0 oy
475 göst.
Diğer kategorisinde (835 puan) tarafından
Artık hepinizle barışmışken bebişimi merak edenlere söyleyim 2 hafta önce sağlık ocağından kan verebildim kanda beta hcg 102 çıktı aradan 2 hafta geçti anca 24 eylüle randevu alabildim ama bu aralar ara sıra mide bulantıları başladı en çokta uyku hali var bende gözümden hep uyku akıyor ne kadar uyusamda fayda etmiyor bide değişik değişik rüyalar görüyorum allah korusun 2 kere bebeğim düşerken gördüm bir kerede ultrasona girdiğimi ve bebeğimin erkek olduğunu gördüm herkesin hakkında hayırlısı olsun allah hepimizin bebeklerini sağ salim kulağımıza almayı nasip etsin inşallah...

9 Cevaplar

+1 oy
tarafından

Âmin kuzum âmin hakkında hayırlısı olsun :)

(835 puan) tarafından
Amin inşallah canım
-Reklam-
0 oy
(88 puan) tarafından
Amin amin. Hayırli olsun Allah sağlıkla kucağina almayi nasip etsin insallah :)
(835 puan) tarafından
Amin inşallah salı günü gelsin artık bebeğimi görmek istiyorum
(88 puan) tarafından
Az kaldı sabret :) ben 17 haftaligim daha cinsiyeti bilmiyorum
0 oy
tarafından

Âmin canm âmin hakkında hayırlısı olsun :)

(835 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(273 puan) tarafından

Ilk haftalar oluyor bu belirtiler ruya kismida hormonsal bilinc alti yani iyi dusun iyi olsun ruyalara cok takilma bende 8 ay uctum ayagim yere basmadi ruyamda  :D 

(835 puan) tarafından
Normalmiş zaten ama korkuyorum işte hayırlısı olsun
(273 puan) tarafından
Korkma surekli dusunup gebeligi zehir etme kendine hasta degilsin hamilesin hersey iyi olcak boyle dusun tadini cikart... bisilerle oyalan hobi edin kendine kurmamaya calis ve en buyuk olmassa olmazin... pozitif ol negatif olma kotuluk getirir bu sana Allaha emanet
0 oy
(181 puan) tarafından
aminn cnm insallah sagsalim kucagina alirsinnn ❤
(835 puan) tarafından
Amin inşallah canım
0 oy
(6,761 puan) tarafından
3 ihlas 1 fatiha 3 nas 3 felak 1 ayetle kursi oku  ellerine üfür vücuduna sür canım korkutmazlar inşallah bende ilk aylar oyleydim☺☺❤❤
(835 puan) tarafından
Hep okuyorum canım
(6,761 puan) tarafından
Geçer inşallah canım Allah'ım hayırlısı ile sağ salim kucağına almayı nasip etsin ❤
0 oy
tarafından
Saglikla al kucagina midende bulanacak uykunda gelecek yeri gelecek halin olmayacak  heryerin agrayacak belki bunlar hepsi olacak keyfini cikar . Cunku istedigin oldu rabbim sana verdi
(835 puan) tarafından
Aynen en çok istediğim oldu rabbime şükür hayırlısıyla salı günü keseyide göreyim başka bişey istemiyorum sağlıklı olsunda
0 oy
(133,819 puan) tarafından
Amin canım rabbim hakkinda hayirlisini versin kiz oglan hiic farketmiyo saglikli olsunlar inş
0 oy
(7,932 puan) tarafından
Hayırlı olsun canım. Bende hamileyken rüyamda bebeğimin cinsiyetini erkek gördüm. Oğlum şimdi 2 bucuk aylık

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 87 göst.
0 oy
1 cevap 173 göst.
20 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 299 göst.
26 Nisan 2019 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

409,811 soru

12,321,007 cevap

38,953 kullanıcı