0 oy
605 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (385 puan) tarafından
Biraz uzun olablr 

Bugün duzceye dayimlara gittik üç dayım bı avluda (bahçe içinde)  oturuyor . Bı dayımın kızı marka giyinmeyi gezip tozmayi çok seviyor tek kız bide çalışıyor doğal ilarak dışardan burnu yukarda duruyor ama çok saf bazı şeyleri kanıyor bı anda. Dayısının oğlu var senelerdir gidip gelir onlara yengem de halası okdugu için evlat yerine koymuş ne bilsin ilerde başına bela olacağını kızına yan bakacağını .babasida seneler önce öldüğü için yalnız bırakmamış yengem. Adam şuan evli 2vocuk babası 2sene önce gene onlara gidip gelirken ara sıra işine birakmis fln bı iki story atmis kardeşimi birakiyirum gibilerinden .çokta hayırlı birşey değilmiş iş yeri açarken borcu var diye dayım yengem kredi çekmiş şimdide odemiyirmus . neyse 2sene önce bı akşam iş çıkışı iş yerine yakınım alayım seni geçeriz size demiş almis götür sakin bı yere seni seviyorum hoşlanıyorum bu duygular önce olsa evlenmezdim gibisine konuşmuş .o olaydan sonra o geldimmi çıkmamış odasından bizim kiz pişkin pişkin bide medet ummus diyememis kızda . Bıraz uzun sursede yakasını bırakmış ama adamın eşi şüphelenmis. O günden bu gün oluyor adam gene haltlar karıştırmış eşi gene bunlar bı arada görüşüyorlar hissine kapil o sırada dayımın kızı da 6aylik sevgilisi var bı story atmis bı yerde etiketsiz vay bunlar takılıyor deyip gel dayıma bugün kızın kocamla ayartti etti diye herkese yay adam kalp krizi gecircekti çağırdı kızını işten yengeme inme indi bı kavga gürültü evin ici yıkıldı zor ayırdı diğer dayı kizlarinin eşleri yengemi de evden kovdu kızida .biz biraz uzak oturuyoruz gelmedi yengem 55i geçkin yaşım bere gitcem kime sigincam deyip ağladı hep dayı kızım da ben abi bikdim gözü varmış yüz vermedim kimseye demeden sıyrılmaya çalıştım deyip agladu .ne pislikler var diğer dayimlardalar şuan babam konuştu biraz yumuşar mi bilmem dayım kızını atma abi demiş kötü bı olayda olsa .hem borç yıktı hem edepsizlik rezil insanlar

10 Cevaplar

+1 oy
(14,862 puan) tarafından
Bugün kızını atarsa yarın herkes kıza cullanir dayına söyle bebesini atmasın alsın koltuğunun altına bnim kızım yapmaz desin eğer kız doğru söylüyorsa tabi. Yanında olsun bebesinin 
(1,326 puan) tarafından
Artı bacim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne pislik insanlar var ya. Bu zamanda kimseye güven kalmadi maalesef
(385 puan) tarafından
Valla öyle bugün o kadar üzüldüm ağladım ki
0 oy
(11,582 puan) tarafından
Anaya babaya Ble güven kalmamışken sen git başkasının çocuğunu evlat yerine koy  geçmiş olsun üzücü olay 
(385 puan) tarafından
Babası öldüğünde 10yasinda biriydi şimdi 30  hep çocuk kalmak sandılar heralde
(11,582 puan) tarafından
Aynen öyle besle kargayı oysun gözünü
0 oy
(11,506 puan) tarafından

Kimseye  güven  yok  maalesef  canim

(385 puan) tarafından
Çok üzüldüm ağladım hallerine .pislik herif onlar senin için neler yapmış sen neyap
0 oy
(1,270 puan) tarafından
Kız yüz vermeseydi adam hiç bir halt yiyemezdi allah dayının yengenin yardımcısı olsun 
(385 puan) tarafından
Kizada çok üzülmüyorum ne kadarı doğru bilinmez olanlar böyle oldu demeler ama iki insanın ne suçu ne günahı vardı yikildilar
(1,270 puan) tarafından
Ben en çokta yengene üzüldüm iki arada kalmış kadıncağız
(114 puan) tarafından
Ya nedemek Allah icin kız yuz vermeseydi adam bisi diyemezdi vs yeter artk su kızları kadınları kucuk gprup durmayn ya. Dısardaki teccavz edilen taciz edilenlerdemi yuz veriyo bebeklerdemi yuz veriyoda yanasıyolar hayvanlrdamı yuz veriyo ya nasl zihnyet bu hepimzn kızı var anası var kardesi var basına glse omu yuz verms olcak. Alla allaaa.. Hem yuz verse bileeee diyelmki esseek kadar adam evli barklı cocklu aklı yokmu iradesi yokmu be. O kadında iki gunahsız insana cemkircegine kocasına cemkirseymis kucuck cocktan ne istedin dye. Utanmazlık. Ama kız yuzvermese erkek gelmezdi cmlesi gormek istemyrm artk. Ornegn kız kıcına kdr acık sortta giyeblir tatilde. Bakmamak onemli byle yetiseck oglan cocklarımz.
(1,270 puan) tarafından
Kızda arabasına falan binmiş kötü niyetli olduğunu bildiği halde kadınları koruyacaz diye her kadına kefil olmayın kadın var kadın var bi böyle bilerek yapanlar var Bide özgecan ve müslüme gibileri var çok şükür onları bizde ayırt edebiliyoruz su testisi su yolunda kırılır böylelerine asla acımıyorum hele bide adam evli ben sadece adamın karısına üzülüyorum ki böyle pislik biriyle evli
(1,456 puan) tarafından
Arabasına bindiği kişi abi gibi gördüğü anasının evlat yerine koyduğu kişi ki zaten adam kıza seni seviyorum dedikten sonra aynı ortamda bulunmamış bile. Bi bıkmadınız erkek milletini pohpohlayıp kadınları hor görmekten.
(114 puan) tarafından
Tebrik ediyorm yorumnz icn aysedinc
(1,270 puan) tarafından
Sizde bıkmadınız her namussuz kadını sırf kadındır diye korumaktan
(114 puan) tarafından
Erkek namusuna sahip cıksın nye kadın hep namussz olyo ya essk kdar herifmis ailesnin ble guvendgi adammıs kız mı guvenmesn erkek bakmasn etmesn brazda ytr
(1,456 puan) tarafından
Bu olayda kızın ne namussuzluğunu gördünüz acaba?
0 oy
tarafından
Kimseye güven kalmadı kimseye 
0 oy
(2,841 puan) tarafından
Kızın da suçu var gelip hemen annesine babasına anlatacaktı o adamı bir daha evlerine kabul etmeyecektiler susarak hata etmiş ya da belki adamın ilgisi hoşuna gitmiş genç cahil sonuçta 
0 oy
(29,327 puan) tarafından

Söyle pisliklikler yüzünden çoğu canından ve huzurundan oluyor 

Akşam üstü haber geldi namus davasında birini vurup öldürmüşler tanidiklardan birisini olan iki tarafa oluyor Allah'ım iyi etsin

0 oy
(448 puan) tarafından
Besle kargayı oysun gözünü sözüne tam uygun bir olay..

******** ya karısına ayrı bir alem fitneci ortalığı karıştırmış.. 

Dalında tabiki kızını tutacak 

İlgili sorular

0 oy
15 cevap 410 göst.
12 Eylül 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 461 göst.
31 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 421 göst.
16 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

411,065 soru