puan)
tarafından
cevaplandı
Banada oyle yaparlardı sanki zehirmis gibi bi kendi ailem bisi demedi geri kalani öcü gibi bakiyolardi. D
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
misafir
tarafından
cevaplandı
O ebeler beni nasıl deli ediyor. Çocuk 18 gunde 1gram almadı doktorum mama başlayalım dedi vay efendım gerek yok. Almayabilirmiş. Yahu daha 3.5aylık.
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
Ezgiarsy
(
879
puan)
tarafından
cevaplandı
benim oğlum küvezde kaldı 4 gün ve biberon vermiş slk hemşireler Bu yüzden göğsümü almadı zaten sezeryan olduğum için sütüm ilk günler gelmedi bende 2 ay zorladım almadı mememi en son sağarak verdim Bi süre sonra azalarak kesildi zaten süt. 3 ayından beri de mama içiyor Şuan 18 aylık yeni yeni kestim devam sütüne geçtim Çokta sağlıklı maşallah Yani olmuyorsa olmuyor kaynanamlar hala da der senin çocuk zayıf ana sütü almadı diye ama ben ağızlarının payını veriyorum sende öyle yap
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
BabyBoyum
(
135,618
puan)
tarafından
cevaplandı
acmi kalcak napcaz mecbur veriyoz herkez ister memesiyle ates edip süt fiskirtmayi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
Hiram❤arasım
(
45,017
puan)
tarafından
cevaplandı
Anne sütü tabikide en güzeli en iyisi benimde ilk çocuğum emmedi mama verdim ikincide emdi emzirmek nasıl bı duygu bilmiyodum ikincide onu tattım en azin dan:D
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
N!ho de bana
(
14,420
puan)
tarafından
cevaplandı
Çok doğru canım sütün yoksa bebe açlıktan kurusunmu dengesiz insanların laflarına aldırış etme
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
more1919
(
1,735
puan)
tarafından
cevaplandı
Bende çok sinir oluyorumm. Oğlum hem emdi hem ama yedi çünkü sütüm yetmedi. Çocuk aç kalmasın yeter ki, ben isterdim gece direk alıp emzirmek, mama yapmakla uğraşmamak ama olmayınca olmuyor. Bazı insanlar çok bilir kişi rolünü oynuyor
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
tugba6135
(
5,216
puan)
tarafından
cevaplandı
Ebeyi neden takıyosunki sen banada dediler mama verme aq sütüm yok açkıktan sarılıkmı olsaydı bebeğim napayım yani halen mama yiyo valla biyeride eksik değil maşallah :D
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
Erenimm.05
(
427
puan)
tarafından
cevaplandı
Ya varya sinir oluyorum şu mamaya laf edenleri 1 ay boyunca geceli gündüzlü dogdun dan beri emzirmeye çalıştım aç bıraktım neler yaptım emmedi sutum kesildi mama verdim benim hakkımda kötü konuşanları ben allaha havale eetim benim hakkımda ne konuşuyorlarsa allahim onlara 2 katını ver dedim benim hakkımda konuşanlar şuan hepsi mama veriyor küçücük bebek için konuşup şuan onlarda aynısı çekiyor ama üzülüyorum onlarada küçücük bebekler anneleri yüzünden bu durumda diye mama kötü birsey değil hızlı kilo aldırdığı için millet takıntılı bacim
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
0
oy
14 Ocak 2022
Rabiiiiaaa
(
513
puan)
tarafından
cevaplandı
Benim oğlum 4.ayda kendi bıraktı emmeyi ne yapsam da dönmedi memeye mecbur verdim bende 7 aylık oldu bende tepkiler aldım ilk zamanlar gizli gizli veriyordum emzirmiş gibi
giriş yapınız
veya
kayıt olunuz
.
Sayfa:
1
2
sonraki »
İlgili sorular
0
oy
7
cevap
198
göst.
Mama verince uyuyor
31 Mart 2023
Diğer
kategorisinde
Melikke1903
(
486
puan)
tarafından
soruldu
tavsiye-fikir
anne-sütü
_bebek_beslenmesi
sohbet♥️muhabbet
0
oy
8
cevap
522
göst.
8 aylık bebeğim 250 ml mama içiyor fazla değilmi bu az verince çatlarcasına ağlıyor
17 Aralık 2020
Sağlık-Diyet-Spor
kategorisinde
Bahar sefa 1998
(
29
puan)
tarafından
soruldu
0
oy
13
cevap
423
göst.
Bebeğim çok agliyo mama verince susuyo ama sütüm var.
11 Haziran 2020
Diğer
kategorisinde
İnstructor
(
738
puan)
tarafından
soruldu
56
günlük
0