0 oy
177 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (342 puan) tarafından
Kızlar eşim pozitif çıktı ben negatif aynı evdeyiz sonuçta ne kadar dikkat etsende olmuyor bi şekilde salı günü girdik karantinaya pazar günü test yaptırcaz negatif çıkarsa direk serbestiz pozitifse çarşamba serbestiz normalde ama benim 2 gündür öksürüğüm başladı ya şimdide ben pozitif çıkarsam o negatif çıkarsa mesela o zaman ne olcak anlamadım bi türlü

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Canım dikkat ediceksiniz sende öksğrüğğn için ballı çörekotu ye pekmez karabiber koy ye
(342 puan) tarafından
Onu biliyom canım sağol ama napcaz onu anlamadım saçma bi uygulama oldu
tarafından
Aynen karıştı baya 112 arayıp bilgi edinin
(342 puan) tarafından
Yarın gitcez zaten ben önden bilgi arıyorum kendime teşekkür ederim
-Reklam-
0 oy
(1,576 puan) tarafından
Eşiniz pozitif siz negatifseniz sizin karantinaya girmenize gerek yok. Çift aşılı değil misiniz ?

Benim eşim de pozitif, bana siz işe gidebilir dışarı çıkabilirsiniz dedi filyasyon telefonda.
(342 puan) tarafından
Hatırlatma dozunu olmadım daha 2 aşım var 3 aşısı olanlar girmiyor
(1,576 puan) tarafından
Ben 3 aşılıyım ama yanlış biliyorsunuz, 2 aşılı olanlar tam aşılı kabul ediliyor ve onlar da girmiyor,  çevremde şuan 2 biontechliler var onlar da temaslı sayılmıyor ve işe gidiyorlar.
(342 puan) tarafından
Ben niye yanlış biliyim bacım sağlık bakanlığı aldı beni karantinaya allah allah doktorlarlada görüşüyoruz kapı gibi karantinaya alındım işte 2 aşısı olanlar ve hatırlatma dozunu olanlar girmiyor artık
(1,576 puan) tarafından
Bu kadar sinirlenilecek bir şey yazmadım. Benim ablam da 2 biontech aşılı eşi covid şuan ve işe gidiyor. Arkadaşım da covid, eşi 2 doz biontech oldu o da işe gidiyor aynı şekilde. Siz sinovac mı oldunuz acaba aşılar arası mı fark var ? Sağlık bakanlığı adamına göre davranmaz herhalde. Anlamaya çalışıyorum gerek yok bu kadar gerilmenize yoksa naparsanız yapın banane yani.
tarafından
Biz aşılı deyiliz eşimle ben pozitif çıktım eşim dışarı cikiyo büyük oğlum aşılı 2doz oldu ise gidiyo dediniz gibi deyil hanfendi burda soru soruyosunuz bizde bilgimizi paylaşıyoruz siz ne duymak istiyorsunuz yazın biz onu deyelimm
0 oy
(448 puan) tarafından
Sanada geçer 3 4 gun sonra belirti çıkıyor öksürüyorum zaten geçmiştir. Pozitifsen sen 7 gun karantinaya girceksin
(342 puan) tarafından
Valla varya en doğru yorumu yazmışsın yemin ederim yukarda kızdım sanmışlar ama herkes kendi dediğini doğru sanıyor biontech oldum bende 2 aşım var karantinadayım 2 gündür öksürük başladı ishal aşırı derecede şimdi eşim negatif ben pozitifsem ben gircem o çıkacak öylemi
(448 puan) tarafından
Evet ama hiç gitmezseniz evde geçirin derim büyük ihtimal pozitifsiniz 4 5 gun sonra geçiyor
(342 puan) tarafından
Teste gideceğim bugün çok öksürüyorum malesef
0 oy
tarafından
Bende eşimde asi olmadık ben pozitif çıktım eşim negatif bugün 3gundeyim eşim dışarı çıkıyor büyük oğlum aşılı ise gidiyo yani bişey olmadı eşim pozitif olursa da sonradan biz zaten antikorlu oluyorouz yani bişey olmuyooo 
(342 puan) tarafından
Teşekkür ederim yorumun için

İlgili sorular

+1 oy
9 cevap 218 göst.
24 Ocak 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Merikoo (815 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 336 göst.
6 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (316 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 98 göst.
22 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Prenseees Annesi (163 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 116 göst.
6 Haziran 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,441,217 soru

23,690,362 cevap

310,899 kullanıcı

...